Chytej.cz

Klub rybářských manželek necteno

9.12.2006 | Robur | 8.285 zobrazení | 88 odpovědí

tak jsem zase seděl u PC a panímáma říkala, že jsem s tím už otravnej, tak jsem řekl, že teď je to důležitý, že se zakládá Brněnský muchoklub /doufám, že jsem nic nevyzradil/, tak argumentovala tím,že jsem sobci a měl by se založit i Klub rybářských manželek, tak co vy na to?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 15. července 2008 v 16:53 ® 

Mary zasluhuje pochvalu, jelikož má velmi bohulibé názory. (Každý přece ví, že homo sapiens – byť „tichý blázen“ – je tvor společenský až houfomilný!).:-)

reagovat
Úterý 15. července 2008 v 15:21 ® Robur
Robur

Mary, tak tím kamenem hoď. Když nemá rozum, tak mu stejně neublížíš…:-)

reagovat
Úterý 15. července 2008 v 15:17 ® Mary reakce na …
Mary

Radim: teda ty máš štěstí, že nemáš ještě rozum, mám to k tobě coby kamenem…

reagovat
Úterý 15. července 2008 v 9:57 ® Radim11
Radim11

vykašli se na to…!!!! to chces na tenhle server přivést baby!!!!!??

reagovat
Pondělí 14. července 2008 v 15:40 ® Mary reakce na …
Mary

Babský rybářský spolek základají na MRKU. Též mě zvali, ale jet sama takovou štreku, to je docela nuda. Navíc bych musela být vdovou, jelikož manžel chytá také. A pak zastávám názor, že samotné baby, nebo dědkové, to není to pravé.

reagovat
Pondělí 14. července 2008 v 0:02 ® Robur
Robur

a to jsem původně chtěl napsat, že bych ty vaše jako obeslal a pozval, abyste se na srazu cítili lépe:-))

reagovat
Neděle 13. července 2008 ve 23:59 ® regulus reakce na …
regulus

Robure – ty seš dneska nějakej rozkecanej a ftipnej, žes ty požil????

reagovat
Neděle 13. července 2008 ve 23:49 ® Robur
Robur

je okurková sezóna a blíží se sraz:-)) )))

reagovat
Úterý 16. ledna 2007 ve 20:02 ® breca reakce na …

Robure Robure – to je hodně slabý pokání, dal bych ti alespoň 10 x Zdrávas a 5 x Otče náš…

reagovat
Úterý 16. ledna 2007 v 18:10 ® Robur
Robur

pánové odpusťte, toto byla hodně slabá chvilka, Andrea s Vydrou mě vyléčily…

reagovat
Čtvrtek 14. prosince 2006 v 15:27 ® 

Já teda nevím, ale já svoji drahou polovičku cvičím už 35 let a nemám problém. Do ledničky a mrazáku můžu dát prakticky co chci, červy a žížalami počínaje a konče tu a tam nějakým tím úlovkem. A na ryby mě spíš posílá (jako abych vypadl z baráku), než že by mi bránila, nebo měla „řeči“. A hlavně! Na ryby nechodí a NEKECÁ MI DO TOHO. Takže na co klub? Teda…nic proti těm, které si ho chtějí založit. Jenže, kdo má doma dva PC, abychom se u toho nestrkali?? Ještě že máme dvě televize…

reagovat
foto/forum/2006/th-img1353.jpg
Čtvrtek 14. prosince 2006 v 0:08 ® regulus reakce na …
regulus

PIF – hydromačka gauč sama neutáhne. Zřejmě jste zcela nepochopili pointu vjeci. tím žádný ksichty HDU jsem myslel, aby to nevypadalo, jako, že po něm de ukrajinská mafie. -:)))))))

reagovat
Středa 13. prosince 2006 ve 13:54 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

pifáču to je moc složitý :-)) )

reagovat
Středa 13. prosince 2006 ve 13:46 ® pif
pif

šelmo,co nechápeš?napsa­las,že tvůj drahý je gaučák!!!co udělá,když mu ho sebereš?je to jak mávání červeným hadrem býkovi před rypákem-.)))))kapišto?-:))))))

reagovat
Středa 13. prosince 2006 ve 13:45 ® CeP reakce na …
CeP

ja naopak myslim vydrus ze ta zkusenost z Vahu ho nadobro odradila od jakehokoliv dalsiho rybarskeho dobrodruza. sak ono vykalit do rana 80 piv ve trech, ci vlastne ve styrech dyz budu spravne pocit dvouhlavou san.. to se hned tak nevidi… leda bys na to sla od lesa a ukazala mu foto nejakyho s xichtem vyslouzilyho snatkovyho podvodnika.. (regula ani nemusim menovat ze..) ;-) )

reagovat
Středa 13. prosince 2006 ve 13:44 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

pif – kdyť avizuju že hdu nápady sou předem vyloučený :-)) ) ale prosimtě mi vysvětli, bo tomu nechápu, jak se může na gauči taženým za autem probudit loveckej pud :-) ty o tom něco víš z vlastní zkušenosti? :-)) )

reagovat
Středa 13. prosince 2006 ve 13:37 ® CeP reakce na …
CeP

himbajs regule.. to mne probralo z drimot ze sem sebou malem seknul pod stul. jax to myslel?!!

reagovat
Středa 13. prosince 2006 ve 13:29 ® pif
pif

no,zkráceně: regule:HDu tě chtělo zasvětit do tajů ovládání vesmíru,ale s tvým přístupem(a xychtem)nevím,o­pravdu nevím-.))))) šelmo:zkus za auto zapřáhnout gauč,třeba ve tvým drahým probudíš lovecký pudy-:))))) pochopitelně to auto musí jet-.)))))

reagovat
Středa 13. prosince 2006 ve 13:27 ® pif
pif

se na to mužu vysrat.píšu duchaplné příspěvek a vono se to po cestě stratilo.

reagovat
Středa 13. prosince 2006 ve 13:17 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

regulus – no vzhledem k tvé hdu diagnóze tvoje názory sou předem vyloučené :-)) )

reagovat
Středa 13. prosince 2006 ve 12:29 ® regulus reakce na …
regulus

Hydromačka – lovecký pudy, to nevím, ale zkus pár fotek do rodinnýho alba s fešným rybářem (myslím, fešným, ne kondora nebo jiný kreatury z HDU), pokud ani toto nezabere, tak je to ztracenej případ. -:)))

reagovat
Středa 13. prosince 2006 ve 12:01 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

tak o tom ví a nic, mám na mysli nějakou standartnější metodu :-) jak třeba probudit lovecký pudy a tak … :-)

reagovat
Středa 13. prosince 2006 v 11:15 ® regulus reakce na …
regulus

Ááááá, šelma se nám probudila. Odpověď na otázku je jednoduchá, řekni mu o HDU a je to jasný. -:)))))))

reagovat
Středa 13. prosince 2006 v 9:31 ® Vydrain
Vydrain

cercer – tvoje žena ŽEHLÍ hadry na ruce? a sakra, to je u mě někde chyba :-)) )

otázka do pléna: jak dostat na ryby manžela? :-) poznámka – gaučovej typ :-)) )

reagovat
Středa 13. prosince 2006 ve 4:02 ® Petrson

To ste chlapi tali do ziveho. Az se to Vase drahe dozvi {tomu se hadam uz neda zabranit} a vlitnou sem, to bude doma vylagos :-} Treba je to este chytne a zacnou Vam michat futro, nebo se toho chopi nejaka chytra blondyna, zalozi si nejakej svuj pokec a teprv budete s PC v {_;_} :-}}

reagovat
Úterý 12. prosince 2006 ve 23:07 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

zany: No jako vůbec.

reagovat
Úterý 12. prosince 2006 ve 23:07 ® zany reakce na …

počkej jak jako?????

reagovat
Úterý 12. prosince 2006 ve 23:01 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

zany: Nevím čím to je, ale nějak jsem polovinu Tvého příspěvku nepobral…

reagovat
Úterý 12. prosince 2006 ve 22:25 ® zany

taky be se hodila nějaké ženká..která taky chytá páč moje „stará“ už začíná mít řeči..ale v létě jí to nevadilo to chodila se mnou a á se s musel tahat s měsma na ryby a ještě kumu krémé a  další věcí vždy jsem nesl minimálně o dalších 5kg věcí na víc , ale co jsou to přece naše protějšky ,,,co bychom pro ně neudělali..:-)) )))

reagovat
Úterý 12. prosince 2006 ve 21:40 ® santec

Taky jsem pořád doma poslouchal připomínky k mým odchodům k vodě. Vyřešil jsem to po svém – vzal jsem manželku s sebou do Maďarska na týden kaprařiny. Zjistila jen, že „kaprařina, to je dřina“. Spala na zemi, protože jsme zapoměli druhé lehátko, vyfasovala příposlech a vysílačku a hlídala pruty, když jsme šli na „obchůzku“. V noci jsem ji budil na každého kapra, aby šla podebírat atd. A světe div se, onoi se jí to líbilo a už se ptala, jestli pojedeme taky příští rok.

reagovat