Chytej.cz

Co vám Ježíšek nadělil ? necteno

28.12.2006 | DEATH | 2.845 zobrazení | 25 odpovědí

Předem se omlouvám, kdyby to tu již bylo, protože sem chodím již málokdy, nemám moc volného času, takže to kdyžtak smázni HaDe… A jinak se chlubte :)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 2. ledna 2007 v 1:37 ® HaD reakce na …
HaD

kopi: o tom nepochybuj

reagovat
Úterý 2. ledna 2007 v 1:30 ® kopi
kopi

Já sem si nadělil sám a doufam, že budu spokojenej.

reagovat
foto/forum/2007/th-img1491.jpg
Pondělí 1. ledna 2007 v 15:12 ® Kubah reakce na …

Novej naviják a vlasec

reagovat
Neděle 31. prosince 2006 v 15:55 ® Lukas

Velkej podběrák!!!!!Trefa!

reagovat
Neděle 31. prosince 2006 ve 12:12 ® bubu
bubu

mně donesl trojkovej mušák CV2 White River i s navijáčkem­.Velká spokojenost. Rodinej dárek-foťák Panasonic FZ7 a jako přídavek jetej Focus combi. Naprostá spokojenost.

reagovat
Sobota 30. prosince 2006 ve 21:12 ® Hora
Hora

Mě feeder a taky 3 kila navíc,jestli to vydrží po novém roce,tak budu muset odevzdat občanku a nafasovat porážkovej list.:-D

reagovat
Sobota 30. prosince 2006 v 16:44 ® iceman
iceman

Já dostal pěknou bobinu, ježíšek je fakt machr :-)

reagovat
foto/forum/2006/th-img1484.jpg
Sobota 30. prosince 2006 v 15:35 ® CeP
CeP

hajzl mi nadelil tri kila navic. ted se desim co na to silvestr…

reagovat
Sobota 30. prosince 2006 ve 14:20 ® Milky
Milky

Tak koukám, že jste Ježíška zasaturovali natolik, že na mě zapoměl. Ale na druhé straně mohu říct – bóóóóží klid!

reagovat
Sobota 30. prosince 2006 v 0:57 ® HaD
HaD

Já po mnoha letech z rybařiny nic a jsem rád. Lépe než já mi nikdo nevybere… I když Twinpower od manželky asi před dvěma lety byla hodně slušná trefa. Ale to vlastně bylo o den déle k narozkám :-)) )

reagovat
Sobota 30. prosince 2006 v 0:36 ® Gagi

Já jsem dostal od nejlepšího člověka co znám kniku Kapří tajemství. Pěkně jsem si poděkoval a zítra začnu číst.

reagovat
Pátek 29. prosince 2006 ve 23:35 ® Firetiger
Firetiger

toulovec: já jsem raději dlouho předem vydal všem Ježíškům totální zákaz rybářských dárků.
A pěkně jsem si všechno nakoupil sám podle svého gusta :-)

reagovat
Pátek 29. prosince 2006 ve 21:47 ® Prutos reakce na …
Prutos

Mít prachy tak do toho jdu. Bohužel je netisknu, takže z toho asi nic nebude… :-((

reagovat
Pátek 29. prosince 2006 ve 21:45 ® toulovec reakce na …
toulovec

prutos , nevím, nekoukal jsem na ni, klasická příklepová narexka myslím evp – 13 v tom modrým plastovým kufru, myslím že v krámě je něco okolo 3.400

reagovat
Pátek 29. prosince 2006 ve 21:40 ® Prutos reakce na …
Prutos
:-)
reagovat
Pátek 29. prosince 2006 ve 21:40 ® Prutos reakce na …
Prutos

Toulovec: jakou a za kolik?

reagovat
Pátek 29. prosince 2006 ve 21:37 ® toulovec
toulovec

ježíšek musí bejt úplně blbej!!! 2× DVD Vážeme mušky s Tomuchou vrtačka Narex – mimochodem už moje třetí :o)))

takže kdo chcete levněji koupit příklepovou narexku , rád přenechám a penízky proměním na něco z rybařiny. :o))))

reagovat
Pátek 29. prosince 2006 ve 13:05 ® Rosi
Rosi

Klucíííí, já mám taky jednu příhodičku. Někdy koncem srpna jsem si chtěl koupit nový mušáček ve #4 na jemnější chytání. No nestál moc, něco přes čtyři táci. Jenže jsem si všimnul, že má polovička už má ty mé proutky v oku a nový kousek by nepřehlédla. Tak co stím? Naštěstí nakupuji u kamaráda, tak jsem si ten proutek za trojku předplatil s tím, že mi ho druhý den nabídne za litr. Tak jsem s polovičkou dorazil druhý den do krámu a nenápadně se ptal na šikovný proutek. V tom mi prodavač zkušeně nabízí slevy a končí na částce 1000,–. Mladé se proutek tak zalíbil, že mi jej koupila na narozeniny. Paráda, pomyslím si, mám ho o litr levnější. Po návratu domů si jej chci zkusit, ale mladá mě zarazila tím, že je k narozkám a na dlouhé dva měsíce konči v její skříni…

Nakonec jsem ho za dobré chování vážně dostal k narozkám?

reagovat
Čtvrtek 28. prosince 2006 ve 20:31 ® DEATH

Mně Ježíšek nadělil naviják Tica Venus SD 3059 H, pyrotechniku a prachy.. BTW aby se tady téma nezvrhlo v něco jiného pánové ;-)

reagovat
Čtvrtek 28. prosince 2006 v 18:42 ® Gagi

harpunar: To nemluvíš o tom drahém dítěti hezky!!! Kolik že jí bylo?!

reagovat
Čtvrtek 28. prosince 2006 v 16:58 ® Kubajs
Kubajs

no na ryby gumy,vláčák,

reagovat
Čtvrtek 28. prosince 2006 v 16:04 ® Shrek reakce na …
Shrek

harpunar: tak to potom jo,to chápu. :-D

reagovat
Čtvrtek 28. prosince 2006 v 15:59 ® harpunar

Alivio-chlape já vím že máš pravdu,ale mne už bolí ruka a vypadá to jako kdybych měl Alzheimra-))))))))!

reagovat
Čtvrtek 28. prosince 2006 v 10:07 ® Shrek reakce na …
Shrek

harpunar: sorry,ale jedný se zbavíš a chceš hned druhou?No nezlob se na mě,ale dle mého názoru je to blbost.Představ si,že jí teď budeš hýčkat,rozmazlovat apod a v dubnu,květnu jí pomalu neuvidíš,protože začnou kapři.Což takhle začít rozhazovat sítě na jaře,dělat si procházky kolem vody,nenápadně zjišťovat,jestli jdou a pak jí dát do ruky podběrák a jde se! ? :-D

reagovat
Čtvrtek 28. prosince 2006 v 9:40 ® harpunar

Mi dal svobodu,po pěti letech trápení si vzal soudruh čert družici a tím mne osvobodil.Čímž mohu býti u vody častěji,než dosud.A nemusím stínové dceři kupovat mobily,DVD, MP3,školní výlet,kolotoče,had­říky,čímž chci říci že přibyde na hromádku rybaření.Apro­pos,neznáte někdo lepou děvu okolo čtyřicítky s Ostravy a okolí,která by toužila po švarném šohajíčkovi?

reagovat