Chytej.cz

Porušení RŘ necteno

23.11.2006 | Kubajs | 8.700 zobrazení | 65 odpovědí

Chtěl bych se zeptat porušil jste jíž někdo rybářský řád?A jak??

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Čtvrtek 23. listopadu 2006 ve 20:57 ® dudu

Já když vláčím a chci si při tom zapálit, tak někdy nedržím prut v ruce, ale mezi koleny. Doufám že mě u toho neuvidí porybné, to by byl průůůséér.

reagovat
Čtvrtek 23. listopadu 2006 v 19:30 ® Milky
Milky

Letos jsem si jednou nezapsal docházku :o( Na druhé straně jsem nechal jen málo kolonek proškrtnutých. Snad něco konečně vysadí!

reagovat
Čtvrtek 23. listopadu 2006 v 18:25 ® Firetiger
Firetiger

Letos jsem se provinil nejčastěji tím, že jsem na pstruhovce hodil tlouště zpátky do vody a ne do křoví. Na pstruhovkách co tečou do Vltavy (Kocába) nebo Berounky (Kačák) to bylo nějkých prohřešků. Na MPčku jsem se provinil tím, že jsem ani jednou nezapsal nástražní rybičky (dohromady letos cca. pět kousků).

reagovat
Čtvrtek 23. listopadu 2006 v 18:12 ® ART reakce na …
ART

To ja jsem si zapomel zapsat datum a revir do papiru a zrovna sla kolem straz. Ja vpohode s domenim ze mam vse v pohode, podam jim papiry. Oni je jen otevreli a zacali me jebat jestli vim ceho sem se dopustil, ze je to i na zabaveni papiru. Nakonec jsem to okecal. Od te doby si kontroluju dvakrat jestli mam v nich zapsano

reagovat
Čtvrtek 23. listopadu 2006 v 17:48 @ Pikes

No tak budu první kdo se přizná.. :-) Nejvíc sem se provinil tím, že sem vzal trofejního (aspoň pro mě) úhoře v době hájení, pak sem párkrát chytal po skončení doby lovu (ale nonstop ne, jenom chvíli přes), pak sem chytal v době hájení kaprovitých ryb nástražní rybky na udici (čeřínek nemám) a jednou sem si zapomel doma peán s metrem.. Jo a třeba sem si napsal nástažní plotice ze 3 dnů do jednoho, abych je nepsal po pár kusech… To sou myslím všechny moje viny, tak mě neukamenujte (aspoň sem se přiznal, nechtěl sem aby to bylo bez jediné odpovedi :-)

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1