Vyhledávání
Hlavatka
12.9.2004 | pupak | 7.861 zobrazení | 42 odpovědí
V sobotu 11. 9. rano kolem 9 – te hodiny se to stalo, po chrostikovi mi pod nohama vyjela hlavatka, pekne pomalu o opatrne prijela az k nemu a zacala kolem nej pomalinku krouzit a prohlizet si ho pak obratila svou pozornost na me a prijela si me taky prohlidnout. Byla nadherne zabarvena od hrbetni ploutve uplne ruda az po ocas. Velikost odhadem 100–130 cm. Tak po 15 minutach promenady zalovila asi 10 metru ode me a uz se neukazala. Takze se ptam meli jste to stesti a videli jste nekdy na vlastni oci v Cechach hlavatku?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 24. května 2005 v 19:28 ® knedlik
-
mal som to stastie niekolko ulovit a pri dalsich asistovat,je to moja laska ktorej sa venujem uz roky.
reagovat - Pondělí 23. května 2005 v 17:55 ® Padis
-
Viděl jsem u nás je nasadili do Labe ale dlouho tam nevydržely. Vychytali je rybáři s doměním že jde o pstruhy. A viděl jsem ji i v Loučné. Ten ji naštěstí poznal a pustil.
reagovat - Pondělí 23. května 2005 v 15:02 ® srama
-
Viděl jsem dvě hlavatky okolo 80 cm tak před třemi roky v Jablunkově na Olši v obrovské tůni co se točila kolem skály (hloubka cca 3 až 4m). Byly tam vysazené od místní org. a už je párkrát i rybáři chytli a zas pustili zpět,ale pochybuju že tam ještě jsou. Od té doby jsem tam nebyl.
reagovat - Pondělí 23. května 2005 ve 13:14 ® ywan
-
minulý rok boli u nás MS v muškárení a vraj nejaký Japonec jednu chytil, tak okolo 100cm, bol z toho mimo
reagovat - Pondělí 23. května 2005 ve 13:11 ® ywan
-
ale v Čechách som ju ešte nevidel
reagovat - Pondělí 23. května 2005 ve 13:10 ® ywan
-
videl som hlavaňu a nie jednu, v Orave ich pláva dosť, minule som pod mostom videl 2kúsky okolo 100cm, kua pekne boli
reagovat - Pondělí 23. května 2005 v 6:36 ® Axamith
-
Reaguji na příspěvek s několikaměsíčním zpožděním, ale myslím, že o to vůbec nevadí. Já osobně s hlavatkou zkušenost nemám (chytám pouze na menších pstruhových řekách), ale znám člověka, který hlavatku ulovil na Slovensku. Husarský kousek se mu povedl na standartní mušák a vzala mu rudořitku. Měla tuším něco kolem 120 cm. Musel to být fantastický zážitek a přtom úžasné štěstí.
reagovat - Sobota 13. listopadu 2004 v 16:50 ® Zlinsky_lovec
-
Nikdy jsem ji neviděl,ale chystám se(asi pristi rok)do polska
reagovat - Středa 22. září 2004 v 11:18 @
-
Dostalo se mě do ruky cd s jejím videem,moc pěkná ryba. Taková Štěchovická atrakce.
reagovat - Středa 22. září 2004 v 10:15 ® Afterfree
-
Pupak: Mas recht. Hlavatka je ted stejne hajena , tak naco ji pichat. Stejne bys ji pustil a vyfocenou ji mas. A ten zazitek ti uz nikdo nevezme.
reagovat - Úterý 21. září 2004 ve 21:35 ® pupak
-
Dedek: zkousel jsem to vcera, ale nejak nema chut a prijela ke me tak blizko a nebala se ze je mi ji lito pichat ji do tlamy asi ji necham bejt a at si tam klidne zije a lidi maji na co koukat . . .
reagovat - Úterý 21. září 2004 ve 20:57 ® Dědek
-
Pupak : já ti věřil ihned, ale ty fotky vypadají jako ze seriálu „Čelisti“. To je výzva jak sviňa, to musíš dotáhnout do konce!!!
reagovat - Úterý 21. září 2004 v 18:25 ® pupak
-
Tak jsem dal jeji foto do fotogalerie a slibuju ze udelam lepsi az zas ke me prijede . . .
reagovat - Pondělí 20. září 2004 v 10:09 ® Afterfree
-
Quote: On 2004–09–17 17:10, pupak napsal: Afterfree: Kam chodis na Kocabu? Kolem Stechovic nebo vejs k Lecici a Kninu.
Jezdim nahoru k Lecici. Na zahajeni chodim od osady Havran k Malý Lacici a v prubehu sezony pak od Male Lecice k Velke. Nemam totiž moc rad plundrovani cerstve vysazenych duhaku a tak chytam tam , kde jsou jen puvodni nebo alespon jiz zdomacnely ryby.
reagovat - Pátek 17. září 2004 v 18:10 ® pupak
-
Afterfree: Kam chodis na Kocabu? Kolem Stechovic nebo vejs k Lecici a Kninu.
reagovat - Pátek 17. září 2004 v 16:19 ® Afterfree
-
Jsem taky skoro místní. Mám chatu v Měchenicích ale jezdím spíš na Kocábu. Jsem zvědavej jestli někdo z vás tu Hlavatku dostane. Ještě jsem neslyšel,že by tam někdo nějakou dostal , ale věřím Ti. Sám jsem tam kdysi jednu viděl.
reagovat - Čtvrtek 16. září 2004 v 16:08 ® pikos
-
Pupák: tak nakonec jsem se tam dneska nedostal a přes víked to vypadá také bledě, ale ozvu se kdyby náhodou )), dík
reagovat - Středa 15. září 2004 ve 23:33 ® pupak
-
pikos: skoda rano nemuzu musim makat budu rad kdyz se utrhnu odpoledne, ale budu tam prez vikend tak se ozvi jestli budes mit chut
reagovat - Středa 15. září 2004 ve 23:25 ® pikos
-
Pupak: tak to nic, já tam pojedu, možná, ráno, odpoledne sloužím, hojhoj zítra
reagovat - Středa 15. září 2004 ve 23:11 ® pupak
-
pikos: pocitam tak kolem 5-ty odpoledne
reagovat - Středa 15. září 2004 ve 23:04 ® pikos
-
Pupák: V kolik tam zítra budeš?
reagovat - Středa 15. září 2004 ve 21:29 ® pupak
-
pikos: provoz lodi vedi ve stavebninach ale majitel je v . . . s welkym W ! ! !
reagovat - Středa 15. září 2004 ve 21:27 ® pupak
-
pikos: sem mistni mam tam chatu tak provoz znam
reagovat)
- Středa 15. září 2004 ve 21:24 ® pikos
-
DaH: viděl, fakt pěkná, nemám ale na takovou rybu prut, nejsilnější mám 5/6 na kropenatý bělice a parmy u Pokornýho )) Pupák: hodně štěstí, ale dost tam zloběj „vodáci“ s pískem, ale nevím kde zjistit jejich jízdní řád
reagovat - Středa 15. září 2004 ve 21:16 ® pupak
-
Zejtra jdu na ni s 9-tkou 3 metrem musakem a 15–20 cm strymrdama. Jinak vetsina velkejch hlavatek byla chycena na vlacku a nastraha wobler
reagovat - Středa 15. září 2004 ve 21:09 ® Dědek
-
Hlavatku jsem in natural nikdy ani nezahléd. Co takhle, kdyby mi někdo prozradil, jak se chytá ?No co?, fak to nevím.
reagovat - Středa 15. září 2004 ve 20:35 ® pupak
-
pikos: ja vim hlasil mi to jeden kamarad a zejtra snad tam razim tak uvidim ! ! !
reagovat - Středa 15. září 2004 ve 20:11 ® HaD
-
pikos: neke, Ty jsi jí viděl taky?
reagovat - Středa 15. září 2004 v 19:34 ® pikos
-
pupák: dneska tam byla zase, je to opravdu kus, pak projeli „vodáci“ s tou svojí vyměřovací lodí a bylo po koukání i lovu
reagovat - Úterý 14. září 2004 v 15:20 ® Prizrak
-
sedum: Já bydlím vedle Tišnova a o hlavatce jsem letos slyšel. Prý v tom úseku Svratky naproti Dřínové(pod lavkou). a jinak v Ujčově jsem letos dvakrát byl a O. K.
reagovat