Chytej.cz

Muškaření na řece Cetina CHorvatsko. necteno

29.12.2006 | brčal | 7.281 zobrazení | 14 odpovědí

V létě frčím na dovču a tadle ta řeka je poblíž nebo sem to tak vybral.Chytal tam už někdo nebo nějaká zkušenost?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 21. května 2014 v 17:43 ® HaD reakce na …
HaD

MatesKGB> zkus kontaktovat Hrvoje Kuzmiče – kontakt je tady: http://www.bass-croatia.4t.com

Odkaž se na mě, mohl by pomoci.

reagovat
Středa 21. května 2014 v 8:27 ® MatesKGB
MatesKGB

Nemáte někdo nějaké aktuální informace a zkušenosti o muškaření v Chorvatsku? Čudlaření na břehu už bylo dost:-) Letos jsem začal muškařit tak bych si rád vyzkoušel nějaké pstruhové vody v okolí Ploče, dle mapy to tam se sladkou vodou nevypadá vůbec špatně. Bohužel na českém webu moc informací není:-(( díky za pomoc

reagovat
Pátek 29. prosince 2006 v 18:44 ® brčal
brčal

No a todle s toho vytéká.Jenom jsem neměl jak zjistit jak se řeka jmenuje.Já sem byl trochu pod obraz a ty průvodci uplně :-))

reagovat
foto/forum/2006/th-img1479.jpg
Pátek 29. prosince 2006 v 18:41 ® ZN
ZN

podle lidí, co tam chytali, tak vysazení duháci a malí potočáci. Je to příliš turistická řeka, ale na dovolené, proč ne. Je tam poblíž i jedna malá řeka, Žrnovnica, ta není profláklá. Je kousek od Splitu.

reagovat
Pátek 29. prosince 2006 v 18:39 ® brčal
brčal
reagovat
foto/forum/2006/th-img1478.jpg
Pátek 29. prosince 2006 v 18:38 ® brčal
brčal

Tak se ještě poptejte na Bačinská Jezera

reagovat
foto/forum/2006/th-img1477.jpg
Pátek 29. prosince 2006 v 18:30 ® brčal reakce na …
brčal

Taky todle mám s netu s tou cenou jinak jsem našel tři ceny od 35 až po 110 na den.Dokonce i že půjčí prut se vším i brodáky to kolem těch 110.Zkusím ještě jeden tip přidám i fotky co se tyče ryb vůbec nevím.

reagovat
Pátek 29. prosince 2006 v 15:36 ® ZN reakce na …
ZN

napsal jsem blbost. Má to být obráceně, lepší je snad dolní část řeky.

reagovat
Pátek 29. prosince 2006 ve 14:51 ® ZN
ZN

brčál: přeinstaloval jsem počítač, takže mi ty informace zmizely. Něco si pamatuji. Povolenku koupíš např. v agentuře JUT v městě Sinj, v hotelech např. Sveti Mihovil v městě Trilj(nevím přesně to jméno, ale asi je to dobře). S povolenkou by neměl být problém, ale ta cena 35–50 €, nevím. V každém případě, mám kamaráda Chorvata, který se mnou občas je na rybách ve Slovinsku, a ten mi tuto řeku vůbec nedoporučuje. Taky mám kamaráda u nás, který obchoduje s lidmi, kteří tam chytali, reference taky nic moc. V každém případě, prý je lepší horní část řeky, v okolí městečka Trinj, není tak komerční. Všechny tyto informace mám z doslechu a najíté na webu, páč jsem byl kousek od Cetiny na dovolené Atˇje to jak je to, je to krásná řeka v krásné přírodě. Je taky fakt, že jsou v Chorvatsku lepší řeky.

reagovat
Pátek 29. prosince 2006 ve 12:47 ® okoun 1
okoun 1

Brčal>Napíšu!Buď Omiš(tam je dost rušno)a nebo Lokvu je to 10km od Cetiny.Tam ti mohu dohodit i ubytování.Fota místa,pokojů a pláž pro rodinku(pokud jedeš s rodinou)mohu poslat.Dá se tam pujčit i loďka projedeš Cetinu a budeš znát i místa.

reagovat
Pátek 29. prosince 2006 ve 12:41 ® brčal
brčal

Jo a něco sem našel tady www.investigator.hr

reagovat
Pátek 29. prosince 2006 ve 12:22 ® brčal reakce na …
brčal

Právě podle toho vyberu letovisko bud ten Omiš-Makarská -Gradac našel jsem spoustu odkazů jenom nevím kde to bude nejlepší at to zas nemám daleko.Povolení stojí mezi 35–50 euro bez průvodce jenom kde ho koupit?Pokud budeš mít nějaké info beru vše.

reagovat
Pátek 29. prosince 2006 v 11:51 ® okoun 1
okoun 1

No řeka je to opravdu krásna a ryby tam jsou pěkné.Mám známého nerybáře,který tam jezdí 5–6do roka.Dostal už i čestné občanství města Omyš-omiš(nevím).Mohl bych se ho zeptat jak to tam je(S rybama a povolenkou atd.)Pokut chcete.Nevím za jak dlouho budu vědět výsledek.Možná až k jaru,ale taky tam dost často volá.Optám se.

Brčal>Kam jedeš,Místo?

reagovat
Pátek 29. prosince 2006 v 9:20 ® ZN
ZN

měl jsem letos tu samou snahu. Pozháněl jsem docela dost informací, ale nějak jsem se k tomu nedostal. V každém případě, řeka to je krásná.

reagovat