Vyhledávání
help
4.1.2007 | kubas | 2.131 zobrazení | 10 odpovědí
prosím poraďte mi zapoměl jsem heslo na icq,co mám dělat abych se ho dozvěděl.děkuji za odpovědi
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 5. ledna 2007 v 19:59 ® Shrek reakce na …
-
to ti nikdo nebere
reagovat - Pátek 5. ledna 2007 v 19:38 ® Shadowhunter reakce na …
-
ja nevim co tady resite nejakym softem…staci zadat jen e-mail a oni vam heslo poslou…sam jsem to zkousel do 5min jste pripojeni na icq
reagovat - Pátek 5. ledna 2007 v 16:42 ® Shrek reakce na …
-
troutman. ptal se na řešení,odpověděl jsem mu,tyto prográmky jsou freeware,tak nevim co řešíš.
reagovat - Pátek 5. ledna 2007 v 16:36 ® Shadowhunter reakce na …
-
popr kdyby sis fakt nevedel rady tak napis poslu ti krok za krokem jak ho obnovit
reagovat - Pátek 5. ledna 2007 v 16:33 ® Shadowhunter reakce na …
-
staci kdyz se pripojis na www.icq.com a tam uz dopnis ten zbytek doufam ze vis co je icq number ci nickname (neni to ze nic nemame
reagovata pak mejla ale hlavne dej mejla co sis daval pri registraci a pak ti prijde nove heslo na mejl a pak si ho v nastaveni zmenis za jake budes chcit…myslim ze nejak tak to funguje
- Pátek 5. ledna 2007 ve 14:17 ® troutman2 reakce na …
-
Alivio:tyto prográmky používají hackeři a myslim že neni zapotřebi aby si ho tahal dyž je jiná a praktičtější možnost
reagovat - Pátek 5. ledna 2007 v 11:12 ® Pytel
-
Přesně jak píše tomík
reagovat - Čtvrtek 4. ledna 2007 ve 23:40 ® Shrek
-
na www.stahuj.cz jsem viděl nějakej soft,kterej prej to heslo odhalí,ale nevim na jakým principu a jestli to vůbec funguje.
reagovat - Čtvrtek 4. ledna 2007 ve 21:57 ® kkarlos
-
trošku umět anglicky, přemýšlet a trošku zkoušet..
reagovat - Čtvrtek 4. ledna 2007 ve 21:39 ® Tomik
-
Jednoduchá věc na oficiálních stránkách jim napiš že jsi zapomel heslo a napiš jim tvuj mail…oni ti pošlou další instrukce na mail..
reagovat