Chytej.cz

Reklamujete vláčecí nástrahy necteno

12.12.2006 | Robur | 3.891 zobrazení | 29 odpovědí

tak přibývá hodnocení různých vláčecích nástrah a je pravda, že některé nechodí, /platí to hlavně pro rotny a woblery/, tak se ptám, zda jste už vraceli výrobek?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 19. února 2016 ve 20:03 ® BigMike

Já reklamoval předloni nějaké 10cm popy. Navázal jsem prvního, jasně že s lankem – 10cm pop je na štiku jak dělaný! Nahodím, zakecám se s kolegou, pak kouknu na hladinu stojáku a pop nikde! Přitáhnu ze sloupce, prubnu u břehu a šel vahou lanka pod vodu! Navážu druhého, fik ho do vody a to samé! Bez lanka se držely na hladině jen tak tak. Reklamuji na prodejně a bylo mi řečeno, že je na krabičce psáno na bassy, tam není lanko prý potřeba:))

reagovat
Čtvrtek 18. února 2016 v 19:26 ® jepice-zruseno reakce na …

hraji> Já jsem ještě neutrhnul ani jedinou nástrahu z nastrahy.cz.

reagovat
Čtvrtek 18. února 2016 v 15:38 ® hraji
hraji

Já budu reklamovat vláčecí nástrahy od firmy nastrahy.cz, protože se strašně moc trhají. Ale nechám to až na poslední měsíc záruční doby. To už mi z té krabičky nezůstane asi ani jedna

reagovat
Čtvrtek 18. února 2016 v 15:22 ® HaD reakce na …
HaD

Robur> :-D

reagovat
Středa 17. února 2016 v 17:04 ® Robur reakce na …
Robur

HaD> !

reagovat
Čtvrtek 9. ledna 2014 v 16:05 ® HaD reakce na …
HaD

Robur> ? :-D

reagovat
Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 14:35 ® Robur
Robur

?

reagovat
Čtvrtek 10. září 2009 v 0:12 ® Libor
Libor

nikdy jsem nereklamoval žádnou nástrahu

reagovat
Středa 9. září 2009 ve 23:42 ® hecht reakce na …
hecht

Ještě štěstí, že podivně motající se Char po pivech, nebyl dosud uloven sumcem :-))

reagovat
Středa 9. září 2009 ve 23:41 ® dam reakce na …
dam

toulovec> to je v rukách, kamaráde

reagovat
Středa 9. září 2009 ve 21:44 ® Char
Char

Nástrahy nereklamuju, jdou do krabyčky a některé opravdu na dno a nasazuji je v krytyckých místech nebo v jalovích dnech když už nevím co navázat a někdy podívně motající se nástaha je to pravé na co ryby reagují.

reagovat
Úterý 8. září 2009 v 19:41 @ Taro

Ja kupujem rotačky a plandavky ULAR. Sú lacnejšie ako MEPPSKY a HAMERKY a 100% pracujú s doposiaľ som ich nemusel reklamovať. Hamerku, ktorá nepracovala mi v pohode vymenili.

reagovat
Úterý 8. září 2009 v 17:38 ® tomashr reakce na …

LuboO> Mě asi nejvíc zklamaly nějaké „akční“ RedBass z nastrahy.cz, ty jsou fakt bídné. Naopak ale EmTe Cyankáli ze stejného shopu chodí perfektně – je to prostě vždy o konkrétním typu či dokonce nějaké sérii.

reagovat
Úterý 8. září 2009 v 16:00 ® LuboO reakce na …
LuboO

tomashr> s tymi meppskami suhlasim, skor som mal problemy s kvazi znackou Mosca, tam mi z 5 ks chodila 1 max 2 po rozchodeni. Preto ich uz nechcem a chciet nebudem…

reagovat
Úterý 8. září 2009 ve 13:43 ® tomashr reakce na …

toulovec, conwiq> Docela mě ty problémy s Meppskama udivují, mám jich více v různých velikostech a pracují všechny (opravdu bez výjimky) lépe než jakákoli jiná rotračka, kterou mám. To přirozeně neznamená, že taky musí být vždy nejúspěšnější, někdy se pomalejší či méně pravidelná rotace jiných značek může paradoxně dokonce projevit pozitivně, nicméně čistě z hlediska kvality výroby jsem s Meppskami opravdu spokojen (s cenou už méně).

reagovat
Úterý 8. září 2009 ve 13:11 ® Filip00 reakce na …
Filip00

hecht> to taky dělám když něco nechci,házím to tam kde jsou hodně vázky a buď vymodlím rybu a nebo ji urvu, mrzí to méně než oblíbené kusy:-D

reagovat
Úterý 8. září 2009 v 1:31 ® hecht
hecht

Kdysi jsem měnil Rapalu HJ, protože byla silně potápivá i po odebrání kroužku v předu.Je to dávnuo, ještě za Gamáčů. Teď, i když mám pár věcí o kterých nejsem zcela přesvědčen, to radši nepoužívám nebo nasadím v místě kde stačí pár hodů a je fuč.

reagovat
Úterý 8. září 2009 v 0:26 ® osprey
osprey

Robur: !!! :-))

reagovat
Pondělí 7. září 2009 ve 23:04 ® Robur
Robur

?

reagovat
Středa 13. prosince 2006 ve 22:26 ® Padis
Padis

no co se týče Mepsek tak si nestěžuji malé problémy jsem měl s rotačkami od Blue Foxu.Hamerky byli taky v pohodě.Jinak jsem nikdy nic nereklamoval.

reagovat
Středa 13. prosince 2006 ve 20:53 ® M.BURNES reakce na …
M.BURNES

NEHODIM SEM TAKY SBĚRATEL

reagovat
Středa 13. prosince 2006 ve 20:45 ® Kubajs
Kubajs

M.BURNES:HOD FOTO DO VYMĚNY WOBLERŮ NĚCO VYMĚNÍM

reagovat
Středa 13. prosince 2006 ve 20:43 ® M.BURNES
M.BURNES

Tak sem se dneska ptal kámoše jestli mu můžu přinest pár nástrah na který nemůžu nic chytit (celou vláčecí tašku)tak řikal že mně jí omlátí o hlavu:-)

reagovat
Středa 13. prosince 2006 v 18:53 ® Kubajs
Kubajs

to jsme na tom jinak já důvěřuji hlavně mepskám a hamerkám a všechny šlapou jak mají a plní ůkol

reagovat
Středa 13. prosince 2006 v 16:48 ® conwiq
conwiq

toulovec: kupoval jsem také 00 třpytku, prodavač mi doporučoval také mepsku, že prej 100% značka a 100% mi bude chodit, rozvažoval jsem se ještě nad obyč. třpytkou, ale nakonec jsem si tedy vzal mepsku a musím říct, že už si dlouho mepsku nekoupím, chodila na 50% a spíše pstuhy plašila…Zlatá noname značka co měl kolega 99% v pohodě. Vždy, když jsem potřeboval, aby se točila tak nic…všichni víme, co to na rybách dělá, když dáme supr nához pod větve a nic, co?

reagovat
Středa 13. prosince 2006 v 10:00 ® toulovec
toulovec

nereklamju, ale před rokem jsem koupil 5 mepsek ve velikosti 00 a nechodila ani jedna!! snažil jsem se je rozchodit, prohýbal lístek, vyrovnával, zmenšoval zátěž, zvětšovat, uvolňoval třmínek, ale ne – prostě nešly!! tak už v životě mepsku nekoupím. Za ty prachy mám od kámoše 3 ks a jsem si na 100% jist, že půjdou úplně všechny

reagovat
Úterý 12. prosince 2006 ve 21:34 ® dudu

To jesti chodí nebo ne nechci řešit. Asi ale budu reklamovat nástrahy na který sem nic nechytil. Bude to ale asi problém, protože sem je skoro všechny utrhal. Myslím si, že by určitě podle nějakého zákonu, měl výrobce na výrobku označit minimální procento úspěšnosti(obdoba obsahu masa v salámu). Nebo formou zlomku, třeba 2/10 by znamenalo na 10 hodů dva záběry. Výrobci a prodejci by si měli uvědomit, že jsme v EU, a tam se určitě nějaká norma najde!! A pokud ne, nenecháme se jako spotřebitelé okrádat, máme Občanský judo. :-)

reagovat
Úterý 12. prosince 2006 v 18:56 ® skwor
skwor

Ještě nikdy, ale vzhledem k tomu, že jsem v tom krámu pravidelně, tak myslím že by to nebyl problém.

reagovat
Úterý 12. prosince 2006 v 18:45 ® Robur
Robur

já už se snažím dávat pozor, kdysi jsem koupil 3 rotačky, ani jedna nemaká a 150 kč v riti, paragon jsem vyhodil.

nyní už se snažím na to myslet a lístek od pokladny si vzít, někde si totiž ve kšeftě jen dělají poznámk co beru a na pokl. bloku je jen součet. Teď už začíná být zvykem, že mají i akvárku, kde lze wobler protáhnout na takovém systémku…

reagovat