Chytej.cz

help necteno

4.1.2007 | kubas | 2.131 zobrazení | 10 odpovědí

prosím poraďte mi zapoměl jsem heslo na icq,co mám dělat abych se ho dozvěděl.děkuji za odpovědi

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 5. ledna 2007 v 19:59 ® Shrek reakce na …
Shrek

to ti nikdo nebere

reagovat
Pátek 5. ledna 2007 v 19:38 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

ja nevim co tady resite nejakym softem…staci zadat jen e-mail a oni vam heslo poslou…sam jsem to zkousel do 5min jste pripojeni na icq

reagovat
Pátek 5. ledna 2007 v 16:42 ® Shrek reakce na …
Shrek

troutman. ptal se na řešení,odpověděl jsem mu,tyto prográmky jsou freeware,tak nevim co řešíš.

reagovat
Pátek 5. ledna 2007 v 16:36 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

popr kdyby sis fakt nevedel rady tak napis poslu ti krok za krokem jak ho obnovit

reagovat
Pátek 5. ledna 2007 v 16:33 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

staci kdyz se pripojis na www.icq.com a tam uz dopnis ten zbytek doufam ze vis co je icq number ci nickname (neni to ze nic nemame ;-) a pak mejla ale hlavne dej mejla co sis daval pri registraci a pak ti prijde nove heslo na mejl a pak si ho v nastaveni zmenis za jake budes chcit…myslim ze nejak tak to funguje

reagovat
Pátek 5. ledna 2007 ve 14:17 ® troutman2 reakce na …
troutman2

Alivio:tyto prográmky používají hackeři a myslim že neni zapotřebi aby si ho tahal dyž je jiná a praktičtější možnost;-)

reagovat
Pátek 5. ledna 2007 v 11:12 ® Pytel
Pytel

Přesně jak píše tomík :-))

reagovat
Čtvrtek 4. ledna 2007 ve 23:40 ® Shrek
Shrek

na www.stahuj.cz jsem viděl nějakej soft,kterej prej to heslo odhalí,ale nevim na jakým principu a jestli to vůbec funguje.

reagovat
Čtvrtek 4. ledna 2007 ve 21:57 ® kkarlos
kkarlos

trošku umět anglicky, přemýšlet a trošku zkoušet.. ;-)

reagovat
Čtvrtek 4. ledna 2007 ve 21:39 ® Tomik
Tomik

Jednoduchá věc na oficiálních stránkách jim napiš že jsi zapomel heslo a napiš jim tvuj mail…oni ti pošlou další instrukce na mail..

reagovat