Vyhledávání
Film
22.11.2006 | Robur | 5.312 zobrazení | 40 odpovědí
Už jste viděli ten nový film s Tomuchou? Jak se vám líbí?:-))
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 20. prosince 2006 v 11:58 ® ZN
-
Včera jsem dostal DVD s Tomuchou a Drápalíkem. Byl jsem zvědavý na tu Tomuchovu mikinu
reagovatMusím uznat, že je to udělaný dobře, pro vazače-začátečníky je to moc dobrá pomůcka. Tím nechci říct, že pokročilejší a pokročilí by se měli koupi vyhnout. Naopak. Takovýchto DVD není doma nikdy dost. Musím taky ocenit „lidové podání“ a tah s Drápalíkem(promiň HaDe). Určitě tomu dodal šťávu a je to dobrý marketingový tah. Krom toho, Drápalíka mám stejně jako jeho otce rád. To DVD jsem určitě neviděl poprvé a naposled, budu si ho v klidu pouštět dál
- Čtvrtek 14. prosince 2006 v 17:16 ® regulus reakce na …
-
ROBUR nekoupil, na DVD bych sice viděl, ale na muchy nee. -:)))
reagovat - Čtvrtek 14. prosince 2006 v 17:14 ® Robur
-
Regulus, tak se pochlub, že jsi si ho koupil
reagovat)))))))))
- Čtvrtek 14. prosince 2006 v 17:03 ® regulus reakce na …
-
Kurńa já sem to zmastil, vono to bylo 245 Kč.
reagovat - Čtvrtek 14. prosince 2006 v 8:51 ® rarach
-
ZN: Pravdu díš, Davidovi tu starost o provoz serveru vůbec nezávidím.
reagovat - Čtvrtek 14. prosince 2006 v 8:39 ® ZN
-
regulus: já si naopak myslím, že je to v pořádku a divný mi to nepřipadá, naopak. Chodíme sem za zábavou, získáme spoustu informací a nestojí nás to ani kačku. Tak proč ještě sleva za DVD?
reagovat - Čtvrtek 14. prosince 2006 v 0:24 ® regulus
-
Tak sem dneska byl pro nějaký gumy u Zábranskýho a měl tam vystavený DVD s Drápalíko-Tomuchovým vázáním mušek. dělal jsem blbýho a jen tak sem se zeptal, co za něj chce, prej 145 Kč, tak mě připadá divný , že vám HaD jako trvalým a zaregistrovaným návštěvníkům tohoto webu, nedá nějakou slevu, třeba 20 Kč, Zábranskýho marže je určitě vyšší.
reagovat - Pátek 1. prosince 2006 v 8:49 ® Robur
-
Dasa, vpravo nahoře je vyhledávač, zadej tam DVD a něco ti vyjede nebo zkus po internetu rybářské obchody, oni ti rádi poradí, spíš ze syna vyraz co ho zajímá – rybol. technika a cílová ryba a pak je to jednodušší, páč to bývý většinou v samotném názvu filmu
reagovat - Pátek 1. prosince 2006 v 1:40 ® cercer reakce na …
-
dasa:No dnes je možné sehnat dobré knížky,VHS,i DVD v každé rybářské speciálce..nevím,ze kterého jsi města ale určitě tam máte nějaký rybářský obchod..a určitě tam seženeš,co hledáš…no..jinak kluci tu toho mají spousty!!!
reagovat - Čtvrtek 30. listopadu 2006 ve 21:34 @ ???
-
ahoj všem, nevím si rady, tak se tu snad někdo najde, můžete mi poradit, kde na netu objednat něco na DVD nebo kazetě na pro devítiletýho kluka rybáře? samý odkazy jsou na knížky a muškaření s Hrušínským není to pravý. díkas dáša
reagovat - Čtvrtek 30. listopadu 2006 ve 21:25 ® PetrZ reakce na …
-
Moje chyba
reagovatMěl jsem to napsat…
- Čtvrtek 30. listopadu 2006 ve 21:16 ® HaD reakce na …
-
aha, tak to jsme si nerozuměli, já myslel, že Ti nehrálo DVD a ono šlo o ukázku, tak to potom jo
reagovat - Čtvrtek 30. listopadu 2006 ve 21:11 ® PetrZ reakce na …
-
Tak teď jsem zkusil znova stáhnout to ukázkové video a chodí… Asi se mi ten první down nepodařil. Ukázka je supr…
reagovat - Čtvrtek 30. listopadu 2006 v 16:58 ® HaD reakce na …
-
reagovat
- Čtvrtek 30. listopadu 2006 v 10:57 ® cercer reakce na …
-
HaD:Díky..jeden den jsem to objednal…a druhý už to měl doma!!Gratuluji za rychlost a pružnost..jen…jsem čekal,že to přijde později…kdo teď má na tu zabalenou krabičku koukat ještě 25 dní!!!!!!!!!!!!!!!!
reagovat)Ale děkuji!Ať už je Ježíšek!!!!!!!!!!!!
- Středa 29. listopadu 2006 ve 23:29 ® HaD reakce na …
-
je to DVD video, takže nevím o tom, že by byly potřeba nějaké knihovny, pouze nějaký DVD Player
reagovat - Středa 29. listopadu 2006 ve 23:14 ® Axamith reakce na …
-
Vzhledem k tomu, že chybí knihovna předpokládám, že to předhrával na PC.
reagovat - Středa 29. listopadu 2006 ve 22:56 ® HaD reakce na …
-
PetrZ: máš nějaký problém s přehráním? Na jakém DVD přehrávači jsi to zkoušel?
reagovat - Středa 29. listopadu 2006 ve 21:35 ® PetrZ reakce na …
-
A v čem jsi to přehrál? Mě asi chybí nějaká knihovna či co…
reagovat - Středa 29. listopadu 2006 ve 21:00 ® Tomik
-
Tak jsem to zhlédnul a je to naprostá bomba všem doporučuju..!
reagovat - Pondělí 27. listopadu 2006 ve 14:27 ® Honza2 reakce na …
-
Ukázka je perfektní. Už se vázání vůbec nebojim a zároveň už vím co přinese ježíšek. DVD.
reagovat - Neděle 26. listopadu 2006 v 18:45 ® HaD
-
Tak už je tam ukázka z DVD. Byly nějaké komplikace, takže až nyní. Díky za pochopení. Soubor se právě nahrává, takže během pár minut by měl být funkční.
reagovat - Sobota 25. listopadu 2006 ve 14:37 ® Zauwi reakce na …
-
@sep:jsi magor!!
reagovat - Sobota 25. listopadu 2006 v 1:47 ® regulus reakce na …
-
@sep – tak, dokázal jsi nám jak seš ubohej. Takže z mýho pohledu, na Drápalíka mě nešahej a jmáno Hrušínský si vůbec neber do huby, protože Pan Hrušínský (fšimni si těch velkejch písmen) byl Pan Herec a jeho syn to vůbec nedělá špatně. Když se ti to ty wole nelíbí, tak se na to nekoukej. Co víc ti říct.
reagovat - Pátek 24. listopadu 2006 ve 21:48 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
sep: Jediné, co tu vidím hovadského (a hledal jsem pořádně) – jsi Ty. Opustím svoje běžné oslovení a prostě Ti musím sdělit, že jsi vůl
reagovatAle to asi dávno víš, protože Tvé okolí Ti to jistě dává nepokrytě najevo
- Pátek 24. listopadu 2006 ve 20:08 @ ??? reakce na …
-
největší hovadsky dvd co se točí tak je zase s Hrušinským kmetem
reagovat - Pátek 24. listopadu 2006 v 15:58 ® Dědek reakce na …
-
Robur : to bylo určeno pro mimobrňáky
reagovat - Pátek 24. listopadu 2006 v 15:51 ® regulus reakce na …
-
A proto mě Tomucha volal, že potřebuje vypálit asi 300 DVD, že mě to nenapadlo.
reagovat - Pátek 24. listopadu 2006 v 15:46 ® Zauwi
-
Robur:barvoslepý nejsem
reagovat,akorát mám vypnutý reklamy tak jsem to neviděl…
- Pátek 24. listopadu 2006 ve 14:57 ® Robur
-
Dědku, já to mám za cenu média od Tomuchy, neplatím poštovné. Se divím, že tě to jako Brňáka nenapadlo.
reagovat