Vyhledávání
Itálie - Moře
27.12.2006 | Mirus | 13.085 zobrazení | 6 odpovědí
Nazdar chci se zeptat jestli je potřeba v Itálii na moři nějáká povolenka a na co bych tam měl úspěch ( Nástraha ) ? A ještě myslíte že bych tam mohl skusit přívlač ?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 2. ledna 2007 ve 22:50 ® Sander
-
Přívlač jsem zkoušel, ale bez většího úspěchu. Nejlépe je rozdrtit slávku, kterých je v přístavech a na vlnolamech ukrutné množství, no a na ty vnitřnosti lovit buď na plavačku, nebo jemnou položenou. Názvy ryb, co jsem tam lovil, neznám. Pamatuji si jen název nejčastější ryby – slizoun. Ten když se ti zakousne omylem do břicha, bez pomoci nože (na jeho zabití) ho nesundáš. Zkoušel jsem i plavanou na otevřeném moři, ale kromě toho, že přes vlny ten splávek už po 15m vidim jen občas, tam bere hovno. Zlatě v Račoucích nad jezem voe, není tam takové vedro, ryby se ti nesnaží kousnout do zadku a hlavně tam nejni tak hnusně slaná voda… Už bych tam nejel ani kdyby mi platili.
reagovat - Úterý 2. ledna 2007 ve 22:04 ® Shrek reakce na …
-
šli jsme až za vlnolamy,jak to šlo nejdál,stáli jsme po prsa ve vodě.Za vlnolamama byly díry jako kráva ale o kus dál to bylo zase mělký.
reagovat - Úterý 2. ledna 2007 ve 20:21 ® marin
-
jo a místo byla Palmová riviéra, konkrétně Cupra Marittima. ale je to asi jedno, pobřeží dalších 200km po cestě domů bylo to samé.
reagovat - Úterý 2. ledna 2007 ve 20:15 ® marin
-
To jste chytali z kamenných vlnolamů? já jo. Před nima ke břehu je mělčina a za nima prudký zlom do vody do několika metrů. Byl jsem tam v červnu 2005 a letos jedu zase, takže taky chci získat nějaké informace. Vezl jsem si z domu červy a na to braly. Chytal jsem jen menší ryby. Nezkoušel jsem přívlač, což byla asi chyba. V mělké vodě byly vidět ryby tak do 60cm, které ale při sebemenším pohybu zdrhly. Po návratu mi jeden Lojza poradil, že berou na bílé pečivo. Připomínalo mi to morčáky nebo cípaly, ale nevím jestli se tam vůbec vyskytujou
reagovatProblém bylo, že už v 7.30 ráno člověk musel utéct před slunkem. Letos by možná stálo za to vzít deštník.
- Středa 27. prosince 2006 v 16:22 ® Shrek reakce na …
-
chytali jsme v Lido di Spinna,na moři žádná povolenka nebyla,lovili jsme na 20 gr pilkříky přívlačí a nic.Pak jsme nasadili malé streamery na návazcích (3 za sebou) a nakonec trojku rotačku a lítala jedna makrela za druhou.
reagovat - Středa 27. prosince 2006 ve 14:49 ® MB
-
S povolenkou nevim, uspesny urcite budes na kousky ryb, sepie… Privlac nevim jestli je povolena, jestli jo, tak třpytky, trolovaci woblery a pilkery budou best.
reagovat