Chytej.cz

První ryba letos necteno

3.1.2007 | mirmen | 5.000 zobrazení | 30 odpovědí

Kdo jste letos už něco zdolal? Co a jak?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 12. února 2007 v 17:02 ® breca reakce na …

Firetiger – to není mnou, to je tím počasím, jinak bych měl první rybu někdy až v dubnu!! ):o))

reagovat
Pondělí 12. února 2007 v 9:59 ® Cudla
Cudla

Cejn nepatrně pod padesát 18.1 na Labi po něm pár parmiček50–60cm na fidorku,teď jen plotky a okouni

reagovat
Neděle 11. února 2007 ve 22:40 ® Firetiger reakce na …
Firetiger

breca> jsi dobrej :-) já zahajoval až sedmého, první ryba byl okounek ± 10 cm na kostňáka na plavku.

reagovat
Neděle 11. února 2007 ve 22:20 ® breca reakce na …

Alivio – můj ježdík na feeder byl až druhý, první byl tloušť cca 12 cm. A to prosím vše již 6.1.2007.

reagovat
Neděle 11. února 2007 v 9:33 ® Shrek
Shrek

moje první velryba letos je ježdík cca 6–8 cm,ulovený na feeder.

reagovat
Neděle 11. února 2007 v 9:31 @ ???

21.1.07 Kapr 45cm.měl ale husí kůži větší než já,tak jsem ho pustil.

reagovat
Středa 10. ledna 2007 v 0:34 ® 1esliacanova reakce na …

To ze ty si zajdes na dierky je super u nas na slovensku to neni mozne.a SUHLASIM S modrakom ze je to viac o pocasi aj ked ja osobne ryby necham dalej plavat.Cele je to o vztahu k rybam ako takym a k prirode vobec.

reagovat
Úterý 9. ledna 2007 v 16:59 ® jake reakce na …
jake

modrak: No je to Tvůj nazor a já Ti ho neberu. Já to zase vidím jinak…:-)

reagovat
Úterý 9. ledna 2007 v 11:53 ® modrak reakce na …
modrak

jake: No já nevím, ale to, jestli si ryby zaslouží klid nebo ne, to záleží spíše na počasí a teplotě vody, než na kalendáři.

reagovat
Úterý 9. ledna 2007 v 10:39 ® jake
jake

V lednu a únoru si ryby zaslouží klid a já to respektuji. Max. si zajdu tak 2× za zimu na dírky, ale letos to moc nevypadá – ale zaplaťpánBůh…:-)

reagovat
Neděle 7. ledna 2007 ve 23:50 ® Mysho 22 reakce na …
Mysho 22

pre Firetiger a mirmen:S tym či sa može vlačit si tažku hlavu nerobim chodim na blizku pieskovnu je to voda nikoho.Sice vela ludi tam nechodi bo tam nie su vraj žiadne ryby no ja mam odtial najvačšie ulovky či dravcov ,alebo kapra.

reagovat
Neděle 7. ledna 2007 v 18:47 ® 1esliacanova

mirmen:vcera to nebolo nic moc,ale dnes aj napriek zlemu pocasiu(cely den prsalo)to bolo celkom fajn. chytili sa sice len jalce cca 20–25ks spolu cca 40ks vsetko na rotacku(MEPS OO)ale vychadzka super. Az na ten zaver:Pri odchode sme SUPER zapadli autom v totalne rozblatenom poli.Traja fanaticky blazni na rybach. Mimochodom,daju sa zohnat VASKOVKY OO a OOO ? Ak ano za kolko a ci je niekto ochotny ich poslat na Slovensko. Diky za odpovede

reagovat
Pátek 5. ledna 2007 v 18:43 ® Sander
Sander

mirmen > druhá odpověď vystihující Tvou otázku :-) www.chytej.cz

reagovat
Pátek 5. ledna 2007 v 1:05 ® Firetiger
Firetiger

A může být i nesympatická, zlá a hnusná, hlavně když bude ten Hornád, Bodrog,Latorica nebo Ipe'l – miluju L jako v Lubochňa, to jsou mé slovenské kořeny.

reagovat
Pátek 5. ledna 2007 v 0:42 ® mirmen

Mysho, gratuluju. tuhle otázku jsem neměl dávat, roním krvavé slzy, vláčáky se nervozně třepou ve skříni :-((

:-))

Hledám sympatickou, hodnou, pohlednou rybářku s chatou na břehu Hornádu či jiné zajímavé řeky :-))

reagovat
Pátek 5. ledna 2007 v 0:18 ® Firetiger
Firetiger

Mysho, vy v lednu vláčíte? Asi emigruju na Slovensko!

reagovat
Pátek 5. ledna 2007 v 0:00 ® Mysho 22 reakce na …
Mysho 22

mirmen: Ja som stihol už ulovit 2 štučky tak do 50cm zubača cca 30cm a mini ostrieža všetko na gumu.

reagovat
Čtvrtek 4. ledna 2007 ve 23:00 ® 1esliacanova

mirmen:dnes ani zajtra nemam cas na ryby ale v sobotu a nedelu som na vode. Ohlasim sa kazdy vecer po vychadzke.

reagovat
Čtvrtek 4. ledna 2007 ve 20:43 ® mirmen

1esliacanova, blahopřeju k zahájení nové rybářské sezony a zároveň i děkuju za jedinou odpověď vystihující mou otázku :-)

Dneska jsem byl poprvé na rybách, výsledek: mou první rybou roku 2007 byl cejn cca 30 cm ( picker, háček 16, nástraha pečivo). Pak ještě plotice a podoustev a jednu rybu ( odhadem + – 2 kg ) jsem urval. Kromě toho ještě několik opatrných záběrů ( 4–5 ), které jsem nedokázal „realizovat“. :-)

reagovat
Středa 3. ledna 2007 v 18:20 ® 1esliacanova

Chodim k vode kazy den a dnes to bolo super. Asi 20 jalcov mimochodom celkom peknych, 5 ostriezov a dokonca 2 pleskace, Vsetko na MARMYSKU. UL prut a 0,08 silon

reagovat
Středa 3. ledna 2007 v 17:56 ® Robur
Robur

juniorům blahopřejí, já myslel že fandíš Chomutovu:-)) , tak jsem si rejpl

reagovat
Středa 3. ledna 2007 v 17:48 ® cormaxx
cormaxx

Robur > jestli to myslíš na mě,tak jsem nemyslel Kometu Brno,ale náš tým v juniorský soutěži:-D ;-)

reagovat
Středa 3. ledna 2007 v 17:46 ® Robur
Robur

chm, z takové dálky a fandí Kometě Brno, dobrý.

reagovat
Středa 3. ledna 2007 v 17:29 ® cormaxx
cormaxx

Já sem si dneska počkal hodinku na ryb. svazu a už mám konečně ,,novou" povolenku,ale kdy si zdolám svoji první letošní rybku sám nevim pač postup do hokejový extraligy je na dosah takže na ryby teď moc času není,ale snad v průběhu února se chvilka najde;-)

reagovat
Středa 3. ledna 2007 v 16:29 ® Shrek reakce na …
Shrek

moje bejvalá MO je vydávala už včera,úředničujou totiž v úterý :-D

reagovat
Středa 3. ledna 2007 v 16:10 ® Mathas

hehe tak to je sad porvy v zivote ze se muzu z necim pochlubit. Hosi jste sumari ja uz mam vse o ryb. listku na 10let pres zaplaceny rispevky a samo sebou i povolenku. Dneska jsem si vystal frontu jak krava a je to. Hold kdo umi te umi :-)) ))) :-D DDD

reagovat
Středa 3. ledna 2007 v 15:20 ® Zcuter
Zcuter

no tak ja panove jeste nemam povolenku na letosek natoz jeste abych chytil letos prvni rybu…ale uz se chystam si ji koupit..takze tem malim mrskam supinatym dame tedkom zabrat…

reagovat
Středa 3. ledna 2007 ve 14:49 ® Shrek reakce na …
Shrek

Sander:nestěžuj si,já jí budu mít až v sobotu

reagovat
Středa 3. ledna 2007 ve 13:28 ® Sander
Sander

Mít už tu podělanou povolenku, ryb by bylo mraky! Jenže MO Kocourkov mi nevyhoví, takže až v pátek… Takže zatím jen zlatý karas z akvárka! Upytlačen do ruky.

reagovat
Středa 3. ledna 2007 ve 13:23 ® profo
profo

Bohužel zatím na ni ještě čekám a jelikož se díky vytížení nedostanu delší dobu k vodě, tak si ještě nějakou tu chvíli počkám…:-(

reagovat