Chytej.cz

Pstruhaři!!! necteno

4.1.2007 | troutman2 | 2.518 zobrazení | 4 odpovědi

chlapi......chtěl bych vědět jaké sestavy používáte na pstruhovou vláčku na pstruhovky .......prut,na­víják, vlasec,nástrahy atd.třeba i brodáky atd.......moc se mi to líbí chytal jsem na pstruhovce pouze párkrát ale mrzí mě že nemám u bydliště pstruhovku tak pište...........:-)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 5. ledna 2007 v 16:50 ® Prichy
Prichy

trouman: Dragon Jig Perch 2,60 2–10gr, navijak tica venus gd3059, vlasec 0,12 T-force trabuko…nastrahy Emte, chytam jen na ricce (na potok bych asi volil kratsi proutek), celkove mozna i jemnejsi. trojhaky a zpetne hacky uz jsou zminovany.

reagovat
Pátek 5. ledna 2007 ve 12:14 ® sramek

Ahoj chlape , muška je muška a vedení ryby na mušáku je takový zážitek , že pak přívlač nebudeš chtít vidět. když přívlač , tak jednoháček , protože trojhák je kat na pstruha . Ahoj Honza

reagovat
Pátek 5. ledna 2007 v 0:10 ® Firetiger reakce na …
Firetiger

Sakra, neumím psát… chtěl jsem říct že naviják je jedno, protože přes brzdu Ti české ryby půjdou minimálně. Na háček samozřejmě budou skákat hodně ;-)

reagovat
Čtvrtek 4. ledna 2007 ve 23:58 ® Firetiger
Firetiger

Vláčky je na pstruhy škoda, zkus mouchu. Nemáš-li mušák tak mouchu na vláčáku, streamera či tak, z vláčkových nástrah je dobrá guma. Prut nejjemnější co máš, nástrahu streamera z peří a půjdou minimálně. Hlavně jdi to jednoháčků, trojháky na třpytce ničí rybám huby a to nechceš.

reagovat