Chytej.cz

Podvodní zvukové splávky necteno

16.9.2004 | palcat | 4.089 zobrazení | 13 odpovědí

Jáké jsou vaše letošní úlovky na tenhle systém lovu a jaké jsou vaše zkušenosti s podvodním splavkem.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 7. ledna 2005 v 17:34 ® Radim

podvodni splavky jsou nejlepsi na sumce

reagovat
Pátek 1. října 2004 ve 12:19 ® palcat
palcat

Dík všem za radu problém vyřešen chyba nebyla v gramáži , ale šlatně klouzalo olovo po pletence , malý průměr očka a trápení bylo na světě stačilo tam dát obratlík s větším očkem na něj pak zavěsit olovo a bylo po problému. Tak douchám , že už konečně příjde i když podle počasí to letos asi už nebude.

reagovat
Čtvrtek 30. září 2004 v 11:20 ® HaD
HaD

zkus olovo s drátěnejma nožičkama, jako jsou na moře. to by mělo držet

reagovat
Čtvrtek 30. září 2004 v 10:35 ® palcat
palcat

Je to morava 10 takže olej , 15 m plytina a pak prudký pád z 2,2 do 5 metrů , hazím to na hranu zlomu , dno je štěrk a slaba naplavenina bláta , odhadem tak 10 – 15 cm. Ať se snažím jak se snažím pořád nic , ani bóje ani podvodní splávek a tek ještě jede do ........!

reagovat
Středa 29. září 2004 ve 13:56 ® HaD
HaD

palcát: jaký je tam dno a proud?

reagovat
Středa 29. září 2004 ve 13:06 ® palcat
palcat

To xycht: Jo je v tom kyselina , ale pak berou jako divý jen trochu svítí a probíjí elektrinou , ale jinak se to dá . Samozdřejmě to bylo řečeno obrazně.

reagovat
Úterý 28. září 2004 v 15:21 ® xycht

to palcát: podle mě musí 200–300g zátěž stačit. to mi neříkej a o jaký baterce to mluvíš? to házíš do vody? neni v tom náhodou kyselina?

reagovat
Středa 22. září 2004 v 7:14 ® palcat
palcat

Mám takový problém , kolik gramů olova udrží u dna 70g podvodní splávek a 25 cm velkou plotici , už jsem tam přidělal i baterku s traktora a pořád to nejde ukotvit!!!!! [ Upraveno palcat dne 2004–09–22 v 10:21 ]

reagovat
Sobota 18. září 2004 v 15:52 ® xycht

to overhaul: poradil mi to Aleš V. z MRKu a montáž je následující – odzadu:

jednohák – 30–60cm návazec – obratlík – podvodní splávek zajištěný brokem – 100cm – zarážka(obratlík) – kotvící olovo (musí být těžší než gramáž splávku

no je to podobný jako průběžná montáž akorát je tam ten splávek navíc.

dá se to házet ale lepší bude závážet, pak dam prut do stojanu dam swinger a zapnu pípák (ale jde to určitě i jinak). Záběr (od sumce) byla klasická jízda přes volnoběžku

reagovat
Sobota 18. září 2004 ve 12:17 ® kostnak
kostnak

tato stuka bola chytena na podvodny plavak. dole olovo, cca 1.5m vyssie plavak s mensou nosnostou,ako olovo a medzitym bocny navazec so zivou belickou. jeho pohyb je hore i dole vymedzeny dvoma zarazkami. rybka nemoze ani na dno, ani na hladinu. neviem, ci to niekomu pomoze?

reagovat
Sobota 18. září 2004 v 11:20 ® overhaul

jek se to prosimvas upevnuje a jak poznate ze mate zaber?Delam v ryb. potrebach a kdyz se me jednou chlapek zeptal jak se s tim chyta tak sem to nevedel. Bylo mi to blby

reagovat
Sobota 18. září 2004 v 10:01 ® xycht

Letos jsem s podvodním splávkem chytal několikrát a většinou s rousnicema – ryba jen jedna a to sumeček asi 50cm. Příští rok se lovu s podvodním splávkem budu věnovat víc

reagovat
Čtvrtek 16. září 2004 ve 13:49 ® HaD
HaD

letos jsem se k tomu ai nedostal kluci ale chytili pár sumců v místech kde ho jinou metodou nemohli dostat

reagovat