Vyhledávání
Lužnice 2,3;;
26.11.2006 | PetrZ | 2.609 zobrazení | 12 odpovědí
Ahoj, nevíte někdo, jak to na těchto revírech vypadá v posledních dnech? Musím někam vyvézt rodinku na výšlap, takže plány na pstruhy padají:-( Ale třeba by to na Lužnici nemuselo být špatný, co myslíte…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 11. prosince 2006 ve 22:04 ® PetrZ reakce na …
-
Co takhle Lužnice 11? Neznáte to tam někdo? Přemýšlím, tedy pokud vyjde počasí, že bych tam možná sjel o víkendu na vláčku. Asi letos poslední…
reagovat - Pondělí 4. prosince 2006 ve 13:15 ® František reakce na …
-
PetrZ: Já byl se synem na LužniciII. a mladej docela nachytal, okouny jak buchty. Já jsem tam byl akorát do počtu, ani drbanec, jen pár urvanech gum, ale bylo fajn strávený odpoledne. Jenoho z okounů má v rubrice „z lovu“. Tenhle týden mám dovolenou, tak tam ještě zkusím štěstí někdy po ránu.
reagovat - Neděle 3. prosince 2006 ve 21:48 ® PetrZ reakce na …
-
František: Včera jsem se byl podívat s vláčkou na Nežárce u Jemčiny. Za hoďku jeden okoun cca 25 cm, ale čisťounká voda a asi deset okounů a jedna štika honili jigy až je břehu. Jen to nedobrali nebo minuli… A byla dost velká zima a málo vody.
reagovat - Pátek 1. prosince 2006 v 11:48 ® František reakce na …
-
Oprava: Ty bestije jsou BESTIE
reagovat - Pátek 1. prosince 2006 v 11:43 ® František reakce na …
-
PetrZ:O Lipně mi nemluv tam jsem byl Big Mikem minulou sobotu, a nejenom, že jsme nechytili ani rybičku,ale ty bestije šupinatý jsme ani nezahlédli!!! Počasí úžasný, výlet do přírody překrásný, ale rybu, rybu jsme nepotkali.
reagovat - Čtvrtek 30. listopadu 2006 ve 21:23 ® PetrZ reakce na …
-
František: Dneska jsem mluvil s klukama, co byli včera na Lipně (nevím kde přesně). Prý absolutní propadák, jak říkáš všude mraky rybiček… Snad se to s ochlazením trochu zlepší.
reagovat - Čtvrtek 30. listopadu 2006 ve 21:09 ® František
-
PetrZ: Já byl na L2 pod Bechyní předevčírem kolem poledne. Lehká vláčka s gumama, jeden slušnej okoun a dvě štičky okolo 40cm. Toť vše za cca 2,5 hodiny
reagovat, Jinak při hladině spousta bílé ryby jak v létě. Jo zaregistroval jsem jedno dost slušný zalovení, ale ať jsem tam házel co chtěl tak nic. Nicméně bylo tam fajn.
- Čtvrtek 30. listopadu 2006 v 8:57 ® profo reakce na …
-
PetrZ : jasně, že se ozvu. Pokud to vyjde, tak ji zkusím ještě tento víkend, ale musím jet pryč a nevím kdy se vrátím. Doufám, že tak abych to mohl ještě zkusit. Jinak gratulace k pěkným úlovkům. Na PO jsm chtel vyrazit letos, ale nejak to nevyšlo. A to mi říkali, že při průzkumu vody na cca 100m potoka našli asi 20ks PO nad 40cm a nepočítaně PO okolo 20cm. Nasazovali jsme je vloni a vypadá to, že se chytli. Je ty zatracený kormoráni a volavky to tam dost drancujou..
reagovat(
- Středa 29. listopadu 2006 ve 21:24 ® PetrZ reakce na …
-
profo: Tak jsem dneska místo na Lužnici vyrazil na ty pstroužky na Šumavu a nemělo to chybu. Za 2 hoďky jeden lipan, sedm duháků, dva okouni a jeden potočák („jen“ 35 cm ale krásná divoká ryba…) Tak jsem si zpravil chuť. Jestli ještě vyrazíš na tu Lužnici, tak se ozvi, jak jsi dopadl… Držím palce.
reagovat - Úterý 28. listopadu 2006 v 9:29 ® profo reakce na …
-
PetrZ : já se tam taky letos ještě chystám. Asi spíš na L3 tu mám blíž, ale asi už jen na vláčku. Tak ať se ti povede jak počasím tak rybkama příští vycházka.
reagovat - Pondělí 27. listopadu 2006 ve 20:45 ® PetrZ reakce na …
-
Profo: Nakonec jsem se nikam nedostal, ale cca před 3 týdny jsem prošel konec Lužnice2 s vláčkou a nic moc. Tedy spíš nic
reagovatAle byla to fajn procházka… Ale určitě tam ještě do konce roku vyrazím! Díky
- Pondělí 27. listopadu 2006 v 8:09 ® profo
-
PetrZ : byl jsem tam v sobotu a nic moc. Kapra nevidíš a dokonce ani cejna. Bez potahu to ale není. Pokud ti budou stačit závody s ouklajemi, tak klidně vyraž. Záběry jsou. Sice hodně jemný, ale po chvilce pozorování se nechají sekat a je alespoň zábava. Co se týče dravé, tak nepovím, neskoušel jsem. Byls jsem na Lužnici 3
reagovat