Chytej.cz

Klub rybářských manželek necteno

9.12.2006 | Robur | 8.284 zobrazení | 88 odpovědí

tak jsem zase seděl u PC a panímáma říkala, že jsem s tím už otravnej, tak jsem řekl, že teď je to důležitý, že se zakládá Brněnský muchoklub /doufám, že jsem nic nevyzradil/, tak argumentovala tím,že jsem sobci a měl by se založit i Klub rybářských manželek, tak co vy na to?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Úterý 12. prosince 2006 v 18:47 ® Robur
Robur

nějak málo jsme se pohádali a baby skoro nepomluvili, takže to vracím do pléna:-)

reagovat
Pondělí 11. prosince 2006 v 9:18 ® dam reakce na …
dam

Pánové, není naškodu občas ty naše polovičky vzít sebou. Stojí to sice pár nástrah, ale když se podaří úlovek, tak je na dlouhou dobu klid…případně pojede s vámi i příště

reagovat
foto/forum/2006/th-img1344.jpg
Pondělí 11. prosince 2006 v 8:59 ® okoun 1 reakce na …
okoun 1

Pánové vono to je stejně jedno.Pokud jsme budou chtít vlést,tak vlezou.Nebo se pletu!?

cercer1>Já mám doma taky rybářku.Chystá doma pruty a nakupuje se mnou v rybářství atd.Ale začátky byli hodně těžké. Za tím chytá na soukromích revírech,ale už něco plantala o rybářském lístku.Tak sám nevím…natčení do ryb má!

reagovat
Pondělí 11. prosince 2006 v 0:15 ® jake
jake

Nesmysl – víc jak dvě baby pohromadě stejně být nemůžou – já mám pocit, že se to dokonce i nezákonné…:-)

reagovat
Neděle 10. prosince 2006 ve 23:06 ® František
František

Robur: Nechci bejt válečnej štváč, ale určitě víš na jakém principu funguje atomová bomba. To se prostě dostanou k sobě dvě PODKRITICKÝ množství rad. látky a pak následuje ničivá všehubící exploze. Každý to podkritický množství látky je přitom samo o sobě neškodný (skoro milý). Co myslíš,že bude následovat po sblížení se více ženskejch mozků? Hochu to bude fofr, že na Černobyl budem vzpomínat s láskou!

reagovat
Neděle 10. prosince 2006 ve 21:30 ® Hony

raff:abych se dostal k PC a mohl si přečíst co mne zajímá jsem již vyřešíl dříve,každý mámé své PC.Sice starší z druhé ruky a je pohoda.

reagovat
Neděle 10. prosince 2006 v 19:30 ® Dědek
Dědek

Výborné téma, plně s tebou souhlasím. Všechny manželky na chytej!!!

reagovat
Neděle 10. prosince 2006 v 19:06 ® bubu reakce na …
bubu

all: já si zase myslím,že jakou babu jste si vybrali,takovou ji máte. Já si nestěžuji. „s ženskou špatně a bez ní ještě hůř“

reagovat
Neděle 10. prosince 2006 v 1:47 ® cercer reakce na …
cercer

Myslím,že ROBUR to až tak zle nemyslel..:-)

reagovat
Neděle 10. prosince 2006 v 1:46 ® cercer reakce na …
cercer

regulus:jo…a je to lepší,než být 4% :-))

reagovat
Neděle 10. prosince 2006 v 1:19 ® regulus reakce na …
regulus

cercer1 – hold seš část toho 1% -:)))

reagovat
Neděle 10. prosince 2006 v 1:19 ® regulus reakce na …
regulus

ROBUR – klidně zavolej, už tě má na seznamu nežádoucích osob. A všimni, že je to bez smajlíku.

reagovat
Sobota 9. prosince 2006 ve 23:17 ® cercer reakce na …
cercer

all:nevím,co tu řešíte…ta moje rybaří taky..u nás v rodině chytaj všechny ženský..a má to i výhody..v noci chodí na zahradu na rousnice..a hadr na utírání mám vždy vyžehlený!!:-)) já jsem spokojen..:-)) )

reagovat
foto/forum/2006/th-img1342.jpg
Sobota 9. prosince 2006 ve 22:31 ® Robur
Robur

že vy jste naštvaní, že mě vám manželky dávají za příklad:-)) )

reagovat
Sobota 9. prosince 2006 ve 22:29 ® Robur
Robur

Regulus,myslím, že k vám prevetivně zavolám:-))

reagovat
Sobota 9. prosince 2006 ve 22:13 ® regulus
regulus

ROBUR – jen tak pro zajímavost, jak dlouho seš ženaté, asi chvilku, protože bys jinak takovou pikačovinu nemohl vymyslet ani náhodou. Připouštím, že jsou vyjímky, kdy je baba celkem normální, taky rybářka nebo borec pod pantoflem. Je to možná tak 1% populace. Napsat tady, že budeš mět babu pod kontrolou, je náznak nějaké duševní nemoci, mám známou v Čérnovicích, kdybys chtěl, tak tvůj problém vyřeší. Na závěr, pokud čistě náhodou věříš tomu, že baby budou plkat na NETu a ty budeš mít klid na rybách, tak se velmi, ale velmi hluboce mýlíš.

reagovat
Sobota 9. prosince 2006 v 17:15 ® efendi reakce na …
efendi

Tímto se laskavě žádá administrátor o likvidaci tohoto příspěvku vzhledem k jeho velké nebezpečnosti pro všechny normální ženaté rybáře!!! Jen při pomyšlení na podobnou akci mám pupínky po celém těle.

reagovat
Sobota 9. prosince 2006 v 15:30 ® Hora
Hora

dudu>to za 3)sedí nejvíce myslím.

reagovat
Sobota 9. prosince 2006 v 15:27 ® dudu

Už dlouhou dobu přemýšlím. co může vést vcelku normálního jedince k napsání takového příspěvku. Ať přemýšlím jak chci, napadlo mě pouze následující:

1. Silné předávkování,(pop­řípadě absence) halucinogenními látkami.
  2. Totální nedostatek sexu
  3. Domácí násilí
reagovat
Sobota 9. prosince 2006 v 15:09 ® Robur
Robur

děvčata, ptal se Vás někdo na něco?:-) Budem je mít pod kontrolou, ne?

reagovat
Sobota 9. prosince 2006 ve 14:43 ® Hora
Hora

CeP>tomu moc nevěřím,to by mohl říct každej!

reagovat
Sobota 9. prosince 2006 ve 14:25 ® CeP reakce na …
CeP

ja nic.. ja muzikant…

reagovat
Sobota 9. prosince 2006 ve 13:34 ® Hora
Hora

Robur,tak tos mě hned před obědem naštval.Ta moje se ochomýtala poblíž mě,když jsem pustil PC a  dal si Chytej,hned byla štěstím bez sebe z tohoto tématu.Už se prý těší na otázky a odpovědi typu:co odpovídaj jejich manželé na dotaz,proč nedonesli od vody rybu,proč si pořád kupujou nové pruty,to nestačí 4 co mají doma,ty ryby toho teď nějak moc sní,kdysi stačil knedlík apod.To budou teda vánoce u PC!!!

reagovat
Sobota 9. prosince 2006 v 11:47 ® okoun 1
okoun 1

Robur>No popravdě!Nejsem příznivcem této myšlenky!! Ale když jsem to doma prokecl ze smíchem…tak se asi nedostanu k PC.Že obešle co nejdříve ostatní manželky:-)) ))Snad to nemyslela vážně:-( (

reagovat
Sobota 9. prosince 2006 v 11:45 ® HaD
HaD

co si požil tak brutálního?

reagovat
Sobota 9. prosince 2006 v 11:29 ® regulus
regulus

Roberte, ježíšmárjá, to snad nemyslíš vážně. Tys snad spadl z jahody na znak. Dovedeš si představit jak by nás promlely. Pamatuj si, nejhorší je, když se dvě, nedej bože víc bab začne bavit o svejch chlapech. Najdou společnejma silama i ty špatný stránky, který vůbec nemáme a navíc by se o našem koníčku (z jejich pohledu … no ani to nechtěj vědět) mohly dozvědět mnohem víc než je zdravý. -:)))

reagovat
Sobota 9. prosince 2006 v 11:04 ® raff
raff

no to neni dobrej nápad.....pořád by seděla u PC, nadávala spolu s jinou manželkou na rybáře a já bych si nemohl přečíst nic z toho co mě zajímá…:-)) ) takže určitě néé..:-)) )

reagovat
Sobota 9. prosince 2006 v 10:35 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Robure!!! Vážně nám chceš založit opozici?! Pamatuj na úsloví – „Blbej pták co sere do vlastního hnízda…“ :-))

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1