Vyhledávání
Dírky - zimní sraz
14.12.2006 | Robur | 19.067 zobrazení | 227 odpovědí
co začít intrikovt na toto téma, za chvíli přituhne a my se budem domlouvat na poslední chvíli. A touž bude kolidovat s jinými akcemi.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 2. února 2010 ve 21:57 ® Sander
-
Jo, je ale třeba kontaktovat hechta. Pokud nepojede a budu muset řídit já, pak se mě noclehárna netýká. Leda by to za mě vzal osprey, jestli se nad ním slitují v autoškole :o)))
Toho 26. bysme ale dorazli dost pozdě, bo se musíme také občas ukázat v práci a přecejen je to určitě dvě hodiny cesty, tzn. lépe 27/28.
reagovat - Úterý 2. února 2010 ve 21:57 ® vagi reakce na …
-
sus1> počítám s tebou?
reagovat - Úterý 2. února 2010 ve 21:45 ® sus1 reakce na …
-
vagi> OK.
reagovat - Úterý 2. února 2010 ve 21:18 ® vagi reakce na …
-
sus1> jj, černošín
reagovat - Úterý 2. února 2010 v 17:54 ® sus1
-
vagi> Černošín?
reagovatV té době má západ jarní prázdniny.
- Úterý 2. února 2010 v 17:27 ® vagi
-
Už jsem to sem někam dával, ale pro vaši představu. Rybníček to není velký, ale dobře zarybněný, velmi pohodový správce, jídlo pití na 1 a hlavně kromě duháků a sivenů i štika, okoun, candát a bílá ryba. Štiky, okuni se chytají, candát se zatím nepodařil. Fota jsou z výlovu. Celá ta káď dravců šla zpět a teď na nás čekají
reagovat - Úterý 2. února 2010 v 17:13 ® osprey reakce na …
-
vagi> Ono je to jedno. Hlavně nás musí být tolik, abychom ho poté, co ho vítězi slavnostně seberem, zvládli sežrat.
Už nebudu, až večer, musím pracovat.
reagovat - Úterý 2. února 2010 v 17:04 ® vagi
-
osprey: s jihočeským komandem se samozřejmě počítá v plné sestavě.
Pokud byste nechali rozhodování na jaký rybník na mě, tak mám na mém nejoblíbenějším přislíbenou možnost udělat minizávody o čuníka
reagovat - Úterý 2. února 2010 v 16:58 ® osprey reakce na …
-
vagi> Já ještě budu v té době imobilní, takže je moje účast podmíněna účastí dvojice Sander – hecht. JInak se téhle otázce budu trošku víc věnovat a budu tlačit na lidi, aby se v rozumné době dohodli.
No a když bude mít HaD čas, pojede samozřejmě taky.
reagovat - Úterý 2. února 2010 v 16:53 ® vagi
-
osprey: to je slovo chlapa
Takže předpokládaný termín 27.2. popř. 26.-27. či 27.-28.
Ubytování nabízím u nás na chatě, restaurační zařízení předem domluveno.
Já bych preferoval 27.2. ráno sraz u rybníka, chytačka, klábosení, drobné popíjení na zahřátí (kromě řidičů), poté přesun do restaurace, rozebírání proběhlého rybolovu
, přespání na chatě a neděle odjezd.
Revíry se nabízejí tři, záleží na vašich preferencích. Vše do 15 km od základny (míněno chaty a hospody)
reagovat - Úterý 2. února 2010 v 16:45 ® sus1
-
Grilovačka,chytání,ženský,chlast a spát budem u vagiho na chajdě.Stručně a jasně.
reagovat - Úterý 2. února 2010 v 16:39 ® osprey
-
A aby v tom vagi nelítal sám, tak to tu zkusím trochu postrčit.
Takže:
Udělala by se chytejácká dírkovačka ve Vagilandu (tuším jihozápadně od Plzně). Máme na to asi tři neděle.
Kdo by se chtěl zúčastnit, přihlašte se. Zároveň můžete rovnou navrhovat termíny, doplňkové akce (hospoda,…), případně další věci.
reagovat - Úterý 2. února 2010 v 16:36 ® osprey
-
vagi> Já myslím, že není nutné, aby všechno organizoval David. Má toho dost.
Vyber někde u Plzně revír, domluv se s majitelem ať před akcí nasype pár ryb navíc, během pár dnů domluvíme termín a může se jet. Já myslím, že víc není třeba – maximálně ještě hospoda nebo nocleh pro případ, že by to mělo být dvoudenní.
reagovat - Úterý 2. února 2010 v 16:23 ® vagi
-
Nikdo se k tomu nemá, tak to vypadá, že si uděláme jenom takovej menší regionální sanybojáckej.
reagovat - Neděle 31. ledna 2010 v 18:46 ® sus1 reakce na …
-
vagi> Mrznout má ještě celej únor.
reagovat - Neděle 31. ledna 2010 v 17:05 ® vagi
-
děkuji cercerovi
Myslím, že je nejvyšší čas se domluvit, zda se letos něco uskuteční..... co myslíte.
NÁVRHY?
reagovat - Neděle 31. ledna 2010 v 17:00 ® cercer
-
pro Vagiho
reagovat - Pátek 8. ledna 2010 ve 20:52 ® vagi
-
robur: zítra se jedu podívat do toho Ostrova, měli by tam být i Jihočeši, tak se s nima můžu začít domlouvat. Jsou tu tři revíry poblíž a jsem ochoten odzimovat chatu, aby se dalo jít v sobotu třeba na jeden revír a v neděli na jiný.
reagovat - Pátek 8. ledna 2010 v 1:25 ® osprey reakce na …
-
vagi> Tož neviděl jsi, já už zbrojím…
reagovat - Pátek 8. ledna 2010 v 1:21 ® hecht reakce na …
-
vagi> Pokud nás ta bílá sračka úplně nepohřbí, tak jo.
reagovat - Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 22:41 ® vagi reakce na …
-
Rico> ozvi se, někdy vyrazíme
reagovat - Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 22:37 ® vagi reakce na …
-
hecht> přijedete určitě? Vypadá to, že bude potřeba objednání. Pošlu ti do osobky na něj mobil.
Za to mně se to nějak hroutí, ale jestli dorazíte, tak se přijedu minimálně podívat.
A hrabla s sebou.
reagovat - Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 3:15 ® Rico
-
vagi> muzes to presneji specifikovat? nebo poslat alespon kontakt? zkusil bych tedka o zkouskovem… diky
reagovat - Čtvrtek 7. ledna 2010 v 0:22 ® hecht reakce na …
-
Sander> Nebuj, má prý i cenu útěchy, hrnek čaje navíc
reagovat - Čtvrtek 7. ledna 2010 v 0:22 ® hecht reakce na …
-
vagi> Jojo, něco jsem už četl v jeho mailu.Taky ale loni povídal něco o tom že má někde vysazené mníky, ale ještě to asi nenarostlo. Pokud nás nezastaví ta sněžná kalamita, tak tam přivezu jihočeské družstvo v silné sestavě
reagovatTeda, takovou šedesátku duhoně, bych si považoval
- Středa 6. ledna 2010 v 16:35 ® Robur
-
Vagi, chodíš ty vůbec ještě do hokny, se dívám, že jeden sponzor je chytej, druhý
reagovatvar a pak nějaké rybníky, ale zde negómu, které
- Středa 6. ledna 2010 v 16:11 ® Sander
-
Ty jo, to už bych tam mohl vyžehlit něco i já.
reagovat - Středa 6. ledna 2010 v 15:51 ® vagi reakce na …
-
hecht> čoveče, pějou na to samou chválu. Zatím nemůžu posoudit, začínají tento víkend, ale prej do toho nacpal letos spousty peněz, jako že rozmanitá rybí obsádka… Loni své plány říkal Frkovi, když jsme tam byli, tak to asi opravdu řádně zarybnil. Tohle mi poslal:
Revír byl minulý týden „dorybněn“ pstruhem duhovým a sivenem ( najdou se zde i kusy o velikosti 50 – 60 cm). Z loňské sezóny zde zbylo cca 300 ks, které nám rovněž povyrostly ze standardních „granuláků“ 35 – 40 cm na 40 – 45 cm. Jen jsou poněkud obtížněji chytatelní – jak jsme si v průběhu léta a podzimu ověřili – protože přešli na přirozenou potravu a získali nedobré zkušenosti s našimi háčky. V průběhu celého roku byl průběžně dosazován i okoun (cca 400 ks). Ceny povolenek zůstali stejné jako loni Tradičně bude zajištěnou občerstvení a něco na zub. Novinkou bude horký čaj „zdarma“ po celý den a prodej živých nástražních rybiček.
Loni mluvil navíc ještě o candátech, ale to fakt nevím, uvidíme.
reagovat - Středa 6. ledna 2010 ve 4:57 ® Rico
-
vagi: chaticka? chaticka?
reagovatbarevna hudba?
- Středa 6. ledna 2010 v 1:27 ® hecht
-
vagi> Taky už punktuji výpravu do Ostrova, tak se možná konečně potkáme.
reagovat