Vyhledávání
Tak jak, pstruhaři?
30.11.2006 | Sander | 9.187 zobrazení | 110 odpovědí
Byli jste spokojeni s letošní sezonou? Kolikrát jste navštívili P revír a dosáhli jste nějakého úspěchu? Jen se neupejpejte a práskněte to :-)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 8. prosince 2006 v 11:11 ® Dědek reakce na …
-
Ivošku, já tě milujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
reagovat - Pátek 8. prosince 2006 v 10:11 ® toulovec reakce na …
-
Miloš: Dědkovi nevěř ani slovo, je to sviňa ulhaná, a hlavně nosí smůlu. Kam šlápne, tam 100 let tráva neroste. On si sice myslí že má nejhorší za sebou, ale my co s ním byli na ukončení sezony víme své. Ne že nosí smůlu, on je sám smůla!!!!!
reagovat - Pátek 8. prosince 2006 v 10:10 ® okoun 1 reakce na …
-
brčál>Hoď to do receptů
reagovat - Čtvrtek 7. prosince 2006 v 19:46 ® brčal
-
Jo a něco jsem zapoměl fajn recept na zavináče- Pstruhy potoční velikosti 15 až 20 cm očistíme a rozkrojíme na půlku, nasolíme a uložíme na noc do chladničky. Ráno ryby na čtyři hodiny zalejeme v kamenném hrnci neředěným octem. Svaříme lák, porce ryb naskládáme do sklenic a zalijeme vychladlým lákem. Zavíčkujeme sklenice a na týden uložíme do chladničky. Pokud mají Jikry doporučuji ponechat jsou super. Všem přeju Dobrou chut Ps:Ještě mám recept na Lipaní salátek dodáme pochutnátesi. :o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
reagovat - Čtvrtek 7. prosince 2006 v 18:23 ® Gagi
-
Nó jó Vánoce, láska tu doslova dýchá z každého slova. Tak štastný a veselý!
reagovat - Čtvrtek 7. prosince 2006 v 15:13 ® Dědek reakce na …
-
Milos_Dia :
reagovat))
- Čtvrtek 7. prosince 2006 ve 14:56 ® Milos_Dia reakce na …
-
ad1 – je to fakt vidět ad2 – u tebe to netřeba, kupodivu používáš normální jazyk
reagovat - Čtvrtek 7. prosince 2006 ve 14:03 ® Dědek reakce na …
-
Milos_Dia : ad1.- fandím ad2.- pujč si
reagovat - Čtvrtek 7. prosince 2006 v 10:46 ® Milos_Dia reakce na …
-
Dej mi čas prosím, musím si někde půjčit slovník…
reagovat - Čtvrtek 7. prosince 2006 v 10:45 ® Milos_Dia reakce na …
-
Plebs??? Nefandíš si trochu moc ?
reagovat - Čtvrtek 7. prosince 2006 v 10:26 ® Milos_Dia reakce na …
-
jsi těžce mimo
reagovat - Čtvrtek 7. prosince 2006 v 9:55 ® Dědek
-
XAXAP,Miloš : óóó, čemu vděčí zdejší plebs za návštěvu tak úžasných muškařů
reagovat - Čtvrtek 7. prosince 2006 v 9:34 ® XAXAP
-
bobo: danke! Chytej evidentně nefunguje stoprocentně na mé Opeře … kdybych chtěl něco napsat mnohokrát pro zdůraznění, uvedu to nakonec, ok?
reagovat - Čtvrtek 7. prosince 2006 v 1:00 ® regulus
-
Milos_Dia – máš ňáké, problém, svěř se Saly… -:)))
reagovat - Čtvrtek 7. prosince 2006 v 0:05 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
xaxap: Dovolil jsem si příspěvky Tvých schizofrenních osobností smáznout, stačí to jednou – nic osobního
reagovat - Středa 6. prosince 2006 ve 22:05 ® XAXAP
-
to si piš, backcaped gangsta Bobo! A už to nebude lepší, dokud multióčkoví lůzři a slizcí posluhovači gerontosvazu nebudou zhnuseni blijíce mizet do eshoulu, Brna a ještě dál!
reagovat - Středa 6. prosince 2006 ve 21:29 ® bubu
-
Dědek: Já ji mám také u zadku,(tu pstruhovku)ale opravdu za to nemohu. Se všemi stejně postiženýma,jak ty ale upřímně cítím a obdivuji váš zápal pro tohoto fajn koníčka.Nevím jestli bych vůbec mušil,kdybych to měl k P vodě tak hrozně daleko. Proto jsem již ne jednou na tomto webu dával nabídku-jestli bude zájem o mušení na „moji“ Bělé jsem pro. S tímto nemám problém.
reagovat - Středa 6. prosince 2006 ve 21:28 ® BoBo-Falknow
-
A sakra, už je tady i XAXAP, úroveň vážně upadá…
reagovat - Středa 6. prosince 2006 ve 20:42 ® cercer reakce na …
-
koukám,jak se to tu fackuje..píchá..rozdávají se sladkosti(..jste dostali od Mikuláše,co?)..hele..jaké je vlastně to prvotní tema?
reagovat - Středa 6. prosince 2006 ve 20:39 ® cercer
-
Já chci bombón takýýýýýý!!!!!!!
reagovat - Středa 6. prosince 2006 ve 20:00 @ lubka
-
Brčal: pícháš nějak často!
reagovat - Středa 6. prosince 2006 v 19:27 ® brčal reakce na …
-
Tak a ted jsem si píchnul.
reagovat - Středa 6. prosince 2006 v 19:27 ® brčal reakce na …
-
Tak a ted jsem si píchnul.
reagovat - Středa 6. prosince 2006 v 19:26 ® brčal
-
Miloš dia-ještě používáš Pi vzor 82 a k tomu náboje Makarov 9mm :o)))))) Tak a red jsem si píchnul :o))))))
reagovat - Středa 6. prosince 2006 v 18:27 ® XAXAP reakce na …
-
a jak se tak divam, i luzri ze squadry loupeznika Hrajiho jsou zde pekne zastoupeni … asi to tu trosku profouknem, ne Milosi? Starej Havlicek se pak bude votacet v hrobe a Bonaventura mozna ziska inspiraci na veselohru na motivy nemeckeho fekalpecka krizeneho s tarantinovsko-lynchovskym mnozstvim krve
reagovat - Středa 6. prosince 2006 v 18:24 ® XAXAP reakce na …
-
jednou za cas tu zajdu a co tu nenajdu … kurwadrat chlopci, vypada to tu jak v B-tymu netovych debat, fast fermenters unable to play A
Toulovec: kdyby ty tvoje plky platily, nebyly by vody i v tvem okoli jen pamatniky „starejch dobrejch casu“ … a pseudoasertivitou stare fightery (a nemusis vsechny znat) neosalis … you are under control, man!
reagovat - Středa 6. prosince 2006 v 17:30 ® Prichy reakce na …
-
Dedek: me? …ty mas samozrejme pravdu, jen bobo tomu nasadil uplne korunku Bobo: osobka, kvulima domu bazmeku
reagovat - Středa 6. prosince 2006 v 17:27 ® Dědek reakce na …
-
Počkej, už ti nic nepošlu, bééééééééé
reagovat - Středa 6. prosince 2006 v 17:23 ® Prichy reakce na …
-
Bobo: tleskam
reagovat - Středa 6. prosince 2006 v 17:21 ® BoBo-Falknow
-
Dědek: A kterej Ty seš? Rychle se identifikuj, nebo mi budeš u pr.ele!
reagovat