Vyhledávání
To nejlepsi z roku 2006
25.12.2006 | lenka | 15.492 zobrazení | 34 odpovědí
Souhrn toho nejlepsiho z Sumcariny v roce 2006
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 29. prosince 2006 v 1:31 ® lenka reakce na …
-
Lada_vydra: nezoufej uz se chysta ceskej preklad
reagovat - Čtvrtek 28. prosince 2006 ve 21:52 ® Láďa_vydra reakce na …
-
no jo no to je pro ty mladý ...... my staří kořeni co sme se učili rusky se dneska těžko budem učit hovořit další řečí … bohužel
reagovat - Čtvrtek 28. prosince 2006 ve 21:16 ® Firetiger reakce na …
-
No Láďo, co píšeš je samozřejmě pravda, ale žijeme v době kdy je normální anglicky umět, ne obráceně. Ten anglán sice nepíše angličtinou páté lekce, ale zajímavé čtení to je. Nejsem sumcař, abych to ocenil jak se patří, ale klučina evidentně ví o čem píše. Kdo tomu porozumí tak má šanci se stát o facku lepším rybářem, a to není špatná perspektiva.
reagovat - Čtvrtek 28. prosince 2006 ve 20:05 ® Láďa_vydra reakce na …
-
Lenka … Ne v poho nemyslel jsem to vůbec ve zlým..... Jenom se mi zdá podivný když sem někdo něco píše anglicky když jsem na českým serveru a ještě je to čech. Když budu psát do zahraničních serverů česky , tak se tam se mnou nebudou bavit na tož aby mě odepisoval česky
reagovat)
- Čtvrtek 28. prosince 2006 ve 13:52 ® lenka reakce na …
-
Tady vubec nejde ani neslo o srovnavani.S uspechem se chce pochlubit kazdy, jakym prostrednictvim to uz je na nem, uspech pri rybareni nikdy nemuze byt bran jako slabsi nebo silnejsi, jde o fan!......
reagovat - Čtvrtek 28. prosince 2006 v 11:56 ® Láďa_vydra reakce na …
-
Firetiger:… nepochybuju o kvalitách angličana ale musíme si uvědomit že angličan žije na Ebru a na rybách je možná každý den ( pokuď je profík tak by měl )............ zato HaD žije v čechách a do zahraniččí se dostane dvakrát do roka na týden až 10 dní takže jeho úspěchy za 20 dní lovu si myslím hovoří za vše.
reagovat - Čtvrtek 28. prosince 2006 v 11:00 ® HaD reakce na …
-
reagovatale není z Ebra
- Čtvrtek 28. prosince 2006 v 10:09 ® lenka reakce na …
-
HaDe na Ebru trhas rekordy a 78kg sumci osobacek vubec neni spatnej
reagovat - Čtvrtek 28. prosince 2006 ve 2:13 ® HaD reakce na …
-
firetiger:
reagovaturčitě jsou taky lepší, než my!
)
- Čtvrtek 28. prosince 2006 v 1:03 ® Firetiger
-
Hade, tak to Lenka a její kámoši mají větší. Já se svými pstruhy jsem se nedostal přes padesát, ale počkej až dám dohromady ten Stephenovo deníček
reagovat - Čtvrtek 28. prosince 2006 v 0:10 ® HaD
-
k tématu: naše banda letos v Itálii 226, 225, 212, 201, 190 a pak hejno ryb okolo 150–170 a mraky malejch. K tomu jedna prémiovka albín 95cm. V ČR nej tuším 165 cm, pár dvojek nám uteklo. Vloni to bylo lepší
reagovat - Středa 27. prosince 2006 ve 23:56 ® Firetiger
-
Querida Lenka, claro que sí. Te traduciré tu artículo en proxímos dos o tres días. Yo pesco solamente por los truchas, pues es muy interesante leer sobre otro pescado, aun que en inglés
vážně: z angličtiny Ti to klidně přeložím, ale Bože chraň španělštiny… dva zápichy na vejšce bylo tak akorát
reagovat - Středa 27. prosince 2006 ve 22:58 ® lenka reakce na …
-
si, claro Castellan es mejor.......
Ale cechu je tu opravdu jak zizal po desti
reagovatAle prece jenom se tady setkavam spis s cizincema, takze ta anglictina zustava na prvnim miste.
- Středa 27. prosince 2006 ve 21:54 ® Firetiger
-
Serpiente: Y no es lo mejor el Castellano?
reagovat - Středa 27. prosince 2006 ve 21:37 ® HaD reakce na …
-
Lenka: zrovna na Ebru je skoro užitečnější mluvit dobře česky, než anglicky. U Pandury češi, u Pepy češi, vedle Pandury Tomáš taky Čech, v Mequinenze Štefan – Slovák hovořící zcela perfektně česky, nějaká Lenka......
reagovat) samej Čech…skoro jako doma
- Středa 27. prosince 2006 ve 20:46 ® Firetiger reakce na …
-
Lenko beru, hoď mi master na mejl z karty, juknu na to.
reagovat - Středa 27. prosince 2006 v 19:01 ® lenka reakce na …
-
No to je nabidka, dve pivka, s tim bych tady asi vic uspela nez z nakym anglicanem.....
Firetiger, to beru, ale jedine tak, ze to druhy bych si s tebou dala ja
reagovat - Středa 27. prosince 2006 v 18:55 ® Firetiger
-
Lenko, význam jazyků je většinovou českou společností značně přeceňován.
Tuhle k nám na dědinu přijel nějakej cizák v divným fáru, ptal se na cestu anglicky, holandsky, nemecky a i španělštinu zkusil, a stejně byl v prdeli
Na sumíka bys mě nedostala ani párem volů, ale nabízím překlad za dvě piva.
reagovat - Středa 27. prosince 2006 v 18:50 ® lenka reakce na …
-
Panove, vy jste teda suchari :-}
On ten den byl spis urcen pro nekoho kdo jsem jezdi a je to hodne lidi, poznat nove mista a technyky pri rybareni neni nikdy k zahozeni a clovek by se mel ucit novi veci i kdyz je treba nikdy nepouzije.
A anglictina je svetovej jazyk s cestinou nebo rustinou se asi nikde nejak dobre nedomluvite......
reagovat - Středa 27. prosince 2006 v 16:04 ® judas.d
-
třebá já anglikcy umím ale jenom kdyš se my chce a zrovna 32 let se my nechce a anglána at je to sebelepší pruvotce tak nebudu ležet ve slovníku to nechám jinej takže VZDÁVÁM SE VÝHRY VE PROSPECH VŠECH
reagovat - Středa 27. prosince 2006 v 10:50 ® kkarlos
-
právě, tak pro toho kdo by to dokázal hravě přeložit, tak by to pro něj nemusel být problém s Angličanem… ale jako ono odpoledne s Angličanem..
reagovatpo tom jsem toužil celý život..
- Středa 27. prosince 2006 v 0:44 ® Láďa_vydra reakce na …
-
kkarlos … dovedeš si představit že to budu louskat podle slovníku celý odpoledne
reagovata pak získám výhru a pojedu na 1 den na Ebro za angličanem se kterým se těžko i pozdravim a pomažu zpátky
- Středa 27. prosince 2006 v 0:18 ® Prichy reakce na …
-
kkarlos: myslim, ze slovnik nepomuze
reagovat - Středa 27. prosince 2006 v 0:05 ® kkarlos
-
Láďa_vydra: tak on kdo to dokáže přeložit tak už mu ten angličan vadit nebude…
reagovatteda pokud to někdo nelouská podle slovníku celý odpoledne..;)
- Úterý 26. prosince 2006 ve 22:28 ® Láďa_vydra
-
To chceš říct že když ten článek někdo přeloží a pošle ten překlad na tvůj e-mail tak bude mít na Ebru na 1 den jako průvodce angličana??? To je super výhra
reagovata můžu si vybrat přesně den? Nebo jsem závislej kdy bude mít angličan čas?
- Úterý 26. prosince 2006 ve 21:22 ® lenka reakce na …
-
reagovat
- Úterý 26. prosince 2006 ve 20:15 ® Firetiger
-
A nechceš guidovat raději na anglickém chalkstreamu? Z něj by se články za guidovaný trip překládaly mnohem snáze
reagovat - Pondělí 25. prosince 2006 ve 22:10 ® Zcuter
-
jeste ze jsem sudent a mohu uplatit nasi ucitelku anglictiny…
reagovat - Pondělí 25. prosince 2006 ve 20:59 ® Tomik
-
ehm, to sem zvedavej kdo to preloží..
reagovat - Pondělí 25. prosince 2006 ve 20:12 ® jiris
-
Tak jsem zvedav kdo pojede
reagovat