Vyhledávání
Ryby v roce 2007
2.1.2007 | koy | 5.285 zobrazení | 33 odpovědí
Jen se chci zeptat na jakou rybu nebo jaky „styl“ rybareni se hodlate pristi rok zamerit?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 16. ledna 2007 v 16:25 ® noap
-
mno už se chci delši dobu zaměřit na feeder, ale pořád je mi líto peněz
reagovatprotože už teď vím že to není jen prut a naviják, ale i futrál, feedrový vidličky, asi i delší podběrák…takže eště uvidím
- Pondělí 15. ledna 2007 ve 20:32 ® splavek
-
Jsem konzervativec a budu se držet osvědčených způsobů,plavaná a feeder.Jenom je budu vylepšovat o nově načerpané poznatky.
reagovat - Pondělí 8. ledna 2007 v 11:54 ® paccco
-
Letos se chystám začít s feederem,tak jsem na to docela zvědavý......Samozřejmě si nenechám ujít taky položenou na kapry a úhoře.Po 16.6. je to jasné-přívlač,dravci!!!Rád bych konečně zdolal pořádného candáta!!!!!
reagovat - Neděle 7. ledna 2007 v 18:24 ® Kubajs
-
Tak jako každý rok do 16.6. by jsem chtěl potrápit kapříky na Feeder a potom od dnu „D“ chci hlavně vláčet ale na Feeder nezanevřu to uřčitě ne ale vláčka bude zřejmě číslo „1“ už se těším!
reagovat - Neděle 7. ledna 2007 ve 2:56 ® Libor
-
Zaměřit se hodlám na všechny druhy, každý druh má svou krásu a jiné podmínky lovu. Já dávám přednost přívlači. Nakonec potěší každá ryba… Libor
reagovat - Neděle 7. ledna 2007 v 0:18 ® ywan
-
hlavne zubáče, určite sa im chcem venovať viac ako minulý rok ( nič moc ) ale málo vychádzok
reagovat - Sobota 6. ledna 2007 v 10:04 ® Gagi
-
Chtěl bych letos poprvé ulovit duháka, pokud možno pod ledem. Jinak parmu, mníka a kapra přes 70 cm. A kdyby se spletla nějaká líní (nikoliv líná) babička byl bych opravdu štastný. A ještě sumec nad metr a ještě ..... . Prostě každá větší ryba potěší.
reagovat - Pátek 5. ledna 2007 v 18:30 ® Kosmik
-
Na přívlač bych chtěl dostat Candáta při noční přívlači, pěknýho kapra z Mušova. Jinak budu pilovat vlastní výrobu Boilies.
reagovat - Pátek 5. ledna 2007 v 15:43 ® judas.d
-
kapr sumec candát štika atd a ve všech velikostech ale rád bych si zlepšil osobáčky
reagovat - Pátek 5. ledna 2007 ve 14:14 ® Lukas 5
-
Přívlač(chtěl bych chytit většího okouna a candáta) a plavaná(nějakou bílou rybku).
reagovat - Čtvrtek 4. ledna 2007 ve 21:16 ® Scanix
-
Vlacka jako vloni, predloni, prepredloni,… atd. No obcas zkusim asi i kaprika, hlavne zjara ale od 16.4 a pak od 16.6 uz me tezko nekdo uvidi chytat jinak. Rad bych si povodil zase nejakou peknou rybu, nejradi sticku kolem metru a sumika 130+
reagovat - Čtvrtek 4. ledna 2007 ve 20:46 ® mirmen
-
letos dám víc času boloňce a „mačce“
reagovat - Čtvrtek 4. ledna 2007 ve 20:27 ® regulus
-
Jako každej rok v prvé řadě dravci. No a asi budu v létě pilovat „sumca na vláčku“.
reagovat - Čtvrtek 4. ledna 2007 ve 20:08 ® Zauwi
-
já se hodlám ještě víc zaměřit na mouchu..prodloužili u nás pstruhovku tsakže už se nebudou chytat pstruzi a lipani na žížalu takže by tam mohlo něco na chytání zůstat:) aspon doufám že to tak bude
reagovat - Čtvrtek 4. ledna 2007 v 19:09 ® sharkcom
-
chci letos okusit pstruhy, a dostat se konečně na kobylku candátům…
reagovat - Čtvrtek 4. ledna 2007 v 19:04 ® svaca
-
letos musim premluvit fouse 150cm
reagovat - Čtvrtek 4. ledna 2007 v 18:17 ® koy
-
taky zjemnim vlacku a zkusim premluvit okouna 40+
reagovat - Středa 3. ledna 2007 v 19:40 ® Koudy
-
Já se letos chystám ''zjemnit'',a to: UL vláčka,feeder a plavana! Taky letos zase beru JM povolenku tak se chystám chytat i na jihu:)
reagovat - Středa 3. ledna 2007 v 18:16 ® kubas
-
jednoznačně vláčka-bude novej prut(doufám) a snad i budou brát
reagovat - Středa 3. ledna 2007 v 17:53 ® troutman2
-
no já tenle rok chytal na lehkou přívlač s uplně ne dobrým proutkem páč měl 2,1m a 10–35g.......ted mám proutek do 7g 2,4m a je fakt gut.........budu chytat na UL s malýma voblerkama a rotnama jenom občas a cílová ryb bude okoun,tloušt,potočák........okouna bych chtěl dostat tenhle rok přes 35cm......pár tloušťů přes 50cm a naky potočáky alespon jednoho přes 30cm..............no byl bych rád.páč budu chytat na 0,12 silon
reagovat - Středa 3. ledna 2007 v 17:38 ® cormaxx
-
konečně vim kam na ,,pěkný" okouny takže bych chtěl nějakýho přes 40cm,na vláčku prvního candoše přes 60cm…Jinak z jara určitě potrápim kapry a od léta dravce na vláčku
reagovat - Středa 3. ledna 2007 v 17:05 ® Tomik
-
Chci hlavně zaměřit na muškaření a samozřejmě vláčka.
reagovat - Středa 3. ledna 2007 v 17:02 ® Hrouzek
-
Sumec, hlavně na vábničku a přívlač.. Na zavážku už jsem jich potrápil dost,ale taky tak budu lovit.
reagovat - Středa 3. ledna 2007 v 16:31 ® frenki
-
Tak já bych chtěl zvýšit štičí osobák a pak nějakého většího candátka. Ale to se ještě uvidí jak to dopadne.
reagovat - Středa 3. ledna 2007 v 15:30 ® Zcuter
-
ja se letos chystam natrhnout prdel peknym caprum a taky pokud to da tak se budu snazit chodit s Bobsonem na sumce…ale to je plan..
reagovat
a zkutecnost bude urcite zase jina…tak jako kazdy rok.. - Středa 3. ledna 2007 ve 14:50 ® Shrek
-
chci začít trošku víc mušit na úkor přívlače,ale nevim jsetli se mi to povede.rád bych nějakýho esoxe na mušák
reagovat - Středa 3. ledna 2007 ve 13:47 ® okoun 1
-
Letos klasicky přívlač.Tam se snad podaří candát blížícíse 60cm
reagovata pěkná štička.Okouní osobák 35.By nebylo taky špatné překonat
Potom každá větší ryba je pro mě dar od vody!A chci hlavně proniknout do muškaření a feeder.Tam budu spokojený s každou rybkou.
- Středa 3. ledna 2007 ve 13:39 ® jake
-
Krásu rybařiny spatřuji mimo jiné ve variabilnosti stylů chytání. Přestože nejraději ze všeho vláčím, tak i položená, plavaná, feeder atd. budou mít vždy u mne své místo. Co jsem ještě nezkusil a chtěl bych se naučit je muškaření, ale mám z toho trochu obavy :-/
reagovat - Středa 3. ledna 2007 ve 13:13 ® profo
-
Já zůstanu u feederu a mou hlavní rybkou roku 2007 asi bude parma a ostroretka. Nemám stanovenou nějak velkou míru těhle rybek, ale hlavně bych je chtěl chytit, rpotože mi to v loňském roce dopřáno nebylo a ani jsem se nedostal do míst kde by tahle možnost byla. Tak snad letos se to konečně povede. Jinak velikostně se chci na revírech kolem mě dostat u cejna nad 52cm což je prozatím nej cejn.
reagovat - Středa 3. ledna 2007 v 9:40 ® harpunar
-
U stylu-přívlače-bych asi zůstal,nicméně rád bych se pokusil cíleně o nějakého sumce a rád bych si zlepšil osobák v okounovi.
reagovat