Chytej.cz

Má smysl vnad necteno

23.12.2006 | ČudlařX | 3.230 zobrazení | 4 odpovědi

Chtěl bych se poptat jestli je v tomto období,v mém případě na meší řece, je lepší vnadit či ryby aktivně hledat.Jedná se o feeder a plavanou .Je mi jedno jak velký ryby budu tahat ,hlavě abych tahal .dík

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 23. prosince 2006 v 19:31 ® ČudlařX
ČudlařX

Dneska jsem jen tak na hoďku vyrazil s feederem.Kvůli nedostatku času jsem se na krmení vykašlal.Na 0,12 jsem navázal háček a cvaknul 2 broky.A odpovědí mi bylo překvapivě dost záběrů ,avšak neseknut ani jeden.Zejtra zkusim krmení z struhanky ,hlíny a kukel.uvidíme…

reagovat
Sobota 23. prosince 2006 v 18:33 ® Sander
Sander

Čudlař > teď asi jedině sypké krmení. V té ledové vodě ti ryby asi nebudou plýtvat energií, aby urvali kus žvance z lepkavé tvrdé koule… Před chvílí jsem byl s feederem na řece – z feederkrmítka jsem sundal olovo, takže jsem na pátera uvázal prakticky jen lehoučkou kovovou síťku, která nevadí při záseku na slabý vlasec a tolika neplaší ryby. Bere to ještě až podezřele aktivně, ale dost jemně. Vyjímkou nebyl záběr hned po náhozu – plotice, cejni, tloušti, jeden vánoční lysáč. Na o.12 kmen docela potahání.

reagovat
Sobota 23. prosince 2006 v 18:05 ® ČudlařX
ČudlařX

Se právě bojim ,abych si ryby nevyplašil krmítky či vnadicíma koulema.A co sypké směsi??

reagovat
Sobota 23. prosince 2006 v 15:58 ® JarKoto

POdle mě je feeder z 50% o krmení – akorát bych tam toho v zimě neházel tak moc – tak půl kila maximálně. Jo a taky bych vynechal špatně stravitelný partikly (třeba kukuřici) a spíš bych přidal něco menšího (řepka, lěný semínko, apod.)+ dobře provařit.

reagovat