Chytej.cz

Hlavatka necteno

12.9.2004 | pupak | 7.862 zobrazení | 42 odpovědí

V sobotu 11. 9. rano kolem 9 – te hodiny se to stalo, po chrostikovi mi pod nohama vyjela hlavatka, pekne pomalu o opatrne prijela az k nemu a zacala kolem nej pomalinku krouzit a prohlizet si ho pak obratila svou pozornost na me a prijela si me taky prohlidnout. Byla nadherne zabarvena od hrbetni ploutve uplne ruda az po ocas. Velikost odhadem 100–130 cm. Tak po 15 minutach promenady zalovila asi 10 metru ode me a uz se neukazala. Takze se ptam meli jste to stesti a videli jste nekdy na vlastni oci v Cechach hlavatku?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Neděle 12. září 2004 ve 22:54 ® pupak

DaH: Dneska uz jsem lestil 9-tkovej musak a v tejdnu to budu zkouset . . . Kdyz pan buh dopusti i motyka spusti..

reagovat
Neděle 12. září 2004 ve 22:44 ® HaD
HaD

já taky, ale až jí dostaneš, zavolej, pojedu rád fotit

reagovat
Neděle 12. září 2004 ve 22:43 ® Padis
Padis

Jo vyděl na Labi moc dlouho tam ale nevydržely rybáři si to pletly se pstruhy

reagovat
Neděle 12. září 2004 ve 22:35 ® pupak

N E P O K O U S E J ! ! ! ! ! Verim ze pustil . . .

reagovat
Neděle 12. září 2004 ve 22:30 ® HaD
HaD

pustil bys jí?

reagovat
Neděle 12. září 2004 ve 21:57 ® pupak

Dedek: je to na pstruhovy Vltave 8 a mam na to svedky protoze po chvili jsem zacal rvat ze je u me hlavatka a prisli 2 rybari se koukat za mnou. DaH: to si pis ze jsem to zkousel, ale jen byla zvedava nemela vubec chut

reagovat
Neděle 12. září 2004 ve 21:13 ® HaD
HaD

Jestli jsi se po tom celý zpocený neprobudil, tak SUPER . Taky bych něco podobného rád viděl. Už jsem měl podobnou čest s velkou štikou, ale to proti hlavatce není NIC! Jdi do ní a chyť jí a ukaž nám fotky!

reagovat
Neděle 12. září 2004 ve 21:08 ® Dědek
Dědek

Sakra,Pupak ,kde jsi jí vlastně viděl? Není to tak dávno, co jsme se s kamošem domlouvali, že na ně vyrazíme k naši východním sousedům. Možná jsem tupec, ale hlavatky bych hledal myximálně někde pod Dyjí 7a hlavně ještě dál.

reagovat
Neděle 12. září 2004 ve 21:07 @ 

Na Svratce od Ujčova po Tišnov,můžete na hlavatku v pohodě narazit. V roce 1999 z rybárny v Ujčově jedna celá várka asi dvaceti metrových hlavatek,díky povodním utekla. Postupně se vylovují a byl jsem u toho,když kamarád před dvěmi lety vytáhnul na rotačku vel.1 jednu metrovou krasavici! Krásný zážitek. Pokud vím,tak v tom úseku ještě 4 ks jsou. O dvou vím, ale s podivem jsem to ještě na ně nezkusil. Jsou to neuvěřitelní predátoři, ale i přesto díky své neuvěřitelné kráse mají tyto královny našich vod ode mne pokoj. Jen se chodím na ně občas koukat,protože v jejich blízkosti se nedá nic ulovit.

reagovat
Neděle 12. září 2004 ve 20:42 ® Dědek
Dědek

Tiše závidím. Taky bych něco podobného rád zažil !

reagovat
Neděle 12. září 2004 ve 20:25 ® pupak

rarach: ne byl jsem se 4-kou, stejne bych nemel sanci. S trojkou zam ted moc nechodim protoze je 7,6 stop a na osme v pristavu se musi hazet co nejdal zak si beru na to 9 stopou, ale je to mazec taky nekdy si pripadam jak kaprar po zaberu drncak a 10 metru snury je pryc jsou tam desne bojovny duhaci.

reagovat
Neděle 12. září 2004 ve 20:04 ® rarach

No tak to je super zážitek, měl jsi kliku Pupáku. Taky bych to rád zažil. Byl jsi s tou trojkou, škoda že nezabrala mohlo být vymalováno co?

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1