Chytej.cz

Dírky - zimní sraz

14.12.2006 | Robur | 19.355 zobrazení | 227 odpovědí

co začít intrikovt na toto téma, za chvíli přituhne a my se budem domlouvat na poslední chvíli. A touž bude kolidovat s jinými akcemi.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 23. října 2009 v 0:51 ® Beebo

nebo bych ho ukecal aby mě vzal :-))

reagovat
Pátek 23. října 2009 v 0:46 ® Beebo

vagi> tak tohle je za poslední půl rok nejlepší nápad, kterej jsem tady přečetl. Z Klatov bych se dojel ancvaj a vzal bych s sebou i kolegu (nebudu ho jmenovat, ale všichni ho tady znáte :-D )(ob řádek níž) :-))

reagovat
Čtvrtek 22. října 2009 ve 22:04 ® Libor reakce na …
Libor

vagi> sraz na západě beru

reagovat
Čtvrtek 22. října 2009 v 18:44 ® sus1 reakce na …

vagi> Tak až bude minisraz ,tak dej vedět.:-)

reagovat
Čtvrtek 22. října 2009 v 16:50 ® vagi reakce na …
vagi

HaD> věděl bych, ale je to u nás a moráváci jsou línější a nepřijeli by na západ. :-)

Ale kdyby se někdy někomu chtělo na minisraz na západ, tak v Černošíně se mi nestalo, že bych někdy chytil méně než 10 ryb. Loni kromě duháků a sivenů ještě dvě kudličky a okouny 33 a 34. Nedaleko je penzion se skvělým zázemím za 250 se snídaní. Posezení v útulné hospůdce u krbu. Již několikrát osobně vyzkoušeno a vždy 100% spokojenost. :-)

Majitel rybníčku a penzionu neskutečný pohodář.

A pak bysme, Davide, rovnou mohli vyzkoušet ty Hrachy :-D

reagovat
Čtvrtek 22. října 2009 v 16:10 ® hecht reakce na …
hecht

Kurňa, tak už jsi nás ukecal :-) Tož, už jenom zařídit led a fajn počasí.

reagovat
Čtvrtek 22. října 2009 v 15:47 ® HaD
HaD

pokud někdo o něčem lepším víte, klidně navrhujte…

reagovat
Čtvrtek 22. října 2009 v 15:47 ® HaD
HaD

chachaaa, TAXI CHYTEJ.cz :-D A teď vážně, nebráním se čemukoliv jinému, ALE: Neznám lépe zarybněnou vodu než jsou právě Jestřabice a současně neznám vodu, kde bychom měli zázemí s možností přespat jako právě zde. A to přespání je myslím na místě, protože minimálně grog si dá na ledě asi každý a řídit s alkoholem v krvi se nebude chtít asi nikomu :-)

reagovat
Čtvrtek 22. října 2009 v 9:48 ® rehulac

Jestřabice to není špatná volba :-D to bych mněl kousek :-D pokud by jste mně tam chtěli :-D :-D :-D

reagovat
Čtvrtek 22. října 2009 v 0:42 ® cercer
cercer

no,když HaD rozvrhne jednu ze svých zastávek na trase svého,,HaĎáku" v Děčíně,tak jedu:-D

reagovat
Čtvrtek 22. října 2009 v 0:01 ® regulus reakce na …
regulus

vagi> no to se ještě uvidí, ale zcela na rovinu, já v zimě raděj lyže než ryby a času na rozdávání není, už včilka mám jakousi představu a su zvědavej jestli se dostanu aspoň na 50%.

reagovat
Středa 21. října 2009 ve 23:22 ® vagi reakce na …
vagi

regulus> chytat nemusíš, přijedeš se podívat na kamarády a budeš jim ohřívat groček :-D

reagovat
Středa 21. října 2009 ve 23:11 ® regulus reakce na …
regulus

vagi> HaD vobjedná mikrobus nebo možná i autobus. :-)) )

Já tě ale zklamu, dírky fakt nee.

reagovat
Středa 21. října 2009 ve 23:02 ® vagi
vagi

Regulus: noo, ale jestli to budou jestřebky, tak od vás očekávám pořádné zámemí. Jak píšeš, nebudu se hrabat půl dne v ledu, abych si nemohl dát s kamarády ani groček. :-)

Samozřejmě že pojedu i tam, ale zase 400km kurňa. :-(( To je peklo. Nebo že bych dorazil do Tábora se slovy Dobrý den pane Havlíček, jmenuji se vtěrka a jedu s Vámi na dírky. :-)

reagovat
Středa 21. října 2009 ve 22:45 ® regulus
regulus

vagi> ty seš fakt ale kamarád jako sviňa, furt s tím FOR FISHING, kurnik to nevidíš, jak se na ty dírky HaD třepe??? :-)) ) Domníváš se, že by si během veletrhu mohl jen tak odskočit na ryby???

Jinak mě to je fuck, zmrzat na ledě, máčet si ruce v ledový vodě, šahat na studený ryby, Pff pff … . Jo a ještě k tomu si nemoct dát panáčka, svařený vínečko nebo grogíček. Leda že by se Robur obětoval s řízením, ale to by ještě musel sehnat něco pěknýho mladýho na zahřátí navíc. :-)

No a pokud by se fakt obětoval, přece po něm nemůžu chtít cestu kamsi do cajzlova, takže Jestřabice. :-)) )

reagovat
Středa 21. října 2009 ve 22:22 ® juris
juris

zdravim dame jestřabice?

reagovat
Středa 21. října 2009 ve 21:23 ® Robur
Robur

Jestřabice?

reagovat
Středa 21. října 2009 ve 20:50 ® vagi
vagi

jestřebice nebrat, vždyť jsme tam byli skoro předevčírem. A jihomoraváci už by jednou konečně mohli zvednout prdele a někam dojet. My taky jezdíme po všech čertech. :-)

Nebudu prosazovat západní Čechy, protože to je druhý extrém i když tu toho teď máme mrak a Sander by určitě rád vyrazil do Letkova :-D , ale znova navrhuju něco uprostřed, např kolem Práglu a spojit to s FOR FISHING?

V VČÍL MUDRUJTE A NAVRHUJTE

reagovat
Úterý 20. října 2009 ve 22:41 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

Beer.Beda> Pražáci by to měly nejblíž :-))

reagovat
Úterý 20. října 2009 v 19:36 ® Robur
Robur

dívejte se, když Had řekne Jestřabice, tak to holt budou Jestřabice, aji kdybych měl jet 50Km

reagovat
Úterý 20. října 2009 v 19:34 ® Beer.Beda
Beer.Beda

Jak tak čtu tak je to Jestřabice ano nebo ne.Tak sem někdo dejte vnějakej návrh.Mě by osobně potěšilo něco okolo středu republiky.Každý by to měl přibližně stejně daleko.

reagovat
Úterý 20. října 2009 v 16:31 ® Jak.novi
Jak.novi

sus1> Aha rybník Svět. Já vim kde bydlí HaD. Jenže ty jestřabice máš tak rád :-))

reagovat
Úterý 20. října 2009 v 16:29 ® sus1

Jak.novi> Tam HaD nebydlí,to neni ,,u nich".Když mluví dospělej,tak dítě mlčí?!!:-)

reagovat
Úterý 20. října 2009 v 16:28 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

sus1> Jestřabice bys nechtěl :-)

reagovat
Úterý 20. října 2009 v 16:24 ® sus1

HaD> Je mě to jasný,povolení,no:-) Tak zařid nějakej soukromej tam u vás.:-)

reagovat
Úterý 20. října 2009 v 16:21 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

HaD> Sus to zařídí. Nebuj :-))

reagovat
Úterý 20. října 2009 v 16:20 ® HaD reakce na …
HaD

sus1> no spíš to povolení dírkovat… to je trochu problém :-)

reagovat
Úterý 20. října 2009 v 16:16 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

sus1> A pokud bude tuhá zima, počkáme až zamrznou řeky, a na dírkách můžeme lovit parmy :-))

reagovat
Úterý 20. října 2009 v 15:59 ® sus1

HaD> V Jižních čechach je taky spousta rybníků,tam by to nešlo???

reagovat
Úterý 20. října 2009 v 15:55 ® sus1

HaD> Pověříme vagiho,má tam chatu a spoustu známejch.Bude -li potřebovat pomoct,pomůžu.:-) Pokud ano,zamlouvam si u něj nocleh.:-))

reagovat