Vyhledávání
Ultrabite
12.9.2004 | Dědek | 5.592 zobrazení | 10 odpovědí
Tak jsem se nachal zlákat článkem z Kajmana a na doporučení pana Tychlera zakoupil Ultrabite na kapříky. Poprvé do bylo před 14-ti dny a vyrazil na Mušov s feederem. První den jsem chytal s klasickým krmením – 3 kapříci. Druhý den jsem do krmení přidal ultrabite a nástrahu ještě nadipoval: Na zlost okolních rybářů jsem měl záběry tak po 5 minutách. Celkem asi 25 kapřích dorostenců. Včera jsem se stejnou výbavou absolutně vyhořel. Ani ťuk! Zatím si nedovedu udělat představu. Máte s tím někdo zkušenosti, hlavně při vláčce?Rozhodně to vyzkouším, ale nějaké poznatky by se hodily.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 12. prosince 2007 v 10:29 ® Kouba
-
Delal sem stoho kule chtel sem sem ze bych to pridal do smesi na boili a udelal stoho boili jenomze sem si rek co kdyz me to cely ten ultrabite(smard) zkurví.. pak bych mohl jenom vyhodit tak sem udelal z mouky a par tajnych prisad obycejny testo a dal sem tam strasne moc tech ampulek a pak dal píct nechtel sem to varyd aby ty sracky nenasakla ta voda tak sem to „zapekl“ kdo nema jenkou kuchynku na dvore tak doma nedoporucuju delat v byte by najemnici skákaly z oken:) je z toho smrad jak krava a doporucuju vzit nejaky rukavice mel sem ten smrad na rukach tyden…hruza ale stalo za to kapri se nachytali
reagovat:):) ale uz nikdy víc to radsi budu delat boilie tech nejhorších smradu nez toto to radsi budu delat mostercraba a takovy smrady sou stím v porovnaní parfém značky BOSS… vyzkoušejte at víte o čem mluvím a napište???
- Úterý 11. prosince 2007 v 17:20 ® Jícha Václav
-
Zdarec. Já taky byl uplnej fanatik do tohoto připravku. Vyzkoušel jsem snad všechny druhy, ale nic mě neusvědčilo o tom abych je používal nadále. Dával jsem je i do těsta na boilí, do krmítkovejch směsí no prostě do všeho. Ale žádná sláva. A navíc podle mě smrděly všechny stejně jak ty na kapry tak i ty na sumce
reagovat - Pondělí 10. prosince 2007 v 11:20 ®
-
To jsou věci…Před dvěma roky jsem byl na Ružíně na Slovensku a navštívil místní prodejničku s ryb. potřebami v garáži rod. domku. Paní vedoucí mi toho „fujtajblu“ darovala celé balení, protože to mělo prošlou lhůtu. Objednala toho spoustu, protože se na to pořád někdo ptal a po krátké zkušenosti to přestali kupovat. Tak nevím!? Taky mi to ještě ve sklepě pěkně „voní“.
reagovat - Sobota 8. prosince 2007 v 15:55 @ ???
-
zdravim,osobne jsem to nezkousel,ale kolega pouziva jenom tohle,sam jsem tomu nechtel verit,ale nevim jak to pouziva,mam ho jenom natoceneho s 20kg kaprem ! asi to opravdu funguje.
reagovat - Úterý 17. července 2007 ve 22:32 ® PeťanX reakce na …
-
reagovat
- Pondělí 16. července 2007 v 17:50 ® sharkcom
-
Je to navíc takovej smrad, že se ti budou lidi vyhejbat obloukem, budeš sedět sám ve vylidněnym autobuse, sousedi tě přestanou zdravit a manželka tě bude nutit spát ve sklepě. Akorád těm rybám to bude tak nějak jedno. Možná se nějaká obětuje, aby ten stašnej smrad co se bude šířit pod vodou sežrala, aby to zastavila…
reagovat - Pondělí 16. července 2007 ve 13:36 ® dvorak reakce na …
-
Zadnej zazrak to nebude.V obchode jsem to videl uz pred nekolika roky,za tu dobu se toho ale moc neprodalo.Vloni jsem podlehl a koupil pripravek na dravce od Sensasu,je fakt ze vydrzi i na gumove nastraze smrdet neskutecne dlouho,ale to je vse.Takze clanky od Tychlera a spol si se zajmem prectu,ale nize uvedene zbozi se uz nesnazim shanet..
reagovat - Pondělí 16. července 2007 v 8:52 ® izzi
-
já jsem si asi přd týdnem koupil kuku Ultrabait (oranžová a červená) sklenička 125Kč, kuku je normálně ta maďarská, uvnitř byla jedna ampulka na kapry, zkoušel jsem to na feeder a jenom karásky, tak nevím, ale u nás je soukromák tak to půjdu ošéfovat tam a kdyžtak napíšu
reagovat - Pondělí 16. července 2007 v 8:18 ® Shrek
-
Používal jsem kdysi Ultrabite úhoř+sumec.Nikdy jsem s tim nic nechytnul,takže taktéž netuším.
reagovat - Pondělí 16. července 2007 ve 2:27 ® mirmen
-
vrátím otázku do diskuze … taky by mna to zajímalo
reagovat