Chytej.cz

Hledám šikovné doupě blízko řeky Ohře necteno

16.9.2004 | | 2.549 zobrazení | 6 odpovědí | upravit

Omluvte mne prosím, že házím do fóra toto netypické téma,ale říká se,že je líná huba holé neštěstí a proto Vás chci virtuálně zneužít!!! Hledám v trojúhelníku Chomutov,Klášterec a Kadaň nějaké doupě s rybníkem,kde bych našel azyl pro vydry a churavé vodní ptáky. Když by byla velká zahrada,rybník si vykopu klidně sám. Třeba o někom víte,že by rád něco takového prodal a třeba Vám zrovna před pěti minutami někdo o něčem takovém říkal. Náhoda je blbec. Chcete nahlédnout do mé nory? Tak se podívejte mm. reals. cz

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 21. září 2004 ve 14:01 @ 

Rybička: No samo!

reagovat
Úterý 21. září 2004 ve 13:55 ® Rybicka

Sedum: Tak přesně takový doupě s rybníkem měl manželům „ulítlej“ kámoš. Dokonce dal i ten rybník za 1OO táců vyčistit, postavil si na zahradě indiánský týpí a pěl písně na fujaru, či na co aby z okolí zmizela negativní energie, pak se zhulil po travičce a teď maká v Irsku. Ale můžu zjistit, jestli je pořád na prodej, jestli chceš?

reagovat
Pátek 17. září 2004 v 15:51 ® Prizrak

Chlapi tak to má být. Já taky když jedu na kole a přejedu hlemýžďa, tak mě ještě pěknou chvíli mrazí v zádech a nadávam si, že jsem nedával větší pozor

reagovat
Pátek 17. září 2004 v 0:19 ® pupak

sedum: nic si z toho nedelej, sem taky nejak vymek, letos v lete jsem nasel na silnici bazanti slepici bouchlou od auta a misto abych ji killnul sezral a peri zuzitkoval tak jsem zastavil provoz a odnes ji do lesa:-)) )

reagovat
Pátek 17. září 2004 v 0:12 @ 

Dědek: Máš asi pravdu! Málenkoe rebjónky nemám, protože ani nevím jak na to (vhodný náčrtek jsem ještě nesehnal) a tak jsou mými dětmi zvířata. Jsem zralý na psychiatra, protože i když potkám na silnici hlemýždě jak se snaží přelézt na druhou stranu,tak zastavím a přenesu ho. To je divočina co?
[ Upraveno sedum dne 2004–09–16 v 23:25 ]

reagovat
Čtvrtek 16. září 2004 ve 23:36 ® Dědek
Dědek

Ty tuhle noru prodáváš a hledáš azil pro zvířeta?Ty jsi v to případě fakt cvok: Nechceš můj bejvák v paneláku? Já bych měnil

reagovat