Chytej.cz

Ryby v roce 2007 necteno

2.1.2007 | koy | 5.285 zobrazení | 33 odpovědí

Jen se chci zeptat na jakou rybu nebo jaky „styl“ rybareni se hodlate pristi rok zamerit?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Úterý 16. ledna 2007 v 16:25 ® noap

mno už se chci delši dobu zaměřit na feeder, ale pořád je mi líto peněz :-) protože už teď vím že to není jen prut a naviják, ale i futrál, feedrový vidličky, asi i delší podběrák…takže eště uvidím :-)

reagovat
Pondělí 15. ledna 2007 ve 20:32 ® splavek

Jsem konzervativec a budu se držet osvědčených způsobů,plavaná a feeder.Jenom je budu vylepšovat o nově načerpané poznatky.

reagovat
Pondělí 8. ledna 2007 v 11:54 ® paccco
paccco

Letos se chystám začít s feederem,tak jsem na to docela zvědavý......Sa­mozřejmě si nenechám ujít taky položenou na kapry a úhoře.Po 16.6. je to jasné-přívlač,dravci!!!Rád bych konečně zdolal pořádného candáta!!!!!

reagovat
Neděle 7. ledna 2007 v 18:24 ® Kubajs
Kubajs

Tak jako každý rok do 16.6. by jsem chtěl potrápit kapříky na Feeder a potom od dnu „D“ chci hlavně vláčet ale na Feeder nezanevřu to uřčitě ne ale vláčka bude zřejmě číslo „1“ už se těším!

reagovat
Neděle 7. ledna 2007 ve 2:56 ® Libor
Libor

Zaměřit se hodlám na všechny druhy, každý druh má svou krásu a  jiné podmínky lovu. Já dávám přednost přívlači. Nakonec potěší každá ryba… Libor

reagovat
Neděle 7. ledna 2007 v 0:18 ® ywan

hlavne zubáče, určite sa im chcem venovať viac ako minulý rok ( nič moc ) ale málo vychádzok :-((

reagovat
Sobota 6. ledna 2007 v 10:04 ® Gagi

Chtěl bych letos poprvé ulovit duháka, pokud možno pod ledem. Jinak parmu, mníka a kapra přes 70 cm. A kdyby se spletla nějaká líní (nikoliv líná) babička byl bych opravdu štastný. A ještě sumec nad metr a ještě ..... . Prostě každá větší ryba potěší.

reagovat
Pátek 5. ledna 2007 v 18:30 ® Kosmik

Na přívlač bych chtěl dostat Candáta při noční přívlači, pěknýho kapra z Mušova. Jinak budu pilovat vlastní výrobu Boilies.

reagovat
Pátek 5. ledna 2007 v 15:43 ® judas.d
judas.d

kapr sumec candát štika atd a ve všech velikostech ale rád bych si zlepšil osobáčky

reagovat
Pátek 5. ledna 2007 ve 14:14 ® Lukas 5
Lukas 5

Přívlač(chtěl bych chytit většího okouna a candáta) a plavaná(nějakou bílou rybku).

reagovat
Čtvrtek 4. ledna 2007 ve 21:16 ® Scanix
Scanix

Vlacka jako vloni, predloni, prepredloni,… atd. No obcas zkusim asi i kaprika, hlavne zjara ale od 16.4 a pak od 16.6 uz me tezko nekdo uvidi chytat jinak. Rad bych si povodil zase nejakou peknou rybu, nejradi sticku kolem metru a sumika 130+ :-D

reagovat
Čtvrtek 4. ledna 2007 ve 20:46 ® mirmen

letos dám víc času boloňce a „mačce“

reagovat
Čtvrtek 4. ledna 2007 ve 20:27 ® regulus
regulus

Jako každej rok v prvé řadě dravci. No a asi budu v létě pilovat „sumca na vláčku“.

reagovat
Čtvrtek 4. ledna 2007 ve 20:08 ® Zauwi
Zauwi

já se hodlám ještě víc zaměřit na mouchu..prodloužili u nás pstruhovku tsakže už se nebudou chytat pstruzi a lipani na žížalu takže by tam mohlo něco na chytání zůstat:) aspon doufám že to tak bude

reagovat
Čtvrtek 4. ledna 2007 v 19:09 ® sharkcom
sharkcom

chci letos okusit pstruhy, a dostat se konečně na kobylku candátům…

reagovat
Čtvrtek 4. ledna 2007 v 19:04 ® svaca

letos musim premluvit fouse 150cm

reagovat
Čtvrtek 4. ledna 2007 v 18:17 ® koy

taky zjemnim vlacku a zkusim premluvit okouna 40+

reagovat
Středa 3. ledna 2007 v 19:40 ® Koudy
Koudy

Já se letos chystám ''zjemnit'',a to: UL vláčka,feeder a plavana! Taky letos zase beru JM povolenku tak se chystám chytat i na jihu:)

reagovat
Středa 3. ledna 2007 v 18:16 ® kubas
kubas

jednoznačně vláčka-bude novej prut(doufám) a snad i budou brát

reagovat
Středa 3. ledna 2007 v 17:53 ® troutman2
troutman2

no já tenle rok chytal na lehkou přívlač s uplně ne dobrým proutkem páč měl 2,1m a 10–35g.......ted mám proutek do 7g 2,4m a je fakt gut.........budu chytat na UL s malýma voblerkama a rotnama jenom občas a cílová ryb bude okoun,tloušt,po­točák........o­kouna bych chtěl dostat tenhle rok přes 35cm......pár tloušťů přes 50cm a naky potočáky alespon jednoho přes 30cm.........­.....no byl bych rád.páč budu chytat na 0,12 silon

reagovat
Středa 3. ledna 2007 v 17:38 ® cormaxx
cormaxx

konečně vim kam na ,,pěkný" okouny takže bych chtěl nějakýho přes 40cm,na vláčku prvního candoše přes 60cm…Jinak z jara určitě potrápim kapry a od léta dravce na vláčku;-)

reagovat
Středa 3. ledna 2007 v 17:05 ® Tomik
Tomik

Chci hlavně zaměřit na muškaření a samozřejmě vláčka.

reagovat
Středa 3. ledna 2007 v 17:02 ® Hrouzek
Hrouzek

Sumec, hlavně na vábničku a přívlač.. Na zavážku už jsem jich potrápil dost,ale taky tak budu lovit.

reagovat
Středa 3. ledna 2007 v 16:31 ® frenki
frenki

Tak já bych chtěl zvýšit štičí osobák a pak nějakého většího candátka. Ale to se ještě uvidí jak to dopadne.

reagovat
Středa 3. ledna 2007 v 15:30 ® Zcuter
Zcuter

ja se letos chystam natrhnout prdel peknym caprum a taky pokud to da tak se budu snazit chodit s Bobsonem na sumce…ale to je plan..
a zkutecnost bude urcite zase jina…tak jako kazdy rok..

reagovat
Středa 3. ledna 2007 ve 14:50 ® Shrek
Shrek

chci začít trošku víc mušit na úkor přívlače,ale nevim jsetli se mi to povede.rád bych nějakýho esoxe na mušák :-)

reagovat
Středa 3. ledna 2007 ve 13:47 ® okoun 1
okoun 1

Letos klasicky přívlač.Tam se snad podaří candát blížícíse 60cm:-) a pěkná štička.Okouní osobák 35.By nebylo taky špatné překonat:-) Potom každá větší ryba je pro mě dar od vody!A chci hlavně proniknout do muškaření a feeder.Tam budu spokojený s každou rybkou.

reagovat
Středa 3. ledna 2007 ve 13:39 ® jake
jake

Krásu rybařiny spatřuji mimo jiné ve variabilnosti stylů chytání. Přestože nejraději ze všeho vláčím, tak i položená, plavaná, feeder atd. budou mít vždy u mne své místo. Co jsem ještě nezkusil a chtěl bych se naučit je muškaření, ale mám z toho trochu obavy :-/

reagovat
Středa 3. ledna 2007 ve 13:13 ® profo
profo

Já zůstanu u feederu a mou hlavní rybkou roku 2007 asi bude parma a ostroretka. Nemám stanovenou nějak velkou míru těhle rybek, ale hlavně bych je chtěl chytit, rpotože mi to v loňském roce dopřáno nebylo a ani jsem se nedostal do míst kde by tahle možnost byla. Tak snad letos se to konečně povede. Jinak velikostně se chci na revírech kolem mě dostat u cejna nad 52cm což je prozatím nej cejn.

reagovat
Středa 3. ledna 2007 v 9:40 ® harpunar

U stylu-přívlače-bych asi zůstal,nicméně rád bych se pokusil cíleně o nějakého sumce a rád bych si zlepšil osobák v okounovi.

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1