Chytej.cz

Navijak Colmic spinnaker 2000 necteno

29.12.2006 | Yuri | 2.754 zobrazení | 5 odpovědí

Objednal sem si tento navijacek pres f. Braunstar. Chtel bych ho predevsim na lehkou plavacku nebo feeder. Mate s nim nekdo zkusenosti?je vhodny???diky za reakce

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 29. prosince 2006 ve 22:19 ® Yuri

diky zatim za reakce v utery by mel prijit

reagovat
Pátek 29. prosince 2006 v 18:27 ® indy

Já ho mám, není to žádnej zázrak, ale na plavačku a feeder v pohodě. Musíš trochu hlídat ukládání vlasce, rád ho motá na brzdu. Používám ho i na vláčku, chce to trošku silnější nervy při navíjení na zvuky co z něj vychází, ale brzda je docela dobrá, takže zdolávání ok. Dostal jsem ho zdarma při nákupu Spherose. Chytám na něj 1 rok.

reagovat
Pátek 29. prosince 2006 ve 13:46 ® Sander
Sander

Zkušenosti také nemám – ale, nevypadá špatně, navíc výrobce si v dnešní době plné konkurence nemůže dovolit u navijáků za 1000+ vyrábět nějaké šmejdy, takže bych na řeči typu „jedna babka povídala“ moc nedal a nebál bych se toho.

reagovat
Pátek 29. prosince 2006 ve 13:22 ® Mathas

Ehm myslim ze se ptas trochu pozde ne? Se mas ptat driv nez si neco objednas. Ja osobne by jsem si od colmicu navijak nekoupil. To je jen muj nazor. Neznamena to ze ti ten navi nemuze dobre poslouzit

reagovat
Pátek 29. prosince 2006 ve 12:21 ® koy

Ja sice colmica nemam, ale co vim tak nikdo moc nechvalil,takze ja osobne bych se mu vyhnul

reagovat