Vyhledávání
Batoh
16.11.2006 | ČudlařX | 6.434 zobrazení | 49 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jaký mam vybrat ruxak na ryby.Měl by mít nejméně 3 komory a délka by se měla pohybovat okolo 150cm.Cena by měla být pohybovat kolem 1000,–Kč .dík
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 14. července 2010 v 10:30 ® džigit reakce na …
-
Libor> koukal jsem,docela pálky :-/ Ale vybral bych si… Teď jsem koupil něco od němců,jediná nevýhoda-nemá pevná záda,takže nastoupí „samodomo“
reagovat - Středa 14. července 2010 v 10:14 ® Libor reakce na …
-
džigit> 1100kč, http://www.armyshoppraha.cz , ale nevím ten můj model jestli maji v e-shopu, byl jsem tam v kameňáči.
reagovat - Středa 14. července 2010 v 10:07 ® džigit reakce na …
-
Libor> a co to stálo a kde to stálo/batoh/
reagovat - Středa 14. července 2010 v 10:02 ® Libor reakce na …
-
sethy> no a cenou je 3,5 x levnější než dakine, to taky rozhodlo. Ale jak říkám uvidím co vydrží.. .
reagovat - Středa 14. července 2010 v 10:00 ® Libor reakce na …
-
džigit> potom teprve přijde na řadu ta bazuka
reagovat - Středa 14. července 2010 v 9:58 ® džigit reakce na …
-
Libor> sis nadělal do hnízda
reagovatteď na Tě budou masaři pořádat hony
- Středa 14. července 2010 v 9:45 ® Libor reakce na …
-
Robur> nee, v tom pouzdře mám srolovanou mapu aktuálního zarybnění
reagovat - Středa 14. července 2010 v 8:37 ® Robur reakce na …
-
Libor> ty chodíš na ryby s bazukou?
reagovat - Středa 14. července 2010 ve 4:19 ® sethy reakce na …
-
Libor> už jsem se nemohl dočkat
reagovatjo, taky to nevypadá vůbec zle
- Středa 14. července 2010 v 0:06 ® Libor
-
sethy> tak tady fotka nového kamaráda. Zakoupeno v armyshopu. Má systém na připínání nejrůznějších kapes. Až bude čas, vyfotím a napíšu víc, zatím jsem spokojen.., uvidím časem, teď je brzy na hodnocení.
Jedna velká kapsa (uvnitř průhledná na doklady, povolenku, klíče), zvenku další dvě menší, plochá kapsa na „německou karimatku“ nebo výztuhu zad za popruhy, bederní pás, hrudní pás, kompresní popruhy. Systém připínání dalších kapes nebo pouzder dle libosti. Pláštěnku nemá, tu si dokoupím.
reagovat - Sobota 13. března 2010 ve 20:50 ®
-
Ja tento rok budu pouzivat tyto vecicky a sem s nima nadmiru spokojen…
reagovat - Pondělí 8. února 2010 ve 23:44 ® sethy reakce na …
-
Libor> Podívat se po něm můžu, za to nic nedame:)
reagovat - Pondělí 8. února 2010 ve 22:43 ® Libor reakce na …
-
sethy> nejsem ještě rozhodnutej, i když zatím vede.
reagovat - Pondělí 8. února 2010 ve 21:37 ® sethy reakce na …
-
Libor> Mrknu se ti v Brně, před Vánocema jsem ho někde viděl v akci, ale jestli tam ještě bude nevím.
reagovat - Pondělí 8. února 2010 ve 21:22 ® Libor reakce na …
-
sethy> černej za tu dobrou cenu nemůžu najít.
reagovat - Pondělí 8. února 2010 ve 21:11 ® sethy reakce na …
-
Libor> V tom odkazu co jsem daval mají ty staré a za dobré ceny.
reagovat - Pondělí 8. února 2010 ve 20:51 ® Libor reakce na …
-
sethy> dnes jsem ho omakával ve sportovních potřebách. Je fakt dobrej (až na ty barvy – nová barva má oranžovou pláštěnku)
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 v 18:09 ® sethy reakce na …
-
Libor> Zradlo přece potřebuje každej:) toho bych se nezbavil. Až budou kačky, ted momentálně nejsou, ale do pstruhové zahájené bych ho chtěl mít doma.
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 v 18:04 ® Libor reakce na …
-
sethy> ten znám, bývalý kolega z práce ho má. No a pak zjistíš že to zrcadlo nepotřebuješ
Hele a kdy budeš to pouzdro aqupack objednávat? Dej vědět určitě.
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 v 18:00 ® sethy reakce na …
-
Libor> Nejsi
reagovatjinak si chci pořídit ještě tohle: http://www.megapixel.cz/…owershot-d10 a to bude stále v broďákách, když bude zrcadlo náhodou na břehu:)
- Čtvrtek 28. ledna 2010 v 17:58 ® sethy
-
A ještě něco:)
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 v 17:55 ® Libor reakce na …
-
sethy> ale je to fajn, myslel jsem že jsem takovej magor sám
reagovat, díky
- Čtvrtek 28. ledna 2010 v 17:50 ® sethy reakce na …
-
Libor> Jo pronesu, ale jinak nejsem schopnej ten foťák dostat k vodě. Batoh je dobře vystužený, takže se o foťák nebojím. Navíc tam dám jednu až dvě krabky naviják pití foták a konec. Foťák bude to nejtežší:) Určitě to není nejlepší řešení, ale pro mě to byl nejlepší kup, ostatní foto-batohy jsou víceméně ve stejné cenně, navíc tento je fakt šikovně provedený a i zpracovaný, ale hlavně ho díky vyndávací vložce využiji i na jiné věci. To že bych tam mohl nacpat foťák i z krabkama jsem vykoumal asi před měsícem. Porád jsem nemohl vymyslet jak tam ty přepážky nastavit
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 v 17:45 ® sethy
-
Libor> Jinak to pouzdro si obednam, vyzkouším a dám vedet, ja ho upotřebím i na jiné věci než na foták (kdybych ho tam nenacpal).
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 v 17:45 ® Libor reakce na …
-
sethy> týjo, díky za fotky. Seš správnej diskutující člen
reagovatSi mě zase navnadil. Se pořádně proneseš
- Čtvrtek 28. ledna 2010 v 17:44 ® sethy
-
Jinak batohy dakine používám už od cca 6. třídy na základce takže určitě cca 12let (tehdá se ještě v ČR neprodávaly a neměl to každej druhej). Mám 3 batohy a 2 tašky přes rameno. Zatím se nic nepokazilo (i ten nejstarší batoh). Nikdy jsem ale nekupoval ty levné řady. Mám od nich i camel-back.
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 v 17:36 ® sethy
-
A to už je konec:) A cena? Kupoval jsem ho za nějakých 3500, ale ted uz se dá sehnat levnej: http://eshop.beebob.cz/…ce-09-i3921/ , využívám ho na kolo, tůry, SNB, foto, a ted zacnu i ryby:)
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 v 17:34 ® sethy
-
V létě jsem do batohu bez foto-vložky nacpal 5 2-litorvek s pitím, takže jo je prostornej:)
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 v 17:32 ® sethy
-
Dále to má plno kapes kam se vleze pití, svačina navijáky atd, ale to už jsem nefotil.
reagovat - Čtvrtek 28. ledna 2010 v 17:30 ® sethy
-
Libor> Cena fakt dobra:) mam canon 40D s 24–70 2,8. Zatím vše. Tak nafotil jsem ti to. Popisy budou u každé fotky. Až se stydím za ty fotky a ta červená…no fuj, ale na pochopeni stačí.
reagovat