Vyhledávání
Tak jak, pstruhaři?
30.11.2006 | Sander | 9.191 zobrazení | 110 odpovědí
Byli jste spokojeni s letošní sezonou? Kolikrát jste navštívili P revír a dosáhli jste nějakého úspěchu? Jen se neupejpejte a práskněte to :-)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 3. prosince 2006 ve 23:13 ® kkarlos
-
Zedus: muhehehe, vezmi troj(deseti)zubec nebo rovnou elektriku a jedem, ať nafutrujem mražáky…:)ryb je čím dál tím míň a hlad je velkej…
reagovat - Neděle 3. prosince 2006 ve 22:43 ® zedus reakce na …
-
mikiw> ještě napiš kde to je a garantuju ti, že do konce příští sezony budeš mluvit jinak.
reagovat - Neděle 3. prosince 2006 ve 22:18 ® mikiw
-
u nás to je jak potokový tak duhový a pstruzi tu jsou jak na P tak i na MP vodě…a je jich to opravdu hodně.nedostatkem pstruhů tu fakt nikdo netrpí, je škoda že jinde jsou s tím takový problémy to lubka, marcel: ne prdel si nedělám a nevím proč bych měl…nechápu co se vám panáčci zdá tak hroznýho na tomhle čísle je to cca 12 pstruhů měsíčně…a jelikož jich tu je až až tak mi to fakt není blbý si je brát a ještě jen nad 35cm…o těch „puštěnejch“-cca 100 nepíšu vy spravedlivci.připadá mi že vás točí spíš to že jste je samio neulovili.kdyby jich tu bylo tak málo jako jinejch ryb (jeseter,sumec) tak je taky neberu…
reagovat - Neděle 3. prosince 2006 ve 20:52 ® Vichrzhor
-
Tohle téma jsi ani neměl otevírat… připadá mi, že čím víc se učím chytat, tím míň je u nás ryb. Docházky asi do dvou třetin povolenky, ale „úspěchy“? Nejvíc duhová granule 38 cm, lipan 36 cm a potočák 35 cm – ten ovšem na MP. Sleduju snižující se stavy ryb na všech revírech, které navštěvuju. Pokud si chci zachytat, hledám nejodlehlejší revíry někde, kde lišky dávají dobrou noc. Tam bývá ryb relativně dost, ale ty velikosti
reagovatA vůbec, všude je to nějaký moc duhový…
- Sobota 2. prosince 2006 v 16:08 ® Jikis
-
Letos první rok na pstruhovkách, docela spokojenost vzal sem asi 20 duháků jinak hafo puštěnejch. Potočáci šli všichni zpátky. Hodně mě to chytlo jak píše Pavouk2, příští rok začnu zkoušet i mouchu
reagovat - Pátek 1. prosince 2006 ve 22:43 ® Cudla
-
letos 2 lipany,2 potočáky(muška v žábrách)pár duháků a hejno kaprů chycených na fidorku.parmy a ryby co mi vyklouzly „jako“nepočítám,toť vše.
reagovat - Pátek 1. prosince 2006 v 19:21 ® pavouk2
-
Letos jsem si vzal pstruhovku poprvé a moc mě to chytlo.Vzal jsem si 14 duháků nej.38 a jednoho potočáka 35.Revíry pěkné,ale málo zarybněné.
reagovat - Pátek 1. prosince 2006 v 16:13 ® Sander
-
okoun1 > jasné.
reagovat - Pátek 1. prosince 2006 v 16:05 ® okoun 1 reakce na …
-
Sander>samozřejmě to nebylo myšlo vážně(ůtok na tebe)
reagovat - Pátek 1. prosince 2006 v 16:03 ® Sander
-
Okoun1 > teď už se ale nesměju. Kdyby se jednalo jen o pleveláky – ani neceknu. Těch ať si každý vezme kolik unese, nebo kolik se mu vejde denně do auta. Ale jak jde o potočáka, tak mě to sere…
Jinak letos mi také jen jeden úlovkáč nestačil. Na zdejší pstruhovce považuji za úspěch úlovek 50cm tlouště a 70cm parmy. Je to rok od roku horší.
reagovat - Pátek 1. prosince 2006 v 15:46 ® Marcel reakce na …
-
Jiris, jak rikam, mel spatny rok
reagovat - Pátek 1. prosince 2006 v 15:25 ® okoun 1 reakce na …
-
sander>to je něco pro tebe
reagovatLimity
)))))
- Pátek 1. prosince 2006 ve 14:35 ® jiris
-
Marcel – to je slabota, znam lidi co maj i 150 lososaku, HNUS !! limity, limity, limity
reagovat - Pátek 1. prosince 2006 ve 14:33 ® Dědek
-
Spokojenost …
reagovat - Pátek 1. prosince 2006 ve 12:20 ® conwiq
-
Zamuškařit si můžu i u nás na louce a nemusím to házet do vody, kde nic není, takže letos asi na pár let neposledy, co jsem dal peníze za P-povolenku. Snad někde hostovačka…Možná je to záměr našich MO, aby ubylo pstruhařů, jestli ano tak myslím, že se jim to daří. Ale, abych nebyl takový pesimista tak nějaké úlovky byly, chytit pstruha nad 30cm veeeelký problém, jinak nej granuláč 36cm (ale to nevím, jestli ty vysazené ryby se dají započítat do úlovků a vůbec se s nimi chlubit…)
reagovat - Pátek 1. prosince 2006 ve 12:03 ® Marcel reakce na …
-
No obavam se, ze si kozy nedela. Pokud me pamet neklame tak „vedle“ mel otazky typu ke dvema kaprum si na MP muzu vzit i 3 pstruhy? Bohuzel je to realita, vim od jednoho co ma pres 70ks pstruhu, ze letos byl horsi rok
reagovat - Pátek 1. prosince 2006 v 11:32 @ lubka
-
mikiw: no bud si děláš kozy, nebo sem tuhle otázku radši ani neměl otvírat
reagovat - Pátek 1. prosince 2006 v 9:21 ® mikiw
-
já měl sezonu dost úspěšnou na pstruhy,lipany a siveny na P i MP vodě, letos jsem si ponechal 45 pstruhů ani jeden pod 35 a nejvetsi 48cm.potok/duhak cca pul na pul.pstruhu tu je kybl takze se daj zachytat
reagovat - Pátek 1. prosince 2006 v 7:26 ® BoBo-Falknow
-
Povolenka na docházky nestačila a ryby se nějaké také nachytaly, takže dobré to bylo
reagovat - Pátek 1. prosince 2006 v 1:50 ® cercer
-
letos mám popsám..řadově jeden a půl listu docházky..tedy muj nadprůměr..úlovky..mno..jak to nazvat..o potočáka jsem tu u nás letos prakticky nezavadil(a to si je i sám vysazuju!
reagovat),lipanů na prstu jedný ruky..a zubatý plotice..teda duháky..ty nepočítám..cirka dohromady i s 10centimetrovýma cca 100ks.95%puštěno..největší ryba 43cm.Toť má statistika! Amen.