Vyhledávání
Klub rybářských manželek
9.12.2006 | Robur | 8.284 zobrazení | 88 odpovědí
tak jsem zase seděl u PC a panímáma říkala, že jsem s tím už otravnej, tak jsem řekl, že teď je to důležitý, že se zakládá Brněnský muchoklub /doufám, že jsem nic nevyzradil/, tak argumentovala tím,že jsem sobci a měl by se založit i Klub rybářských manželek, tak co vy na to?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 12. prosince 2006 v 18:47 ® Robur
-
nějak málo jsme se pohádali a baby skoro nepomluvili, takže to vracím do pléna
reagovat - Pondělí 11. prosince 2006 v 9:18 ® dam reakce na …
-
Pánové, není naškodu občas ty naše polovičky vzít sebou. Stojí to sice pár nástrah, ale když se podaří úlovek, tak je na dlouhou dobu klid…případně pojede s vámi i příště
reagovat - Pondělí 11. prosince 2006 v 8:59 ® okoun 1 reakce na …
-
Pánové vono to je stejně jedno.Pokud jsme budou chtít vlést,tak vlezou.Nebo se pletu!?
cercer1>Já mám doma taky rybářku.Chystá doma pruty a nakupuje se mnou v rybářství atd.Ale začátky byli hodně těžké. Za tím chytá na soukromích revírech,ale už něco plantala o rybářském lístku.Tak sám nevím…natčení do ryb má!
reagovat - Pondělí 11. prosince 2006 v 0:15 ® jake
-
Nesmysl – víc jak dvě baby pohromadě stejně být nemůžou – já mám pocit, že se to dokonce i nezákonné…
reagovat - Neděle 10. prosince 2006 ve 23:06 ® František
-
Robur: Nechci bejt válečnej štváč, ale určitě víš na jakém principu funguje atomová bomba. To se prostě dostanou k sobě dvě PODKRITICKÝ množství rad. látky a pak následuje ničivá všehubící exploze. Každý to podkritický množství látky je přitom samo o sobě neškodný (skoro milý). Co myslíš,že bude následovat po sblížení se více ženskejch mozků? Hochu to bude fofr, že na Černobyl budem vzpomínat s láskou!
reagovat - Neděle 10. prosince 2006 ve 21:30 ® Hony
-
raff:abych se dostal k PC a mohl si přečíst co mne zajímá jsem již vyřešíl dříve,každý mámé své PC.Sice starší z druhé ruky a je pohoda.
reagovat - Neděle 10. prosince 2006 v 19:30 ® Dědek
-
Výborné téma, plně s tebou souhlasím. Všechny manželky na chytej!!!
reagovat - Neděle 10. prosince 2006 v 19:06 ® bubu reakce na …
-
all: já si zase myslím,že jakou babu jste si vybrali,takovou ji máte. Já si nestěžuji. „s ženskou špatně a bez ní ještě hůř“
reagovat - Neděle 10. prosince 2006 v 1:47 ® cercer reakce na …
-
Myslím,že ROBUR to až tak zle nemyslel..
reagovat - Neděle 10. prosince 2006 v 1:46 ® cercer reakce na …
-
regulus:jo…a je to lepší,než být 4%
reagovat - Neděle 10. prosince 2006 v 1:19 ® regulus reakce na …
-
cercer1 – hold seš část toho 1% -:)))
reagovat - Neděle 10. prosince 2006 v 1:19 ® regulus reakce na …
-
ROBUR – klidně zavolej, už tě má na seznamu nežádoucích osob. A všimni, že je to bez smajlíku.
reagovat - Sobota 9. prosince 2006 ve 23:17 ® cercer reakce na …
-
all:nevím,co tu řešíte…ta moje rybaří taky..u nás v rodině chytaj všechny ženský..a má to i výhody..v noci chodí na zahradu na rousnice..a hadr na utírání mám vždy vyžehlený!!
reagovatjá jsem spokojen..
)
- Sobota 9. prosince 2006 ve 22:31 ® Robur
-
že vy jste naštvaní, že mě vám manželky dávají za příklad
reagovat)
- Sobota 9. prosince 2006 ve 22:29 ® Robur
-
Regulus,myslím, že k vám prevetivně zavolám
reagovat - Sobota 9. prosince 2006 ve 22:13 ® regulus
-
ROBUR – jen tak pro zajímavost, jak dlouho seš ženaté, asi chvilku, protože bys jinak takovou pikačovinu nemohl vymyslet ani náhodou. Připouštím, že jsou vyjímky, kdy je baba celkem normální, taky rybářka nebo borec pod pantoflem. Je to možná tak 1% populace. Napsat tady, že budeš mět babu pod kontrolou, je náznak nějaké duševní nemoci, mám známou v Čérnovicích, kdybys chtěl, tak tvůj problém vyřeší. Na závěr, pokud čistě náhodou věříš tomu, že baby budou plkat na NETu a ty budeš mít klid na rybách, tak se velmi, ale velmi hluboce mýlíš.
reagovat - Sobota 9. prosince 2006 v 17:15 ® efendi reakce na …
-
Tímto se laskavě žádá administrátor o likvidaci tohoto příspěvku vzhledem k jeho velké nebezpečnosti pro všechny normální ženaté rybáře!!! Jen při pomyšlení na podobnou akci mám pupínky po celém těle.
reagovat - Sobota 9. prosince 2006 v 15:30 ® Hora
-
dudu>to za 3)sedí nejvíce myslím.
reagovat - Sobota 9. prosince 2006 v 15:27 ® dudu
-
Už dlouhou dobu přemýšlím. co může vést vcelku normálního jedince k napsání takového příspěvku. Ať přemýšlím jak chci, napadlo mě pouze následující:
- Silné předávkování,(popřípadě absence) halucinogenními látkami.
- Totální nedostatek sexu
- Domácí násilí
- Sobota 9. prosince 2006 v 15:09 ® Robur
-
děvčata, ptal se Vás někdo na něco?
reagovatBudem je mít pod kontrolou, ne?
- Sobota 9. prosince 2006 ve 14:43 ® Hora
-
CeP>tomu moc nevěřím,to by mohl říct každej!
reagovat - Sobota 9. prosince 2006 ve 14:25 ® CeP reakce na …
-
ja nic.. ja muzikant…
reagovat - Sobota 9. prosince 2006 ve 13:34 ® Hora
-
Robur,tak tos mě hned před obědem naštval.Ta moje se ochomýtala poblíž mě,když jsem pustil PC a dal si Chytej,hned byla štěstím bez sebe z tohoto tématu.Už se prý těší na otázky a odpovědi typu:co odpovídaj jejich manželé na dotaz,proč nedonesli od vody rybu,proč si pořád kupujou nové pruty,to nestačí 4 co mají doma,ty ryby toho teď nějak moc sní,kdysi stačil knedlík apod.To budou teda vánoce u PC!!!
reagovat - Sobota 9. prosince 2006 v 11:47 ® okoun 1
-
Robur>No popravdě!Nejsem příznivcem této myšlenky!! Ale když jsem to doma prokecl ze smíchem…tak se asi nedostanu k PC.Že obešle co nejdříve ostatní manželky
reagovat))Snad to nemyslela vážně
(
- Sobota 9. prosince 2006 v 11:45 ® HaD
-
co si požil tak brutálního?
reagovat - Sobota 9. prosince 2006 v 11:29 ® regulus
-
Roberte, ježíšmárjá, to snad nemyslíš vážně. Tys snad spadl z jahody na znak. Dovedeš si představit jak by nás promlely. Pamatuj si, nejhorší je, když se dvě, nedej bože víc bab začne bavit o svejch chlapech. Najdou společnejma silama i ty špatný stránky, který vůbec nemáme a navíc by se o našem koníčku (z jejich pohledu … no ani to nechtěj vědět) mohly dozvědět mnohem víc než je zdravý. -:)))
reagovat - Sobota 9. prosince 2006 v 11:04 ® raff
-
no to neni dobrej nápad.....pořád by seděla u PC, nadávala spolu s jinou manželkou na rybáře a já bych si nemohl přečíst nic z toho co mě zajímá…
reagovat) takže určitě néé..
)
- Sobota 9. prosince 2006 v 10:35 ® BoBo-Falknow
-
Robure!!! Vážně nám chceš založit opozici?! Pamatuj na úsloví – „Blbej pták co sere do vlastního hnízda…“
reagovat