Vyhledávání
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 5. prosince 2006 v 1:12 ® Coturnix reakce na …
-
tak to vypada, ze kdyz uz parit, radeji nejakou klasiku nez fish hry
reagovatnebo spis
- Pondělí 4. prosince 2006 v 19:01 ® Eli
-
Coturnix: ten Fishing simulator2 sem měl, ale po dvou dnech sem to smáznul, byla to nuda!!!
reagovat - Pondělí 4. prosince 2006 v 10:28 ® Coturnix reakce na …
-
Troutman2: mimochodem abysme jen nepomlouvali tuto hru, kdyz si das na seznamu hledat rapala pro fishing, hned na prvnim odkazu je download link, jen to z rapid share obcas trva (mas tam limit dat na den). Neni nad to si to vyzkouset
reagovat - Pondělí 4. prosince 2006 v 10:01 ® Coturnix reakce na …
-
ulrisak2: Jak rikas, me se taky ta hra libila,ale tak asi dve-tri hodiny. Jeste jsem chtel zkusit Fishing simulator 2, ale nejak to neni k sehnani. No nevadi, ted uz stejne neni cas na hrani. A co se tyce nerybarskych – jednoznacne ROME:Total war (+datadisky)
reagovat - Neděle 3. prosince 2006 ve 21:16 ® ART reakce na …
-
Jaka hra je nejlepsi to je otazka pro jedince. Ja hraju Call of Duty upozornuju že neni rybářská
reagovat - Neděle 3. prosince 2006 ve 20:43 ® Tumi
-
Vím že už tady tohle téma bylo ale s jakou hrou jste nejvíc spokojeni!??!
reagovat - Neděle 3. prosince 2006 v 19:25 ® ulrisak2
-
nevim, me se naopak ta hra libila, ale za chvili prestane bavit. Podle me je to nejlepsi RYBARSKA hra, zatim jsem lepsi nehral…
reagovat - Neděle 3. prosince 2006 v 18:44 ® Coturnix reakce na …
-
Nezbyva nez souhlasit, je to nic moc. Lepsi se prez zimu pripravovat na pristi sezonu.
reagovat - Neděle 3. prosince 2006 v 17:40 ® Shrek reakce na …
-
nezbývá mi než souhlasit,prostě mě ta hra nepadla do oka a vim,že tuhle hru bych nedoporučoval.
reagovat - Sobota 2. prosince 2006 ve 21:08 ® ART
-
Kamos ji ma ale moc s ni spokojenej neni. Koupil si plnou verzi a rika ze sou to vyhozeny prach, taky jsem to zkousel hrat ale je to o ničem
reagovat