Vyhledávání
Revír 411 180 - Jevanský potok Hruškov
24.12.2006 | breca | 18.697 zobrazení | 6 odpovědí
Najdu zde někoho, kdo na tento revír chodil a ví, jak to bude v příštích letech? Vím, že tu byly tahanice o pronájem a pro příští rok Hruškov vypadl ze svazových revírů. Tento týden se vypouští a ryby se tam evidententně stahovaly i vidlema. Žalostný to pohled.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 29. dubna 2012 v 18:17 @ PLZEN reakce na …
-
Tak to dopadne vsude.
reagovat - Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 21:58 ® Křoviš reakce na …
-
breca> Teď už je to jiná. Z Hruškova je soukromý revír kde se dá dobře zachytat. Byl jsem tam v sobotu a dobrý, Na feeder plotice, perlíni, cejni kapr okolo 50-ti. Na půl dne za 250kč byl jsem spokojenej.
reagovat - Pondělí 9. ledna 2012 v 17:03 ® breca
-
Navazuji na můj předchozí dotaz, jen jej posouvám o pár set metrů proti proudu:
Chtěl bych se zeptat zasvěcených, zda neví, jak to vypadá s revírem 411 999 JEVANSKÝ POTOK 6 – Propast. Stále je psán v revírech i pro letošní rok. Co jsem viděl, tak rekonstrukce rybníku už proběhla, přesto informace o tom, zda se chytá, či chytat bude na stránkách SÚS chybí. Od známých proběhly informační šumy, že by teto revír měl skončit…
reagovat - Neděle 7. ledna 2007 ve 20:12 ® breca reakce na …
-
Jak jsem se včera dozvěděl, tak z toho bude soukromá pstruhová voda. Což je docela škoda, protože to byl jeden z mála stojáků, na který jsem tak 5 x do roka zašel.
reagovat - Pondělí 25. prosince 2006 v 10:42 ® Kubah reakce na …
-
Já tam letos byl asi dvacetkrát, pokaždý sem chytil přibližně 10 kapříků kolem 30cm a hafo cejnků velkejch jako dlaň
reagovat - Pondělí 25. prosince 2006 v 1:03 ® slimak
-
jednou jsem tam chytal,celkem to šlo, kapříci jen tak pro radost…o těch tahanicích vím ,ale jak to dopadne netušim........
reagovat