Chytej.cz

Lužnice 2,3;; necteno

26.11.2006 | PetrZ | 2.609 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj, nevíte někdo, jak to na těchto revírech vypadá v posledních dnech? Musím někam vyvézt rodinku na výšlap, takže plány na pstruhy padají:-( Ale třeba by to na Lužnici nemuselo být špatný, co myslíte…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 11. prosince 2006 ve 22:04 ® PetrZ reakce na …

Co takhle Lužnice 11? Neznáte to tam někdo? Přemýšlím, tedy pokud vyjde počasí, že bych tam možná sjel o víkendu na vláčku. Asi letos poslední…:-((

reagovat
Pondělí 4. prosince 2006 ve 13:15 ® František reakce na …
František

PetrZ: Já byl se synem na LužniciII. a mladej docela nachytal, okouny jak buchty. Já jsem tam byl akorát do počtu, ani drbanec, jen pár urvanech gum, ale bylo fajn strávený odpoledne. Jenoho z okounů má v rubrice „z lovu“. Tenhle týden mám dovolenou, tak tam ještě zkusím štěstí někdy po ránu.

reagovat
Neděle 3. prosince 2006 ve 21:48 ® PetrZ reakce na …

František: Včera jsem se byl podívat s vláčkou na Nežárce u Jemčiny. Za hoďku jeden okoun cca 25 cm, ale čisťounká voda a asi deset okounů a jedna štika honili jigy až je břehu. Jen to nedobrali nebo minuli… A byla dost velká zima a málo vody.

reagovat
Pátek 1. prosince 2006 v 11:48 ® František reakce na …
František

Oprava: Ty bestije jsou BESTIE;-)

reagovat
Pátek 1. prosince 2006 v 11:43 ® František reakce na …
František

PetrZ:O Lipně mi nemluv tam jsem byl Big Mikem minulou sobotu, a nejenom, že jsme nechytili ani rybičku,ale ty bestije šupinatý jsme ani nezahlédli!!! Počasí úžasný, výlet do přírody překrásný, ale rybu, rybu jsme nepotkali.

reagovat
Čtvrtek 30. listopadu 2006 ve 21:23 ® PetrZ reakce na …

František: Dneska jsem mluvil s klukama, co byli včera na Lipně (nevím kde přesně). Prý absolutní propadák, jak říkáš všude mraky rybiček… Snad se to s ochlazením trochu zlepší.

reagovat
Čtvrtek 30. listopadu 2006 ve 21:09 ® František
František

PetrZ: Já byl na L2 pod Bechyní předevčírem kolem poledne. Lehká vláčka s gumama, jeden slušnej okoun a dvě štičky okolo 40cm. Toť vše za cca 2,5 hodiny:-(( , Jinak při hladině spousta bílé ryby jak v létě. Jo zaregistroval jsem jedno dost slušný zalovení, ale ať jsem tam házel co chtěl tak nic. Nicméně bylo tam fajn.

reagovat
Čtvrtek 30. listopadu 2006 v 8:57 ® profo reakce na …
profo

PetrZ : jasně, že se ozvu. Pokud to vyjde, tak ji zkusím ještě tento víkend, ale musím jet pryč a nevím kdy se vrátím. Doufám, že tak abych to mohl ještě zkusit. Jinak gratulace k pěkným úlovkům. Na PO jsm chtel vyrazit letos, ale nejak to nevyšlo. A to mi říkali, že při průzkumu vody na cca 100m potoka našli asi 20ks PO nad 40cm a nepočítaně PO okolo 20cm. Nasazovali jsme je vloni a vypadá to, že se chytli. Je ty zatracený kormoráni a volavky to tam dost drancujou..:-( (

reagovat
Středa 29. listopadu 2006 ve 21:24 ® PetrZ reakce na …

profo: Tak jsem dneska místo na Lužnici vyrazil na ty pstroužky na Šumavu a nemělo to chybu. Za 2 hoďky jeden lipan, sedm duháků, dva okouni a jeden potočák („jen“ 35 cm ale krásná divoká ryba…) Tak jsem si zpravil chuť. Jestli ještě vyrazíš na tu Lužnici, tak se ozvi, jak jsi dopadl… Držím palce.

reagovat
Úterý 28. listopadu 2006 v 9:29 ® profo reakce na …
profo

PetrZ : já se tam taky letos ještě chystám. Asi spíš na L3 tu mám blíž, ale asi už jen na vláčku. Tak ať se ti povede jak počasím tak rybkama příští vycházka.

reagovat
Pondělí 27. listopadu 2006 ve 20:45 ® PetrZ reakce na …

Profo: Nakonec jsem se nikam nedostal, ale cca před 3 týdny jsem prošel konec Lužnice2 s vláčkou a nic moc. Tedy spíš nic :-) Ale byla to fajn procházka… Ale určitě tam ještě do konce roku vyrazím! Díky

reagovat
Pondělí 27. listopadu 2006 v 8:09 ® profo
profo

PetrZ : byl jsem tam v sobotu a nic moc. Kapra nevidíš a dokonce ani cejna. Bez potahu to ale není. Pokud ti budou stačit závody s ouklajemi, tak klidně vyraž. Záběry jsou. Sice hodně jemný, ale po chvilce pozorování se nechají sekat a je alespoň zábava. Co se týče dravé, tak nepovím, neskoušel jsem. Byls jsem na Lužnici 3

reagovat