Vyhledávání
Klub rybářských manželek
9.12.2006 | Robur | 8.285 zobrazení | 88 odpovědí
tak jsem zase seděl u PC a panímáma říkala, že jsem s tím už otravnej, tak jsem řekl, že teď je to důležitý, že se zakládá Brněnský muchoklub /doufám, že jsem nic nevyzradil/, tak argumentovala tím,že jsem sobci a měl by se založit i Klub rybářských manželek, tak co vy na to?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 15. července 2008 v 16:53 ®
-
Mary zasluhuje pochvalu, jelikož má velmi bohulibé názory. (Každý přece ví, že homo sapiens – byť „tichý blázen“ – je tvor společenský až houfomilný!).
reagovat - Úterý 15. července 2008 v 15:21 ® Robur
-
Mary, tak tím kamenem hoď. Když nemá rozum, tak mu stejně neublížíš…
reagovat - Úterý 15. července 2008 v 15:17 ® Mary reakce na …
-
Radim: teda ty máš štěstí, že nemáš ještě rozum, mám to k tobě coby kamenem…
reagovat - Úterý 15. července 2008 v 9:57 ® Radim11
-
vykašli se na to…!!!! to chces na tenhle server přivést baby!!!!!??
reagovat - Pondělí 14. července 2008 v 15:40 ® Mary reakce na …
-
Babský rybářský spolek základají na MRKU. Též mě zvali, ale jet sama takovou štreku, to je docela nuda. Navíc bych musela být vdovou, jelikož manžel chytá také. A pak zastávám názor, že samotné baby, nebo dědkové, to není to pravé.
reagovat - Pondělí 14. července 2008 v 0:02 ® Robur
-
a to jsem původně chtěl napsat, že bych ty vaše jako obeslal a pozval, abyste se na srazu cítili lépe
reagovat - Neděle 13. července 2008 ve 23:59 ® regulus reakce na …
-
Robure – ty seš dneska nějakej rozkecanej a ftipnej, žes ty požil????
reagovat - Neděle 13. července 2008 ve 23:49 ® Robur
-
je okurková sezóna a blíží se sraz
reagovat)))
- Úterý 16. ledna 2007 ve 20:02 ® breca reakce na …
-
Robure Robure – to je hodně slabý pokání, dal bych ti alespoň 10 x Zdrávas a 5 x Otče náš…
reagovat - Úterý 16. ledna 2007 v 18:10 ® Robur
-
pánové odpusťte, toto byla hodně slabá chvilka, Andrea s Vydrou mě vyléčily…
reagovat - Čtvrtek 14. prosince 2006 v 15:27 ®
-
Já teda nevím, ale já svoji drahou polovičku cvičím už 35 let a nemám problém. Do ledničky a mrazáku můžu dát prakticky co chci, červy a žížalami počínaje a konče tu a tam nějakým tím úlovkem. A na ryby mě spíš posílá (jako abych vypadl z baráku), než že by mi bránila, nebo měla „řeči“. A hlavně! Na ryby nechodí a NEKECÁ MI DO TOHO. Takže na co klub? Teda…nic proti těm, které si ho chtějí založit. Jenže, kdo má doma dva PC, abychom se u toho nestrkali?? Ještě že máme dvě televize…
reagovat - Čtvrtek 14. prosince 2006 v 0:08 ® regulus reakce na …
-
PIF – hydromačka gauč sama neutáhne. Zřejmě jste zcela nepochopili pointu vjeci. tím žádný ksichty HDU jsem myslel, aby to nevypadalo, jako, že po něm de ukrajinská mafie. -:)))))))
reagovat - Středa 13. prosince 2006 ve 13:54 ® Vydrain reakce na …
-
pifáču to je moc složitý
reagovat)
- Středa 13. prosince 2006 ve 13:46 ® pif
-
šelmo,co nechápeš?napsalas,že tvůj drahý je gaučák!!!co udělá,když mu ho sebereš?je to jak mávání červeným hadrem býkovi před rypákem-.)))))kapišto?-:))))))
reagovat - Středa 13. prosince 2006 ve 13:45 ® CeP reakce na …
-
ja naopak myslim vydrus ze ta zkusenost z Vahu ho nadobro odradila od jakehokoliv dalsiho rybarskeho dobrodruza. sak ono vykalit do rana 80 piv ve trech, ci vlastne ve styrech dyz budu spravne pocit dvouhlavou san.. to se hned tak nevidi… leda bys na to sla od lesa a ukazala mu foto nejakyho s xichtem vyslouzilyho snatkovyho podvodnika.. (regula ani nemusim menovat ze..)
reagovat)
- Středa 13. prosince 2006 ve 13:44 ® Vydrain reakce na …
-
pif – kdyť avizuju že hdu nápady sou předem vyloučený
reagovat) ale prosimtě mi vysvětli, bo tomu nechápu, jak se může na gauči taženým za autem probudit loveckej pud
ty o tom něco víš z vlastní zkušenosti?
)
- Středa 13. prosince 2006 ve 13:37 ® CeP reakce na …
-
himbajs regule.. to mne probralo z drimot ze sem sebou malem seknul pod stul. jax to myslel?!!
reagovat - Středa 13. prosince 2006 ve 13:29 ® pif
-
no,zkráceně: regule:HDu tě chtělo zasvětit do tajů ovládání vesmíru,ale s tvým přístupem(a xychtem)nevím,opravdu nevím-.))))) šelmo:zkus za auto zapřáhnout gauč,třeba ve tvým drahým probudíš lovecký pudy-:))))) pochopitelně to auto musí jet-.)))))
reagovat - Středa 13. prosince 2006 ve 13:27 ® pif
-
se na to mužu vysrat.píšu duchaplné příspěvek a vono se to po cestě stratilo.
reagovat - Středa 13. prosince 2006 ve 13:17 ® Vydrain reakce na …
-
regulus – no vzhledem k tvé hdu diagnóze tvoje názory sou předem vyloučené
reagovat)
- Středa 13. prosince 2006 ve 12:29 ® regulus reakce na …
-
Hydromačka – lovecký pudy, to nevím, ale zkus pár fotek do rodinnýho alba s fešným rybářem (myslím, fešným, ne kondora nebo jiný kreatury z HDU), pokud ani toto nezabere, tak je to ztracenej případ. -:)))
reagovat - Středa 13. prosince 2006 ve 12:01 ® Vydrain reakce na …
-
tak o tom ví a nic, mám na mysli nějakou standartnější metodu
reagovatjak třeba probudit lovecký pudy a tak …
- Středa 13. prosince 2006 v 11:15 ® regulus reakce na …
-
Ááááá, šelma se nám probudila. Odpověď na otázku je jednoduchá, řekni mu o HDU a je to jasný. -:)))))))
reagovat - Středa 13. prosince 2006 v 9:31 ® Vydrain
-
cercer – tvoje žena ŽEHLÍ hadry na ruce? a sakra, to je u mě někde chyba
)
otázka do pléna: jak dostat na ryby manžela?
reagovatpoznámka – gaučovej typ
)
- Středa 13. prosince 2006 ve 4:02 ® Petrson
-
To ste chlapi tali do ziveho. Az se to Vase drahe dozvi {tomu se hadam uz neda zabranit} a vlitnou sem, to bude doma vylagos :-} Treba je to este chytne a zacnou Vam michat futro, nebo se toho chopi nejaka chytra blondyna, zalozi si nejakej svuj pokec a teprv budete s PC v {_;_} :-}}
reagovat - Úterý 12. prosince 2006 ve 23:07 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
zany: No jako vůbec.
reagovat - Úterý 12. prosince 2006 ve 23:07 ® zany reakce na …
-
počkej jak jako?????
reagovat - Úterý 12. prosince 2006 ve 23:01 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
zany: Nevím čím to je, ale nějak jsem polovinu Tvého příspěvku nepobral…
reagovat - Úterý 12. prosince 2006 ve 22:25 ® zany
-
taky be se hodila nějaké ženká..která taky chytá páč moje „stará“ už začíná mít řeči..ale v létě jí to nevadilo to chodila se mnou a á se s musel tahat s měsma na ryby a ještě kumu krémé a další věcí vždy jsem nesl minimálně o dalších 5kg věcí na víc , ale co jsou to přece naše protějšky ,,,co bychom pro ně neudělali..
reagovat)))
- Úterý 12. prosince 2006 ve 21:40 ® santec
-
Taky jsem pořád doma poslouchal připomínky k mým odchodům k vodě. Vyřešil jsem to po svém – vzal jsem manželku s sebou do Maďarska na týden kaprařiny. Zjistila jen, že „kaprařina, to je dřina“. Spala na zemi, protože jsme zapoměli druhé lehátko, vyfasovala příposlech a vysílačku a hlídala pruty, když jsme šli na „obchůzku“. V noci jsem ji budil na každého kapra, aby šla podebírat atd. A světe div se, onoi se jí to líbilo a už se ptala, jestli pojedeme taky příští rok.
reagovat