Vyhledávání
Dírky - zimní sraz
14.12.2006 | Robur | 19.355 zobrazení | 227 odpovědíco začít intrikovt na toto téma, za chvíli přituhne a my se budem domlouvat na poslední chvíli. A touž bude kolidovat s jinými akcemi.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 23. října 2009 v 0:51 ® Beebo
-
nebo bych ho ukecal aby mě vzal
reagovat - Pátek 23. října 2009 v 0:46 ® Beebo
-
vagi> tak tohle je za poslední půl rok nejlepší nápad, kterej jsem tady přečetl. Z Klatov bych se dojel ancvaj a vzal bych s sebou i kolegu (nebudu ho jmenovat, ale všichni ho tady znáte
reagovat)(ob řádek níž)
- Čtvrtek 22. října 2009 ve 22:04 ® Libor reakce na …
-
vagi> sraz na západě beru
reagovat - Čtvrtek 22. října 2009 v 18:44 ® sus1 reakce na …
-
vagi> Tak až bude minisraz ,tak dej vedět.
reagovat - Čtvrtek 22. října 2009 v 16:50 ® vagi reakce na …
-
HaD> věděl bych, ale je to u nás a moráváci jsou línější a nepřijeli by na západ.
Ale kdyby se někdy někomu chtělo na minisraz na západ, tak v Černošíně se mi nestalo, že bych někdy chytil méně než 10 ryb. Loni kromě duháků a sivenů ještě dvě kudličky a okouny 33 a 34. Nedaleko je penzion se skvělým zázemím za 250 se snídaní. Posezení v útulné hospůdce u krbu. Již několikrát osobně vyzkoušeno a vždy 100% spokojenost.
Majitel rybníčku a penzionu neskutečný pohodář.
A pak bysme, Davide, rovnou mohli vyzkoušet ty Hrachy
reagovat - Čtvrtek 22. října 2009 v 16:10 ® hecht reakce na …
-
Kurňa, tak už jsi nás ukecal
reagovatTož, už jenom zařídit led a fajn počasí.
- Čtvrtek 22. října 2009 v 15:47 ® HaD
-
pokud někdo o něčem lepším víte, klidně navrhujte…
reagovat - Čtvrtek 22. října 2009 v 15:47 ® HaD
-
chachaaa, TAXI CHYTEJ.cz
reagovatA teď vážně, nebráním se čemukoliv jinému, ALE: Neznám lépe zarybněnou vodu než jsou právě Jestřabice a současně neznám vodu, kde bychom měli zázemí s možností přespat jako právě zde. A to přespání je myslím na místě, protože minimálně grog si dá na ledě asi každý a řídit s alkoholem v krvi se nebude chtít asi nikomu
- Čtvrtek 22. října 2009 v 9:48 ® rehulac
-
Jestřabice to není špatná volba
reagovatto bych mněl kousek
pokud by jste mně tam chtěli
- Čtvrtek 22. října 2009 v 0:42 ® cercer
-
no,když HaD rozvrhne jednu ze svých zastávek na trase svého,,HaĎáku" v Děčíně,tak jedu
reagovat - Čtvrtek 22. října 2009 v 0:01 ® regulus reakce na …
-
vagi> no to se ještě uvidí, ale zcela na rovinu, já v zimě raděj lyže než ryby a času na rozdávání není, už včilka mám jakousi představu a su zvědavej jestli se dostanu aspoň na 50%.
reagovat - Středa 21. října 2009 ve 23:22 ® vagi reakce na …
-
regulus> chytat nemusíš, přijedeš se podívat na kamarády a budeš jim ohřívat groček
reagovat - Středa 21. října 2009 ve 23:11 ® regulus reakce na …
-
vagi> HaD vobjedná mikrobus nebo možná i autobus.
)
Já tě ale zklamu, dírky fakt nee.
reagovat - Středa 21. října 2009 ve 23:02 ® vagi
-
Regulus: noo, ale jestli to budou jestřebky, tak od vás očekávám pořádné zámemí. Jak píšeš, nebudu se hrabat půl dne v ledu, abych si nemohl dát s kamarády ani groček.
Samozřejmě že pojedu i tam, ale zase 400km kurňa.
reagovatTo je peklo. Nebo že bych dorazil do Tábora se slovy Dobrý den pane Havlíček, jmenuji se vtěrka a jedu s Vámi na dírky.
- Středa 21. října 2009 ve 22:45 ® regulus
-
vagi> ty seš fakt ale kamarád jako sviňa, furt s tím FOR FISHING, kurnik to nevidíš, jak se na ty dírky HaD třepe???
) Domníváš se, že by si během veletrhu mohl jen tak odskočit na ryby???
Jinak mě to je fuck, zmrzat na ledě, máčet si ruce v ledový vodě, šahat na studený ryby, Pff pff … . Jo a ještě k tomu si nemoct dát panáčka, svařený vínečko nebo grogíček. Leda že by se Robur obětoval s řízením, ale to by ještě musel sehnat něco pěknýho mladýho na zahřátí navíc.
No a pokud by se fakt obětoval, přece po něm nemůžu chtít cestu kamsi do cajzlova, takže Jestřabice.
reagovat)
- Středa 21. října 2009 ve 22:22 ® juris
-
zdravim dame jestřabice?
reagovat - Středa 21. října 2009 ve 21:23 ® Robur
-
Jestřabice?
reagovat - Středa 21. října 2009 ve 20:50 ® vagi
-
jestřebice nebrat, vždyť jsme tam byli skoro předevčírem. A jihomoraváci už by jednou konečně mohli zvednout prdele a někam dojet. My taky jezdíme po všech čertech.
Nebudu prosazovat západní Čechy, protože to je druhý extrém i když tu toho teď máme mrak a Sander by určitě rád vyrazil do Letkova
, ale znova navrhuju něco uprostřed, např kolem Práglu a spojit to s FOR FISHING?
V VČÍL MUDRUJTE A NAVRHUJTE
reagovat - Úterý 20. října 2009 ve 22:41 ® Jak.novi reakce na …
-
Beer.Beda> Pražáci by to měly nejblíž
reagovat - Úterý 20. října 2009 v 19:36 ® Robur
-
dívejte se, když Had řekne Jestřabice, tak to holt budou Jestřabice, aji kdybych měl jet 50Km
reagovat - Úterý 20. října 2009 v 19:34 ® Beer.Beda
-
Jak tak čtu tak je to Jestřabice ano nebo ne.Tak sem někdo dejte vnějakej návrh.Mě by osobně potěšilo něco okolo středu republiky.Každý by to měl přibližně stejně daleko.
reagovat - Úterý 20. října 2009 v 16:31 ® Jak.novi
-
sus1> Aha rybník Svět. Já vim kde bydlí HaD. Jenže ty jestřabice máš tak rád
reagovat - Úterý 20. října 2009 v 16:29 ® sus1
-
Jak.novi> Tam HaD nebydlí,to neni ,,u nich".Když mluví dospělej,tak dítě mlčí?!!
reagovat - Úterý 20. října 2009 v 16:28 ® Jak.novi reakce na …
-
sus1> Jestřabice bys nechtěl
reagovat - Úterý 20. října 2009 v 16:24 ® sus1
-
HaD> Je mě to jasný,povolení,no
reagovatTak zařid nějakej soukromej tam u vás.
- Úterý 20. října 2009 v 16:21 ® Jak.novi reakce na …
-
HaD> Sus to zařídí. Nebuj
reagovat - Úterý 20. října 2009 v 16:20 ® HaD reakce na …
-
sus1> no spíš to povolení dírkovat… to je trochu problém
reagovat - Úterý 20. října 2009 v 16:16 ® Jak.novi reakce na …
-
sus1> A pokud bude tuhá zima, počkáme až zamrznou řeky, a na dírkách můžeme lovit parmy
reagovat - Úterý 20. října 2009 v 15:59 ® sus1
-
HaD> V Jižních čechach je taky spousta rybníků,tam by to nešlo???
reagovat - Úterý 20. října 2009 v 15:55 ® sus1
-
HaD> Pověříme vagiho,má tam chatu a spoustu známejch.Bude -li potřebovat pomoct,pomůžu.
reagovatPokud ano,zamlouvam si u něj nocleh.