Vyhledávání
kde stahnout filmy o rybach
19.12.2006 | hany.milan | 5.285 zobrazení | 29 odpovědí
vite kde se daji stahnout nejake rybarske filmecky at se o svatcich nenudime?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 25. prosince 2006 ve 22:29 @
-
Jo některá videa jsou velice pěkná ať po stránce humoru či obsahu.Spoustu free hostingu typu video google.com atd. funguje a spoustu lidí z venku tuto službu hojně preferuje,ale mně zajímá spíš co našinec-filmuje na rybách nebo ne?Při dnešních cenách digitálních kamer je to více jak pochopitelné,sám jednu vlastním,ale doposud nevím jak tu potvůrku naštelovat a posléze to z ní vyprodukovat a o střihu raději nemluvím.Stále to řeším nákupem mini kazetDVD a překládám tuto studii na dlouhé zimní večery.Jsou mezi námi určitě nadšenci v našich řadách,kteří jsou na stupnici profesionální nebo téměř profesionální a bylo by škoda z nich nějaké informace nedostat ku prospěchu svému i v neposlední řadě portálu.A nemuselo by to být jenom o kamerách,ale takový thread typu –Nápady foto a video u vody by určitě nebyl k zahození.Jaký máte na to názor?
reagovat - Neděle 24. prosince 2006 ve 23:59 ® judas.d
-
něco vod sousedů www.mrk.cz
reagovat - Neděle 24. prosince 2006 v 9:01 ® Prichy reakce na …
-
nebo tenhle…kua ten ma popa
video.google.com
reagovat - Neděle 24. prosince 2006 v 8:58 ® Prichy reakce na …
-
nebo video.google.com
reagovat - Neděle 24. prosince 2006 v 8:54 ® Prichy reakce na …
-
HaD: jasne – svate pravo, ja mel na mysli prave bud amaterske filmiky nebo prezentace nastrah (podobne jako rapala apod.) Na druhou stranu jsem rad, ze jsi tento thread uplne nezrusil, treba nekdo doplni prave tyto odkazy (legalni)
toto je dle me legalni…nebo se pletu?
reagovat - Sobota 23. prosince 2006 ve 22:09 ® martin s
-
Kdo jsem dal adresy na ty odkazy na rapidshare?
reagovat - Sobota 23. prosince 2006 ve 20:40 ® HaD
-
Ačkoliv je odpovědnost zcela na straně autora, na což upozorňujeme: "COPYRIGHT 2002–2006 Veškerý textový a obrazový materiál je chráněným vlastnictvím internetového serveru Chytej.cz.
Názory vyjádřené v diskuzích, fórech, komentářích, článcích apod. se nemusí shodovat s názorem redakce a provozovatel vortálu Chytej.cz za ně nenese žádnou odpovědnost. Odpovědnost je zcela na straně autora. Systém u každého příspěvku zaznamenává IP adresu autora, která může být případně PČR či příslušným orgánům v souladu se zákony ČR poskytnuta.", smazal jsem oba diskutované příspěvky. Důvody vysvětlovat nehodlám, jen mě mrzí, že jsem se k tomu dostal díky časové zaneprázdněnosti až teď.
reagovat - Sobota 23. prosince 2006 v 19:29 ® Robur
-
by mě zajímalo na co chytá, to je pop nové generace?
reagovat - Sobota 23. prosince 2006 ve 12:05 ® Cajo
-
fishfever.com
reagovat - Pátek 22. prosince 2006 ve 20:18 ®
-
Jde to stahovat i legálně, tady je tip Videa pro rybáře – jak na to
Jděte na video.google.com a tam zadávejte anglicky nebo i v jiných světových jazycích různá slova o rybarení. Podobně, jako se hledají www stránky, se vám tady naleznou filmy – většinou tedy amatérské zaběry, ale některé jsou dost zajimavé. U vyhledaných klipů vidíte jeho hvězdičky hodnocení a délku v minutách. Po kliknutí na obrázek se vám film spustí a ukážou se u něj i další podobné filmy, kterými můžete pokračovat.
Par tipů na hledaná slova:
Lov kaprů:
- carp fishing
- carp live
- karper
Lov štik:
- pike fishing
- pike northern
- snoek
Lov candátů:
- walley fishing
- snoekbaars
Lov sumců:
- catfish fishing
- siluro ebro
- meerval
Muškaření
- flyfishing
- salmon fishing
- trout fishing
- truite
Podvodní zaběry ryb:
- underwater fishing
Lov pod ledem:
- ice fishing
- Pátek 22. prosince 2006 v 15:07 ® Shrek reakce na …
-
fikus: to já po Tobě tu šupinu klidně mrsknu,páč já bez viny jsem.Vinu na všem nese jistý nejmenovaný človíček který za své Windowsy apod chce šílený prachy.
reagovat))))
- Pátek 22. prosince 2006 v 11:38 ® fikus
-
Pánové, podívejte se do svého kompu na SW, podivejte se do své videotéky a audiotéky. Ti kdož jsou bez viny, nechť hodí po mě šupinou.......
reagovat - Čtvrtek 21. prosince 2006 v 15:12 ® ESKY
-
filmy můžeš stáhnout z pultu obchodu s rybářskými potřebami, zatímco prodavač stáhne tvoje peníze, nebo se podívej na starší téma, kde jsme se tomu věnovali, až až až .....
reagovat - Středa 20. prosince 2006 ve 22:44 ® judas.d reakce na …
-
máš pravdu ze zákona jsme dacani
reagovat - Středa 20. prosince 2006 ve 22:30 @
-
Milky)Jo chápu,trošku jsem se rozvášnil a máš pravdu,zde je to o rybách,ale tento zákon co platí od listopadu,stejně nechápu a asi v současném znění ani chápat nelze,ale je to i věc vydavatelů nosičů,kteří asi nic plnohodnotného formou provizí nedostanou od těch organizací tzv.zástupců.
reagovat - Středa 20. prosince 2006 ve 22:01 ® Milky reakce na …
-
Některé zákony této společnosti jsou diskutabilní, neřkuli přihlouplé. S tím lze dělat něco pouhých několik hodin – zpravidla jedenkráte za čtyři roky. To jsou volby do PS, kdyby to někomu nedoklaplo. Tahle diskuze se ale rozhořela ohledně veřejného inzerování serveru s nelegálním obsahem, což je zavrženíhodné. Tohle je vortál rybářský a ani nelegální věc, byť nakrásně s rybářskou tématikou, sem nepatří. Je to asi podobné, jako by tu někdo propagoval obchod, kde se šmelí s pruty z vykradených rybářských chat a automobilů.
reagovat - Středa 20. prosince 2006 ve 21:53 @
-
Nechci se vyjadřovat k autorskému zákonu,to je debata na delší poločas,ale co se týče mně,tak jsem hodně slušně řečeno naštván na podvodníky,typu OSA,Integram atd.Chápu autorská práva a vím snad částečně o čem je řeč,ale nechápu,dle dnešního zákona příspěvky na tiskárny,média nosiče atd.Jestli budu pořizovat vypalovačku do pc,tak zaplatím"OSA"minimálně daň třicet korun,potom si koupím k vypalovačce DVD -R,nebo RW a platím zase těm šmejdům daň.Tak si kladu otázku zda se vyplatí pořizovat legální nosiče,nebo ne?Jsem zloděj já nebo pochybná organizace OSA,která mně staví,dle jejich zákonů do role zloděje.Tak nevím jestli krást či ne!!
reagovat - Středa 20. prosince 2006 v 18:33 ® Milky reakce na …
-
VŠE co někdo vytvořil je dneska autorským zákonem nějak pokryto. Jestli si myslíš, že můžeš na libovolném webu něco zkopírovat a někam vystavit, je představa naprosto zcestná, byť by se to týkalo jen textu!
Na daň – tzv. Autorskou odměnu mám souromý názor, že je to zbytečným taháním pěněz z kapes daňových poplatníků, stejně tak jako financování stran ze státního rozpočtu, financování Senátu, nefunkční vlády, chybně pracujících poslanců, zkorumpované Policie, Armády, … .
Jinak pochopitelně tento zákon respektuji a poplatek přefakturovávám.
reagovat - Středa 20. prosince 2006 v 18:01 ® Shrek reakce na …
-
hany.milan: buď prosím tak laskav a napiš mi,kde jsem uváděl nějaký seznam.Prosím.Bez jakýchkoliv afektů.Opravdu by mě to zajímalo.Děkuji.
reagovat - Středa 20. prosince 2006 v 17:01 ® Prichy
-
Milky: nemusi byt vse na svete pod autorskym zakonem…
jinak jakej nazor mas na „dan z kopirovani“?
reagovat - Středa 20. prosince 2006 v 16:49 ® Firetiger reakce na …
-
Nejsem právník, ale vím že úplně blbí lidé existují; což nic nemění na faktu že kradené filmy na Chytej nepatří.
Soukromě dokážu přimhouřit oči nad stahováním filmů / knih co v ČR nejdou sehnat, třeba Peter Gathercole's Fly Tying Bible, která tu před časem běžela. Ale české dívka, která jdou bez problémů koupit, jsou na mě silné kafe. To už sem může někdo rovnou lupnout vyrippované vázání od Tomuchy.
reagovat - Středa 20. prosince 2006 v 16:13 ® mikiw
-
jako právník k tomu řeknu jen jedno: to by ten dotyčnej musel bejt uplně blbej
reagovat - Středa 20. prosince 2006 v 10:21 ® Milky
-
Přátelé, je čas ukončit tuto nejapnou záležitost!
NIKDO neví, kde se dají stáhnout NELEGÁLNÍ kopie jakéhokoli díla podléhající AUTORSKÉMU ZÁKONU!!!!!
Pokud někdo i nadále zde bude inzerovat upoutávky na podobné záležitosti, bude muset svoje konání vysvětlit orgánů činným v trestním řízení. Sám za sebe!!!!!
reagovat - Středa 20. prosince 2006 v 10:15 ® toulovec
-
Tak jsem přemýšlel jestli toto na výzvu Alivia smazat, ale myslím že nebezpečí se nevystavuje HaD, ale autor příspěvku, který sem něco vložil. Pokud někdo něco poruší, je to vždy autor informace, ne její nositel. Takže za své činy jste si odpovědni sami, HaD je v klidu. Mějte to na paměti
reagovat - Středa 20. prosince 2006 v 9:29 ® hany.milan reakce na …
-
pamatuju si jeste jak ty sam jsi tady daval svuj seznam jake mas dvd cd vhs a domlouvali jste se jak to k sobe rezmnozite, takze mi to pripada tak ze uz toho mas dost a nechces at maji i ostatni.
reagovat - Středa 20. prosince 2006 v 8:07 ® Shrek reakce na …
-
nikdo se Tě na odkaz ptát nebude,prostě je tu odkaz na nelegální činnost a hotovo.Sakra ten David musí mít pevný nervy.....Souhlasim s FT.
reagovat - Středa 20. prosince 2006 v 0:19 ® Firetiger
-
Pánové, nahoďte si eMule a nepruďte HaDa. Stahnete si co potřebujete a Havlíček, který za nic nemůže, nebude na blacklistech.
reagovat - Úterý 19. prosince 2006 ve 23:35 ® hany.milan reakce na …
-
neni pravda odkaz muze byt!!!
reagovat - Úterý 19. prosince 2006 ve 23:30 ® Shrek
-
Ty máš taky dost,nechápu,proč tohle děláte.Sakra je ti líto,že tento web funguje,že ho nezrušili stejně jako blogy,který byly podobnejma odkazama napěchovaný.Sakra to jste všichni tak tupí,že musíte odkazy na nelegální věc dávat veřejně?To snad neni pravda.Uvědom si,že tímhle zveřejňováním odkazů na stahování ubližuješ nejen webu jako takovému,ale i lidem,kteří se na něm podílejí.
Sakra smázněte to někdo......
reagovat