Vyhledávání
help
4.1.2007 | kubas | 2.257 zobrazení | 10 odpovědí
prosím poraďte mi zapoměl jsem heslo na icq,co mám dělat abych se ho dozvěděl.děkuji za odpovědi
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 5. ledna 2007 v 18:59 ® Shrek reakce na …
-
to ti nikdo nebere
reagovat - Pátek 5. ledna 2007 v 18:38 ® Shadowhunter reakce na …
-
ja nevim co tady resite nejakym softem…staci zadat jen e-mail a oni vam heslo poslou…sam jsem to zkousel do 5min jste pripojeni na icq
reagovat - Pátek 5. ledna 2007 v 15:42 ® Shrek reakce na …
-
troutman. ptal se na řešení,odpověděl jsem mu,tyto prográmky jsou freeware,tak nevim co řešíš.
reagovat - Pátek 5. ledna 2007 v 15:36 ® Shadowhunter reakce na …
-
popr kdyby sis fakt nevedel rady tak napis poslu ti krok za krokem jak ho obnovit
reagovat - Pátek 5. ledna 2007 v 15:33 ® Shadowhunter reakce na …
-
staci kdyz se pripojis na www.icq.com a tam uz dopnis ten zbytek doufam ze vis co je icq number ci nickname (neni to ze nic nemame
reagovat
a pak mejla ale hlavne dej mejla co sis daval pri registraci
a pak ti prijde nove heslo na mejl a pak si ho v nastaveni zmenis za jake
budes chcit…myslim ze nejak tak to funguje - Pátek 5. ledna 2007 ve 13:17 ® troutman2 reakce na …
-
Alivio:tyto prográmky používají hackeři a myslim že neni zapotřebi aby si ho tahal dyž je jiná a praktičtější možnost
reagovat
- Pátek 5. ledna 2007 v 10:12 ® Pytel
-
Přesně jak píše tomík
reagovat
- Čtvrtek 4. ledna 2007 ve 22:40 ® Shrek
-
na www.stahuj.cz jsem viděl nějakej soft,kterej prej to heslo odhalí,ale nevim na jakým principu a jestli to vůbec funguje.
reagovat - Čtvrtek 4. ledna 2007 ve 20:57 ® kkarlos
-
trošku umět anglicky, přemýšlet a trošku zkoušet..
reagovat
- Čtvrtek 4. ledna 2007 ve 20:39 ® Tomik
-
Jednoduchá věc na oficiálních stránkách jim napiš že jsi zapomel heslo a napiš jim tvuj mail…oni ti pošlou další instrukce na mail..
reagovat