Chytej.cz

Twistery necteno

27.12.2006 | Kubajs | 1.987 zobrazení | 19 odpovědí

Kolik kupujete twisterů jedné barvy?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 28. prosince 2006 v 17:59 ® Prichy
Prichy

Kubajs: prejdu-li, ze jsi zvlastni „brouk“, tak jsi mi alespon mohl odpovedet na mail…(bral bych to jako slusnost)

jinak na otazku, nejhorsi je, ze vis, ze jdou na zelenou s fialovejma puntikama a ty mas prazdnou krabici…v kramu jsou ti platni :-)

reagovat
Čtvrtek 28. prosince 2006 v 17:15 ® dudu

Kubajs- kua ty seš taky kósek:-) Nejdřív se na něco zeptáš, a když ti odpoví někdo jinak než chceš, tak je to špatně. Představ si, že každý je jinačí ale neznamená to, že vše co se zrovna nelíbí tobě, nebo to neděláš ty, je špatný (a není to jen tato otázka). Pouze každému se líbí jiná věc a preferuje něco jiného. Tak je to správné, a tak to má byť !
K otázce: např. já, do nejbližšího ryb. krámu mám 10km, výběr žádný, ceny proti netu-koeficient 2. Do nějakýho většího krámu se dostanu tak 1× za rok, a stejně bych jich musel obejít několik, abych sehnal co chci. Takže mě se e-shop vyplatí i na gumy, samozřejmě že jich vždy beru tak v průměru za 2000 Kč. Jo, kdybych chodil denně kolem slušnýho krámu, budu si gumy kupovat tak zhruba po 20, což mi třeba na víkend ani nestačí.

reagovat
Čtvrtek 28. prosince 2006 v 16:11 ® Kubajs
Kubajs

bavím se o normalním krámu v e-shopu ntaky kupuji velké množství ale gumy se nevyplatí kupovat

reagovat
Čtvrtek 28. prosince 2006 v 15:45 ® dudu

Gumy který se osvědčily (a nejen gumy)kupuju některé i 100ks naráz, ale většinou tak 50ks. Bavím se o nákupu v e-shopu, kde je výhodná cena. Zatím mě nikdy žádný nechytly gumomorku.

reagovat
Čtvrtek 28. prosince 2006 v 15:17 ® jiris
jiris

Kubajs – jasny, nevyrves ji za vychazku, ale preci kazdej tyden nebudu litat pro dalsich pet twistru? :-)

reagovat
Čtvrtek 28. prosince 2006 v 15:04 ® Kubajs
Kubajs

néééé po 10ks a mě to připadá dost nikdy jsem o tuto zásobu nepřišel o celou

reagovat
Čtvrtek 28. prosince 2006 ve 14:29 ® jiris
jiris

Kubajz – oblibenej tip a barva – 5 ks je malo, to na nekterych mistech urves behem 5 hodu, to je realita. Špatné gumy nevyhazuji, protože je nekupuji a když už nějaké mám, tak je daruji, že Prute :-)

reagovat
Čtvrtek 28. prosince 2006 ve 14:20 ® morsky das reakce na …

Kubajs/ to akoze „spatne“ vyhadzujes rovno do hajzlu? A preco ich potom kupujes (predpokladam ze tie spatne vies rozoznat uz v obchode)?

reagovat
Čtvrtek 28. prosince 2006 ve 14:01 ® Kubajs
Kubajs

no 15–25 to mi jako běžná věc nepřipadá ale aspon jsem se něco nového dozvěděl já normální gumy jako relax atd. mám po 5ks(stále doplnuju)
a dobré gumy mám po 10ks
a špatné ty hned vyhazuju

reagovat
Čtvrtek 28. prosince 2006 ve 13:17 ® jiris
jiris

Kubajs 15–25 ks gum od jednoho typu je běžná věc. Mám tři roky starý twistry (v sáčcích) a nepoznáš na nic, že by nebyly nové.

reagovat
Čtvrtek 28. prosince 2006 ve 12:11 ® Kubajs
Kubajs

tak to já zkouším i jiné barvy a utrhám tak 15gum možná 10 ale pokáždý tak 2od tsejný barvy

reagovat
Čtvrtek 28. prosince 2006 v 10:10 ® Shrek reakce na …
Shrek

Kubajs: měl jsem rok gumy v krabičce a nezplesnivě­ly.Dále nevim jak ty,ale když jdu vláčet,neni problém jich 20–30 za den utrhat.K tomu zlikviduju tak 50 hlaviček.(Te­oreticky za celodenní vláčku na pařezovkách)

reagovat
Čtvrtek 28. prosince 2006 v 9:50 ® Kubajs
Kubajs

TomK:mě se zdá že tolik gum od jedné barvy nevyužiješ už jenom proto že ti splesnivý když je máš v krabičce

reagovat
Čtvrtek 28. prosince 2006 v 9:22 ® Deleted

Na zkoušku minimálně 5. Osvěčené typy beru po 15 až 25 v jedné barvě…

reagovat
Středa 27. prosince 2006 v 17:07 ® Tomik
Tomik

Nejdříve beru pár kusů (2–3)u osvědčených typů celé balení

reagovat
Středa 27. prosince 2006 ve 13:25 ® MB reakce na …

bílá, žlutá, oranžová, a pak ty dráždivé zelené atd. s flitrama

reagovat
Středa 27. prosince 2006 ve 13:23 ® Kubajs
Kubajs

MB:jaké máš oblíbené barvy:
u mě je to především:bíla,žlu­tá,oranžová,per­let,
a hlavně žlutá s oranžovým hřbetem

reagovat
Středa 27. prosince 2006 ve 13:19 ® Kubajs
Kubajs

já kupuju vždy 5 twisteru i jiných gum ale když vidím fotky tady na chytej.cz tak se mi zdá že v krabici má někdo i přes 10 gum od stejné barvy

reagovat
Středa 27. prosince 2006 v 11:26 ® MB

Nejdřív tak 2–3 na zkoušku, když se mi osvědčí kupuju tak 5–10, někdo kupuje i přes 20.

reagovat