Chytej.cz

Tak jak, pstruhaři? necteno

30.11.2006 | Sander | 9.191 zobrazení | 110 odpovědí

Byli jste spokojeni s letošní sezonou? Kolikrát jste navštívili P revír a dosáhli jste nějakého úspěchu? Jen se neupejpejte a práskněte to :-)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 6. prosince 2006 v 17:15 ® Milos_Dia reakce na …
Milos_Dia

Nebylo třeba, MOMRS je už profláknutý dost a cajzli si dávají dobrý bacha.

reagovat
Středa 6. prosince 2006 v 17:12 ® Dědek reakce na …
Dědek

cení se snaha, že jsi si dal tu námahu a vyhledal si to

reagovat
Středa 6. prosince 2006 v 17:03 ® Milos_Dia reakce na …
Milos_Dia

holt Brno, jak jinak..

reagovat
Středa 6. prosince 2006 v 16:59 ® Dědek reakce na …
Dědek

Milos_Dia : Kdo tady není osobně „známý“, je v podstatě kretén a jeho názory jsou „u prdele“… Paráda, zvlášť když toto tvrzení vehementně zastáváš na MRKu.

reagovat
Středa 6. prosince 2006 v 16:40 ® Milos_Dia reakce na …
Milos_Dia

Jak tak koukám, tak jsem si třepil hubu zcela zbytečně..

reagovat
Středa 6. prosince 2006 v 16:36 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

drozďák: Nějak nejsem schopen pochopit, kde jsem se stal „spolupřitles­kávačem“ :-) Zrovna tak nejsem schopen pochopit, kde bereš tu jistotu, kterou nám zde předvádíš? Opravdu znáš všechny revíry? Zpochybnit něčí názor mohu jen na základě argumentů. Pravda, každý potřebuje různou úroveň zmíněných argumentů a Ty zjevně nejsi příliš náročný.

reagovat
Středa 6. prosince 2006 v 15:43 ® drozďák reakce na …

Myšlenkový lapsus ve stylu nesouhlas = nepochopení je bohužel velmi častým jevem. Nějak podezřele různým diskutérům uniká, že nesouhlas je vyjádřením názoru a že s nepochopením nemusí mít ale pranic společného. Tvůj názor jsem zpochybnil na základě svých zkušeností, ale neberu ti ho. „toť vše, můj názor je můj názor, trvám na něm, oproti jiným netvrdím že je správný, ale nesnažte se mi prosím tvrdit, že nevím jak jsem co myslel“
V první části – ale prosazuješ, a to velmi vehementně.
A v té druhé – o to se ani nikdo nepokoušel, předpokládám člověka, který bez problémů dokáže formulovat svoje myšlenky. Třetí osobou, která má pro mne jeden základní atribut, a to nestranný přístup, nemíním spolupřitleskávače byť na jediné straně barikády… Miloš D mi dal radu a varování před náběhem na vidle. Na vidle si nabíhám a budu nabíhat i nadále. Ten obrázek, který jsem si za dva dny vytvořil mi za to stál.

reagovat
Středa 6. prosince 2006 v 15:32 ® pif
pif

tato debata se dá vyjádřit jedním notoricky známým citátem.„kolik třešní,tolik višní“… PS:ivošu,hezky tos napsal-:)))

reagovat
Středa 6. prosince 2006 v 15:26 ® ZN
ZN

Ivoši, docela tomu rozumím. Nerozumím však jedné věci, jak jsi myslel, co jsi myslel ? :-)) )

reagovat
Středa 6. prosince 2006 v 15:16 ® Milos_Dia reakce na …
Milos_Dia

Mně je to úplně jasný, o co ti šlo…Na tebe si budu dávat kurva pozor.

reagovat
Středa 6. prosince 2006 v 15:07 ® toulovec reakce na …
toulovec

Miloši já se s tebou nepřu,:o)) vysvětlím spor ještě jednou a myslím že spolu to nemusíme dál rozebírat.
všimni si prosím, že jádro pudla bylo úplně někde jinde, já napsal svůj názor, načež drozďák ho zpochybnil (chi chi chi), tudíž já napsal že za svým názorem trvám a že mně drozďák nepochopil. Ten se dožadoval třetí osoby, aby posoudila, zda jsem svůj názor myslel tak jak jsem ho já myslel.

toť vše, můj názor je můj názor, trvám na něm, oproti jiným netvrdím že je správný, ale nesnažte se mi prosím tvrdit, že nevím jak jsem co myslel :o))) Howgh

reagovat
Středa 6. prosince 2006 ve 14:56 ® Milos_Dia reakce na …
Milos_Dia

OK, smajlíků jsi přidal dostatečné množství, takže v zásadě nic se neděje. Kdo tady není osobně „známý“, je v podstatě kretén a jeho názory jsou „u prdele“…

Kdysi dávno mi tohle na MRKu udělal Slamák…bylo to v době, kdy s muškařinou obcoval tuším zhruba stejně dlouho jaky ty. Málem bych na to zapomněl, nebýt této otázky..

reagovat
Středa 6. prosince 2006 ve 14:47 ® toulovec reakce na …
toulovec

Miloš: já byl takový sebemrskač vždycky, bo mi nedělá problém uznat vlastní chybu, případně se omluvit, ale to je tu všeobecně známo, takže s vidlema nemám nejmenší problém :o)))))) Je to stejný jako s parohama – kdo parohy nosit umí, tomu sluší :o))

reagovat
Středa 6. prosince 2006 ve 14:31 ® Milos_Dia reakce na …
Milos_Dia

Ivo , přestaň se prosím self-pohlavkovat, nebo velmi brzy vyrovnáš s Drozdákem vidlo-skóre.

reagovat
Středa 6. prosince 2006 ve 14:29 ® pupak reakce na …

iviku mlcim jak hrob protoze v tom jedem spolu:-)) ))

reagovat
Středa 6. prosince 2006 ve 14:25 ® toulovec reakce na …
toulovec

no jak tě tak znám, tak ty tu práskneš kolik jsem letos na Kocábě zmasil sivenů a duháků, takže tobě nasrat!! :o)))A mám po kreditu :o)))))

reagovat
Středa 6. prosince 2006 ve 14:22 ® pupak reakce na …

iviku a pro me bys bombonek taky mel ?

reagovat
Středa 6. prosince 2006 ve 14:17 ® toulovec
toulovec

Drozďák: má jistota je opravdu neochvějná, neb je mi u prdele názor někoho koho neznám. Můj názor je jen můj názor. Až se někdy sejdem, v klidu to proberem, možná názor poopravím, zatím necítím nejmenší potřebu to dělat, neboť jsem osobou dostatečně vyrovnanou :o))))))))))))

firetiger: děkuji Jindříšku, jsi hodný hoch, tobě pohlavek dávat nebudu, ty jsi můj názor pochopil správně, máš u mě bombon. Jen bych ještě udělal rozdíl mezi masařením a braním ryb, myslím že to jsou dva rozdílné, často spojované výrazy.

bobo, tobě taky bonbon

reagovat
Středa 6. prosince 2006 ve 13:40 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Drozďák: Pasuji se na toho třetího :-) Píšeš že tlak i stolice je OK, ale nějak jsi zapomněl na moč… :-)) Jinak je to opravdu tak, že jsou revíry, kde je nouze chytit sivena či duháka, ale lipanů a hlavně potoků je víc než dost.

reagovat
Středa 6. prosince 2006 ve 13:30 ® Dědek reakce na …
Dědek

regulus : máš pravdu, ale tam nechodím. Stačí, když mám v okolí 10 rybářů, ale 100 už je příliš

reagovat
Středa 6. prosince 2006 ve 13:01 ® regulus
regulus

Dědek – kecáš, do Bílovic ani do Líšně to tak daleko není.

reagovat
Středa 6. prosince 2006 ve 12:54 ® Milos_Dia reakce na …
Milos_Dia

tady v tom komorním prostředí to ani jinak než šířením klidu a míru nejde

reagovat
Středa 6. prosince 2006 ve 12:29 ® Firetiger
Firetiger

Mikiw, i já se Tě zastanu. Masařit či pouštět je otázka volby, jedno není samo o sobě lepší než druhé (když se ryby neprodávají, neháží kačenám a tak).

Co mi chybí je větší diferenciace revírů na tekutých vodách – mít třeba revír s cenou šest tisíc ročně a na maso a vedle něho jiný revír s jinou cenou 100% C&R, kde by byly jen přirozeně se množící původní druhy. A vedle třeba kus revíru současného, kde je za málo peněz málo muziky.

reagovat
Středa 6. prosince 2006 v 11:53 ® Robur
Robur

Mikiw, nechytáš náhodou na Kubě, tam prý je ráj…:-)) . Myslíš, že to zdražení povolenek projde, logické opodstatnění by bylo, ale asi o tom budete hlasovat, a to už se asi líbit nebude.

Drozďák, ta narážka na anonymitu je spíš ke kartě každého registrovaného účastníka, abychom třeba mohli napsat, když pojedu něka na ryby, tak vím, že je od tam a tam a chytá to a to, zde tvé představení do týdne zanikne.

Milos-Dia, co šířit atmosféru klidu a míru.

reagovat
Středa 6. prosince 2006 v 11:50 ® drozďák reakce na …

Mikiw: to jste ale naprostá vyjímka, většina brečí, že maj zdecimovaný kapiláry, nouzy o potoka, lipany musej kupovat jenom ročky (když už), takže jim nezbývá než sadit Pd. Potom tvůj přístup chápu. Věř mi, že většinou to tak, jak popisuješ nefunguje.

reagovat
Středa 6. prosince 2006 v 11:30 ® mikiw

no je fajn že někteří mají starost o stav ryb, ovšem právě kvůli lidem kteří tu starost mají u nás se nám každý rok zvyšuje průměr ulovených ryb. máme tu cca 500 rybářů, z nichž na pstruhy chodí pouze cca 150 )zbytek bobkaři atp. ročně je evidováno cca 2000 ks ulovených PD,PP, a LP…vysazuje se kolem 15000ks ročně…každou sezonu tu pstruhů přibývá,prioritním úkolem je totiž pekelně zarybnit revíry aby byla opodstatněna cena povolenky (6000kč) a aby si lidé zachytali…v mým případě proto nejde o drancování ani nic podobnýho protože ryby tu jednoduše díky práci lidí jsou.je to tu drahý ale např. lína si můžu taky dojít chytit protože vím že ho chytnu…není tedy na místě omílat jak ryby nebudou.když má organizace prachy a do vody leje hafo ryb nemáme tu prostě nouzi o nic

reagovat
Středa 6. prosince 2006 v 11:22 ® Milos_Dia reakce na …
Milos_Dia

dej si odchod a bacha na vidle

reagovat
Středa 6. prosince 2006 v 10:58 ® drozďák reakce na …

Jinak pro doplnění: věk 32 let, ženatý, muškařící, tmavovlasý, 184cm měřící. Tlak i stolice v normálu. Ještě něco potřebuješ vědět?

reagovat
Středa 6. prosince 2006 v 10:49 ® drozďák reakce na …

No, musím říct, že tvá sebejistota je neochvějná. Jestli někdo z nás dvou pochopil nebo ne, rozsoudí někdo třetí. Nevím, co tě opravňuje tvrdit, že jsem já ten, kdo nepochopil. Nemyslím, že jsi člověk, který by si to mohl dovolit. Jinak jsem nevěděl, že máme kapiláry tak bohatý na PO. Tak tos mě dostal…

reagovat
Středa 6. prosince 2006 v 9:44 ® toulovec
toulovec

drozďák: milý anonymní příteli, dej si pohlavek, nic jsi nepochopil :o)))) přesně jsi sedl tam, kam jsem mířil :o)))

reagovat