Chytej.cz

Prsačky Snowbee Classic necteno

16.12.2006 | xycht | 2.703 zobrazení | 6 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s prsačkama Snowbee Classic? Uvažuju, že je koupim, takže mně zajímá jestli jsou s nima dobrý nebo špatný zkušenosti. Odkaz je zde: www.hobby-g.cz

Díky

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 19. prosince 2006 v 15:41 @ ulcek

Rici-to já na to mám pech.Novej bojler začne téct,u nový komody nejdou zavírat šuplíky,protože dřevo nebylo doschlý.U bundy za osmičku se pose.. zip.

reagovat
Úterý 19. prosince 2006 v 0:41 ® Rici reakce na …
Rici

ulcek: Jo, taky jsem to slyšel s těma reklamacema, ale já si zkrátka kupuju všechny věci s tím, že reklamaci potřebovat nebudu. Jsem zkrátka děsně naivní:-))

reagovat
Pondělí 18. prosince 2006 ve 20:24 @ ulcek

Rici-je otázka jak by ta reklamace u Zemana probíhala.Prý to není to pravé ořechové.Pokud si je teda kupoval tam.Na Orvis co jsem slyšel je reklamací dost,ale jejich vyřízení prý není problém. No,na jaře asi budu problém jakou značku koupit také řešit.

reagovat
Pondělí 18. prosince 2006 v 16:32 ® Zauwi
Zauwi

Taky na ně koukám,ale vzhledem k mejm finančním možnostem si o nich mužu nechat jen zdát,ale zase si myslim,že je to lepší než abych si koupil nějaký neoprény,který budou za sezonu nebo 2 v pr**li a budu se v tom potit jak prase,+ boty a je to 6000,holt budu muset jít na 2 tejdny na brigádu…

reagovat
Pondělí 18. prosince 2006 ve 14:38 ® rarach

Martine, koukni na skypa.

reagovat
Pondělí 18. prosince 2006 ve 14:04 ® Rici
Rici

Mám půl roku VISION Fly Water, což je ta snad nejzákladnější řada od vižnu a jsem zatím spokojenej a doufám, že ještě dlouho budu. Jsou o trochu dražší než Snowbee, ale zase je to VISION a na ty snad moc reklamací oproti např.Orvisu není.

reagovat