Chytej.cz

Sběratelství necteno

1.1.2007 | Kubajs | 6.563 zobrazení | 40 odpovědí

Čau chytejáci zajímalo by mě co rybáři našeho typu sbírajínapř: Známky,Mince,Zátky od piva atd.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Úterý 19. března 2013 ve 13:58 ® HaD reakce na …
HaD

noba> hlavně v hlavě :-)

reagovat
Úterý 19. března 2013 v 10:27 ® noba reakce na …
noba

David Havlíček> jak to že ne? V hlavě, případně třeba na kartě foťáku.

reagovat
Pondělí 18. března 2013 v 11:56 ® HaD
HaD

Zážitky :-) Ty jsou nejlepší a není potřeba žádný úložný prostor :-)

reagovat
Pátek 15. března 2013 v 18:15 ® vlčák
vlčák

Řeznické kolíbky a staré nože z černého železa;-)

reagovat
Pátek 15. března 2013 v 18:08 ® Bahňák

Dost často sbírám pytlíky od návnad a podobnej bordel, kterej některý kolegové nechávaj u vody. Někdy ale narazím i na zapomenutej pean, splávek a pod.

reagovat
Neděle 10. března 2013 ve 12:13 @ Ladyboss01

Korbele mlýnky a podobné sbíráme s manželm léta. Hodně kujpujeme na pozustalosti.cz Neznáte ještě jiné stránky?

reagovat
Středa 3. ledna 2007 ve 12:08 ® svaca

pivni sklo uz mam 80 z toho asi 20 tuplaku na ty sem hrdej)

reagovat
Středa 3. ledna 2007 v 9:30 ® modrak
modrak

Kameny z osobně navštívených zajímavých míst ČR. Pivní sklo, vždy jeden kus od každé ochutnané značky.

reagovat
Středa 3. ledna 2007 v 1:58 ® DEATH

Šmarja jak se může sběratelský téma zvrhnout na takovou fekálnost ?

reagovat
Úterý 2. ledna 2007 ve 22:25 ® Mathas

ja mam 70ti kilovho psa. Brazilskou filu. Ta dela 2× dene takovu kladu jako slon. Musim se priznam je to tak obrovskY ze po me nikdo nemuze chtit abych to uklizel? Takze pripadni ajemci napiste poslu na dobirku. Cena dohodou PS: Kvalita zarucena granulemi CHAPII a kurecim vyvarem :-D DD

reagovat
Úterý 2. ledna 2007 ve 22:15 ® koy

ja sem po prvnim pracovnim dni v tomto roce zjistil,ze budu muset zacit sbirat sily na ranni vstavani:-)

reagovat
Úterý 2. ledna 2007 ve 22:02 ® Shrek reakce na …
Shrek

Sander> Můžu udělat mix něm. ovčáka a německého dlouhosrstého ohaře,ale jinak se poptám u kolegů na cvičáku,něco seženu,neboj.

reagovat
Úterý 2. ledna 2007 ve 21:03 ® Sander
Sander

Alivio > pod půl kilo neberu. Nejlépe guano sibiřského huskyho, bernardýna či německé dogy.

reagovat
Úterý 2. ledna 2007 ve 21:00 ® Shrek reakce na …
Shrek

no jasan,ještě si řekni gramáž,aby ti to náhodou neuthlo poličku ze zdi

reagovat
Úterý 2. ledna 2007 ve 20:58 ® Sander
Sander

Alivio > ale dej si záležet. Potřebuji jen výstavní kousky, takové ty zcela zatočené se zvedlým koncem.

reagovat
Úterý 2. ledna 2007 ve 20:53 ® Shrek reakce na …
Shrek

Sander> Já si zjistim Tvou adresu a to se budeš divit,až ti jedno to hovniso pošlu :-D

reagovat
Úterý 2. ledna 2007 ve 20:46 ® Sander
Sander

BoBo > proto tímto všechny žádám, pořádně to guano zabalte. Nerad bych pošťákům zamořil pracovní prostředí a též bych nerad, aby se za mnou od pošty až domů táhl nelibý zápach. Nechcu zbytečné posměchy kolemjdoucích.

reagovat
Úterý 2. ledna 2007 ve 20:31 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Sbírám auta (nejsem ropný magnát, zajímají mne jen šroty ;-) ) a plastové modely letounů z druhé světové války.

Sander: Kua, to jsi si naběhl, pošťáci Tě budou nenávidět, mám pejska a bydlím ve městě, budu Tě zásobovat. :-)) ) Pošli adresu PLS ;-)

reagovat
Úterý 2. ledna 2007 ve 20:13 ® DEATH

Takže já sbírám cca od 5–6 let kameny a postavičky z Kinder Surprise, později kartičky hokejistů. Toť vše :-)

reagovat
Úterý 2. ledna 2007 v 19:52 ® Sander
Sander

Robur > budu vděčný za každý kousek, je to neocenitelný aromatický materiál na výrobu krmení.

reagovat
Úterý 2. ledna 2007 v 19:10 ® Robur
Robur

navrhuji Sanderovi ještě nějaké ty exkremnty poslat, ale pozor – jen městské:-)) , jinak též kaktusy, ale už je málo místa a šutry.

reagovat
Úterý 2. ledna 2007 ve 13:28 ® harpunar

dudu-počkám až příjde mráz a pak ho zaliju do dentacrylu v tuhém stavu.Myslím že ho národní muzeum v oddělení pravěku uvítá.Pokud vím,tak exkrement mamuta tam dosud neměli!!!!

reagovat
Úterý 2. ledna 2007 ve 13:24 ® dudu

harpunár- takže to tučnákovo máš taky ve sbírce?

reagovat
Úterý 2. ledna 2007 ve 13:21 ® harpunar

Mám tutéž zálibu co Sander a navíc mám kolekci asi sedmdesáti želv,které si vozím ze světa.Od dřevěných po jantarové,od cca.1cm po 50cm.Sbíral jsem ovšem kdysi i chloupky s ohanbí mých obětí,ovšem to je již historie,kterou navíc sežrali moli.

reagovat
Úterý 2. ledna 2007 ve 4:14 ® mekvak
mekvak

já sbírám pivní zátky,tácky a půllitry

reagovat
Pondělí 1. ledna 2007 ve 23:43 ® dudu

okoun 1– v normálních flaškách se šroubovacím uzávěrem. Asi to není nejlepší, ale za těch 12 let nepozoruji zatím žádné nepřístojnosti. Ale mám to ve sklepě s relativně stálou teplotou (8–10 stupňů).

reagovat
Pondělí 1. ledna 2007 ve 23:32 ® okoun 1 reakce na …
okoun 1

dudu>Jak to sladuješ(tu slivovici)?Korek a vosk?

Já sbírám všechny vzorky domácích pálenek:-)) )

reagovat
Pondělí 1. ledna 2007 ve 23:24 ® Sander
Sander

dudu > ale jsem, ve městě poctivej, někdy mám nutkání to sbírat i po cizích psech :-)

reagovat
Pondělí 1. ledna 2007 ve 23:16 ® dudu

Sander- no ale to potom nejsi sběratel, tak nemachruj :-)

reagovat
Pondělí 1. ledna 2007 ve 23:07 ® Sander
Sander

dudu > mimo městečko je to fuk. To to nesbírám ani po sobě, když to na mě příde… :-)

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1