Chytej.cz

Sbírka necteno

29.11.2006 | Kubajs | 2.512 zobrazení | 19 odpovědí

Zajímalo by kolik mají pruměrní vláčkaři nástrah např:WOBLERY,RO­TAČKY ATD.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 7. prosince 2006 v 1:27 ® Prutos reakce na …
Prutos

Jasný! Ty na to nechytáš? :-) Huš se těšim… :o))

reagovat
Čtvrtek 7. prosince 2006 v 1:25 ® regulus reakce na …
regulus

BTV – co je to UV vláčka, to chytáš na ultrafialový rotny. -:)))

reagovat
Čtvrtek 7. prosince 2006 v 1:24 ® regulus reakce na …
regulus

Prutos – -:)))))))))))))) beru tě za slovo

reagovat
Čtvrtek 7. prosince 2006 v 1:08 ® Prutos reakce na …
Prutos

Regulus: V zásadě s tebou musím souhlasit,ALE nezapoměň že se tady bavíme o UV vláčce… Tedy o lovu velkého množství převážně malých ryb. Težko mě někdo přesvědčí že na woblera nebo gumu nachytáš víc ryb než na rotnu. Jak víš UL dost aktivně chytám a jen v několika málo případech byla lékem na rybí apatii gumička. Chytám samozřejmě i na woblerky, ale pro mě je to už trochu selekční nástraha když jdu po bolenech, větších jelcích a štikách… I třícentimetrového woblerka je mi ochoten dobrat jen zlomek z ryb, které bych přesvědčil na rotnu… BTW: Někdy dáme mač a když mě porazíš s woblerem tak ti padnu k nohám a třikrát ti je políbím… :-)) )

reagovat
Čtvrtek 7. prosince 2006 v 0:26 ® regulus reakce na …
regulus

Prutos – fatálně s tebou nesouhlasím -:))) Je třeba mít svýho kouzelnýho woblera. -:))) Beze srandy, chytit se dá téměř vše na téměř cokoliv. Je zcela samozřejmý, že jsou více, či méně úspěšný nástrahy, ale to zcela nemusí být jejich atraktivitou. Podle mě, naprosto nejvíc záleží „jak tu kterou nástrahu umíte rybě podat“ prostě, jak jí její pohybem dokáže vydráždit. Netvrdím, že na barvě nezáleží, ale je až na třetím místě za pohybem nástrahy. Pokud je pohyb nástrahy na druhém nístě, jak vyplývá z předchozího textu, tak na prvním místě je vytipování místa, kde kýžený dravec je. Tahat cokoliv na místě kde nic není je k ničemu. Když to shrnu, bod 1 – pravděpodobný výskyd dravce, bod 2 – vhodná nástraha, vedená tak aby dravce donutila zaútočit (nemyslím si, že by až na pár vyjímek měla barva fatální vliv na úspěšnost, pohyb má daleko větší účinek, což částečně záleží na typu nástrahy) bod 3 je zcela diskutabilní a je to jakási směsice štěstí a chuti dravce zaútočit na cokoli, v našem případě, nabízenou nástrahu.

reagovat
Středa 6. prosince 2006 ve 20:11 ® Kubajs
Kubajs

Tak to ví snad každý a rotaček mám tři pr.ele hlavně značku hammer ale to není tak krásné na koukání

reagovat
Středa 6. prosince 2006 v 19:47 ® stambik reakce na …

A co kdyz bych chtel uprednostnit kvalitu:)?

reagovat
Středa 6. prosince 2006 v 19:23 ® Prutos reakce na …
Prutos

Pokud se chceš zaměřit na kvantitu úlovků, tak doporučuju vybavit se hlavně rotačkami č.1 a menšími. Na woblery nachytáš taky, ale zpravidla ne tolik.

reagovat
Středa 6. prosince 2006 v 19:15 ® Kubajs
Kubajs

začínám znovu s lehkou přívlačí tady jsou mé zatímní nástrahy vše do 6cm

reagovat
foto/forum/2006/th-img1328.jpg
Středa 6. prosince 2006 v 17:31 ® raff
raff

málo.....furt kupuju a hned trhám a kupuju a trhám. Je to nekonečný.

reagovat
Středa 6. prosince 2006 v 16:00 ® Kubajs
Kubajs

večer jsem vyfotím svou sbírku

reagovat
Neděle 3. prosince 2006 ve 21:43 ® BigMike reakce na …

Moc,moc,moc! Woblery by ještě šly spočítat, třpytky možná na hraně, ale gumy vypouštím:-)) A objednávám další, byť to bude trhat ještě další generace:-))

reagovat
Neděle 3. prosince 2006 ve 20:43 ® zany reakce na …

nebo moc

reagovat
Sobota 2. prosince 2006 ve 21:59 ® Firetiger
Firetiger

Myslím, že správný rybář na otázku na počet nástrah smutně odpoví „Málo…“

reagovat
Čtvrtek 30. listopadu 2006 v 16:04 ® okoun 1
okoun 1

No dost chytám na žižalu a rybku,ale počítat svoje umělé nástrahy nebudu:Celej večer umím prosedět jinak:-)) )))))))

reagovat
Středa 29. listopadu 2006 v 19:50 ® Kubajs
Kubajs

já mám kolem 30ti woblerů,50ti třpytek(rotaček),200gum,­vše cca

reagovat
Středa 29. listopadu 2006 v 16:34 ® hraji
hraji

Rotaček mám asi 150 a woblerů přibližně 100 kusů, plandavek tak odhadem 80, a k tomu nespočet twistrů a podobných potvůrek

reagovat
Středa 29. listopadu 2006 ve 14:26 ® Robur
Robur

Kubajs to ti nikdo neřekne,.....­.....protože zde není nikdo průměrný:-)) , tady je elita.

reagovat
Středa 29. listopadu 2006 ve 14:18 ® zany

řeknu ti to takhle :MOC MOC MOC
a  myslím že ostatní ještě víc a víc

reagovat