Vyhledávání
Batoh
16.11.2006 | ČudlařX | 6.435 zobrazení | 49 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jaký mam vybrat ruxak na ryby.Měl by mít nejméně 3 komory a délka by se měla pohybovat okolo 150cm.Cena by měla být pohybovat kolem 1000,–Kč .dík
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 28. ledna 2010 v 17:25 ® Libor
-
sethy> http://www.megapixel.cz/…ryzone-rover
cena dobrá na batoh ne?
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 v 17:15 ® Libor reakce na …
-
sethy> nevím co máš přesně za foťák, to pouzdro mám o fous menší. To velký o kterým píšeš bych potřeboval vyzkoušet.
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 v 17:01 ® sethy reakce na …
-
Libor> Při brodění ho nechávám na břehu, ale chci pořídit ten velky aqaupack: http://aquapac.cz/…pouzdro.html (ten spodní) a ten strčím do batohu. Batoh nafotím, z odkazu bys poznal prd, ale chvili to bude trvat:)
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 v 16:43 ® Libor reakce na …
-
sethy> tak honem hoď odkaz.
Jinak tahat zrcadlo je věc ošemetná, dával jsem ho do pouzdra aqapack, i objektiv. Spolu se mi to tam ale nevejde, takže když jsem brodil s nebezpečím že se vykoupu, měl jsem ho v tom. Nebo jsem ho balil do dvou igelitek a svazoval gumičkou.
Firma Lowepro ale dělá batohy DRY ZONE které jsou údajně vodotěsný. Komora batohu je opatřena vodotěsným zipem. Josu ale dost drahý.
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 v 16:43 ® petrcech reakce na …
-
sethy> Ahoj, dáš sem odkaz?
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 v 16:35 ® sethy reakce na …
-
Libor> A jak to resis se zrcadlem? Ja konecne vyresil batoh kam dam vse co potrebuji a vejde se mi tam i zrcadlo:) jupíí konečně ho budu moct tahat k vodě častěji:)
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 v 16:31 ® Libor
-
Pro mě je batoh na ryby opravdu důležitej, protože často šourám vodou nebo podle ní daleko a nosím spoustu věcí. Nynější se mi rozpadá, tak se poohlížím po něčem novém. Podmínkou mám nějakou tu kapsu na zip kvůli drobnostem a důležitým věcem. Nepromokavost se určitě hodí taky. Stereo repráky mít nemusí
reagovat - Pátek 17. listopadu 2006 ve 20:20 ® ČudlařX
-
Cep:To víš že jo -nic nechytnu a ještě budu sušit hubu......
reagovat - Pátek 17. listopadu 2006 ve 20:15 ® CeP reakce na …
-
Čudlař> wole tak si sebou ber mensi svacinu.
reagovat) mimochodem ten bagl Hornet nevypada zle. sam po nem uz nejakej mesic pokukuju
- Pátek 17. listopadu 2006 v 19:00 ® ČudlařX
-
regulus:jen tak pro dokreslení(na obr. má plná polní)
reagovat - Pátek 17. listopadu 2006 v 0:48 ® regulus reakce na …
-
Čudlař – jak tak koukám, nejseš kaprovej typ, tak se u toho hodonskýho mrkni do jiný rubriky. Dělá i batohy, třeba si tam vybereš. Např. Hornety: www.rucksack.cz Já třeba na vláčku bych si představoval něco takovýho: www.cabelas.com prostě každýmu vyhovuje něco jinýho.
reagovat - Pátek 17. listopadu 2006 v 0:25 ® ČudlařX
-
regulus:Na ryby jezdim na kole a tak fšechno musí bejt pohromadě.Představoval jsem si něco jako jsem poslal snek
reagovatDZkrátka tam potřebuju dát jak pruty tak ostatní nádobíčko.Zatim mam asi jenom 1m dlouhej a 2 komorovej a už mi praskají zipy páč je to pokaždý narvaný na doraz…
- Čtvrtek 16. listopadu 2006 ve 23:55 ® regulus
-
Jé Sander, já si nefšim. -:))))
reagovat - Čtvrtek 16. listopadu 2006 ve 23:54 ® regulus
-
No trochu jsi mě zaskočil, 150 cm dlohej batoh, pak jsem pochopil, že chceš futrál na hůlky, nebo-li pouzdro na rybářské pruty. Já mám QUATRO od Hodonskýho, používám ho sice jen když někam jedu na delší dobu, ale třeba si vybereš. Z hlediska zpracování můžu doporučit, z hledicka toho co potřebuješ, si musíš vybrat sám. Tady je odkaz. www.rucksack.cz
reagovat - Čtvrtek 16. listopadu 2006 ve 23:15 ® Robur
-
čudlař,kup si menší, rybu 150 cm nechytneš každý den
reagovat - Čtvrtek 16. listopadu 2006 ve 23:12 ® snek reakce na …
-
Tady máš jeden link www.ontario.wz.cz
reagovat - Čtvrtek 16. listopadu 2006 ve 23:09 ® ČudlařX
-
Má tady někdo nějakej ten ruxak??
reagovat - Čtvrtek 16. listopadu 2006 ve 22:05 ® ČudlařX
-
Já bych ale právě chtěl takovej ten podlouhlej bágl,abych tam mohl fláknout feeder(150cm). Něco na styl jako je na obr.
reagovat - Čtvrtek 16. listopadu 2006 ve 21:53 ® Sander
-
Zkus tohle: www.rucksack.cz Mám od nich ten Maxi de Luxe – perfektní materiál, cena více než příznivá. Snad něco vybereš. Levněji se Ti bude těžko něco shánět
reagovat