Chytej.cz

Peter Gathercole-Fly tying bible.. necteno

16.11.2006 | Zauwi | 11.092 zobrazení | 118 odpovědí

Chtěl by jí někdo v el. podobě?:-)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 20. listopadu 2006 v 18:43 ® kkarlos
kkarlos

EDDY: nejlepší řešení problému: budem čekat co se stane… :-)):-D

reagovat
Pondělí 20. listopadu 2006 v 18:09 ® EDDY reakce na …

kkarlos ..... jjj tak budem čekat:-)) )

reagovat
Pondělí 20. listopadu 2006 v 17:33 ® kkarlos
kkarlos

EDDY: víš co, asi záleží na tom co je to za mašinu, co za těch 12 dní dělal…a ták, možný je že to bude úplně v poho, nebo také že se to po… nezbývá nám nic jiného než počkat až brčal restarne kompíka…:-) až nebude 3dni online, víme jak to dopadlo…:-)) )

reagovat
Pondělí 20. listopadu 2006 v 16:41 ® EDDY reakce na …

kkarlos > chod v kuse by neměl být takový problém…:-)) by to mělo přežít v klídku ale doporučuje se alepson 1× deně restartovat aby se vyčistil obsah ramek:-)) )

reagovat
Pondělí 20. listopadu 2006 v 16:37 ® kkarlos
kkarlos

brčal: hh, tak se modli až restartneš PC aby to přežilo…;) kámošovi se stalo že po 90 dnech mu tam něco shořelo a musel to přestavovat, data mu naštěstí přežila..:)

reagovat
Pondělí 20. listopadu 2006 ve 14:21 ® Firetiger reakce na …
Firetiger

Zauwi> na zrychlení eMule fígl není; systém přiřazuje prioritu sám podle toho, kolik dat sharuješ sám (=kolik si do tebe stahujou ostatní). Program tak znevýhodňuje uživatele, co jenom berou a nechtějí dávat.

reagovat
Pondělí 20. listopadu 2006 v 11:21 ® Zauwi
Zauwi

kdo by chtělo nějaká videa tak něco najde zde www.anapam.org

reagovat
Pondělí 20. listopadu 2006 v 0:22 ® Zauwi
Zauwi

to brčal:vím že to sem nepatří ale nějak mi to nedá,na emuli je fakt mrtě filmů ale člověk musí strašně dlouho čekat něž se spustí stahování(přijde na řadu) neznáš nějakej grif jak to zrychlit?

reagovat
Neděle 19. listopadu 2006 ve 20:59 ® brčal reakce na …
brčal

Zkus na Emule.Musíš stahnout program zase na www.stahuj.cz a tam je toho spousta

reagovat
Neděle 19. listopadu 2006 ve 20:47 ® mdx reakce na …
mdx

proboha co stahuješ? Má to několik problémů: 1.jsem na škole v Písku a tudíž na intru a mámě by se asi nelíbilo kdyby počítač běžel celou noc. 2.Počítač mám v pokoji kde spim a při hluku větráku se blbě spí. zaúkoloval jsem ale sestru aby to každej den spustila.Stahuju oboje,jen pro jistotu:) nemáš odkaz ještě na nějakej jinej muškařskej film?

reagovat
Neděle 19. listopadu 2006 ve 20:06 ® brčal reakce na …
brčal

Vypnout monitor a nechat běžet i přes noc už jsem pc nevypnul 14dní :o))))))

reagovat
Neděle 19. listopadu 2006 v 19:52 ® mdx reakce na …
mdx

začal jsem tak v půl desátý a protže jsem u filmu usnul tak brácha vypnul kolem půlnoci počítač.Dneska jsem to měl zapnutý od devíti ráno.

reagovat
Neděle 19. listopadu 2006 v 19:21 ® brčal reakce na …
brčal

i celou noc ?

reagovat
Neděle 19. listopadu 2006 v 18:52 ® mdx reakce na …
mdx

Mě se to ještě nestáhlo,mám 33% a to jsem to měl spuštěný celej den

reagovat
Neděle 19. listopadu 2006 v 17:34 ® brčal reakce na …
brčal

už to máš stáhlé

reagovat
Sobota 18. listopadu 2006 ve 22:39 ® brčal reakce na …
brčal

Nech to zapnuté a uvidí se

reagovat
Sobota 18. listopadu 2006 ve 22:36 ® mdx reakce na …
mdx

brčal:dal jsem vynucený start a moc se to nezlepšilo,uvi­díme zejtra

reagovat
Sobota 18. listopadu 2006 ve 22:26 ® Rendy

Také by jsem rád mrknul na něco nového . Hlásím se o kus . Bylo by možné na DVD ? Díky za odpověď

reagovat
Sobota 18. listopadu 2006 ve 22:23 ® brčal reakce na …
brčal

Na www.stahuj.cz si stáhni ratdvd nainstaluj a v poho to běží na pc pak tam se dá dát konvertovat je to dole v pravo a vybereš si co chceš.Na toreent co jsi stáhl klikni pravým a dej vynucené stahování.
A poslední zaleží kolik lidí ajakou mají rychlost osobně i 200kbs.A po 20kbs tak zítra

reagovat
Sobota 18. listopadu 2006 ve 22:22 ® mdx reakce na …
mdx

už se to dalo do pohybu ale rychlost je 4 kb/s

reagovat
Sobota 18. listopadu 2006 ve 22:22 ® coatnick reakce na …
coatnick

mam malou technickou: 1.u te ratdvd se mi to nekdy sekne v domacim kinu na 55 minute, na pc je to v pohode. Protoze je to zrovna pri pohledu na tasku od Lúmisů jde asi o pomstu, ze mam Sage. (marne jsem to prohanel pres shink apod)

2. tu 4,5G verze nejde dotahnout, kdyz mate hdd ve fat32,alespon si to myslim. Narazil jste nekdo na podobny problem?

reagovat
Sobota 18. listopadu 2006 ve 22:16 ® mdx reakce na …
mdx

Z toho velkýho mám staženo 57 procent,ted jsem stáhnul torent toho zabalenýho jenže se mi to nějak nehejbe.V čem se potom dá rozbalit to ratdvd?A jakou rychlostí to stahuješ ty?S torentama začínám takže v tom neumim.

reagovat
Sobota 18. listopadu 2006 ve 22:09 ® brčal reakce na …
brčal

těch 4,5Gb na to se vyser.Ratdvd-je DVD zabalené a dá se normálně udělat jako dvd tak tu stáhni na www.torrentspy.com

reagovat
Sobota 18. listopadu 2006 ve 22:04 ® mdx
mdx

Kde mám dát aktualizovat?Já stahuju tu větší verzi v mpeg

reagovat
Sobota 18. listopadu 2006 ve 22:01 ® brčal reakce na …
brčal

že si to ty tak to pustím a za min dej aktualizovat :o)))))

reagovat
Sobota 18. listopadu 2006 ve 21:57 ® mdx reakce na …
mdx

brčal:Múžeš mi poradit jak na to abych to stáhl za večer?Mě se to stahuje tak 20 kb/s

reagovat
Sobota 18. listopadu 2006 ve 21:40 ® brčal reakce na …
brčal

Je to na torrentspy má to 925mb a je to v ratdvd dá se to v poho stáhnout za večer i dřív.:o))))))

reagovat
Sobota 18. listopadu 2006 ve 21:23 ® mdx
mdx

Na isohuntu jsem našel film Mel Krieger Patagonia – 40 years fly fishing in ARGENTINA.Bohužel to má 4,6 Gb a tak to asi mailem poslat nepude :-((

reagovat
Sobota 18. listopadu 2006 ve 13:04 ® Zauwi
Zauwi

fikus: není zač,budu v tom pokračovat…až něco najdu tak kontaktuju Boba,aby vám někde umožnil sosnout:-)

reagovat
Sobota 18. listopadu 2006 v 7:58 ® fikus
fikus

Zauwi> díky že jsi si dal tu práci a našel na netu pěknou knihu o vázání a nabídl k dispozici i ostatním. BoBo-Falknow> i tobě díky, že jsi si dal taky práci a umožnil nám ostatním stáhnout tento soubor.

reagovat