Vyhledávání
Peter Gathercole-Fly tying bible..
16.11.2006 | Zauwi | 11.092 zobrazení | 118 odpovědí
Chtěl by jí někdo v el. podobě?:-)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 20. listopadu 2006 v 18:43 ® kkarlos
-
EDDY: nejlepší řešení problému: budem čekat co se stane…
reagovat)
- Pondělí 20. listopadu 2006 v 18:09 ® EDDY reakce na …
-
kkarlos ..... jjj tak budem čekat
reagovat)
- Pondělí 20. listopadu 2006 v 17:33 ® kkarlos
-
EDDY: víš co, asi záleží na tom co je to za mašinu, co za těch 12 dní dělal…a ták, možný je že to bude úplně v poho, nebo také že se to po… nezbývá nám nic jiného než počkat až brčal restarne kompíka…
reagovataž nebude 3dni online, víme jak to dopadlo…
)
- Pondělí 20. listopadu 2006 v 16:41 ® EDDY reakce na …
-
kkarlos > chod v kuse by neměl být takový problém…
reagovatby to mělo přežít v klídku ale doporučuje se alepson 1× deně restartovat aby se vyčistil obsah ramek
)
- Pondělí 20. listopadu 2006 v 16:37 ® kkarlos
-
brčal: hh, tak se modli až restartneš PC aby to přežilo…;) kámošovi se stalo že po 90 dnech mu tam něco shořelo a musel to přestavovat, data mu naštěstí přežila..:)
reagovat - Pondělí 20. listopadu 2006 ve 14:21 ® Firetiger reakce na …
-
Zauwi> na zrychlení eMule fígl není; systém přiřazuje prioritu sám podle toho, kolik dat sharuješ sám (=kolik si do tebe stahujou ostatní). Program tak znevýhodňuje uživatele, co jenom berou a nechtějí dávat.
reagovat - Pondělí 20. listopadu 2006 v 11:21 ® Zauwi
-
kdo by chtělo nějaká videa tak něco najde zde www.anapam.org
reagovat - Pondělí 20. listopadu 2006 v 0:22 ® Zauwi
-
to brčal:vím že to sem nepatří ale nějak mi to nedá,na emuli je fakt mrtě filmů ale člověk musí strašně dlouho čekat něž se spustí stahování(přijde na řadu) neznáš nějakej grif jak to zrychlit?
reagovat - Neděle 19. listopadu 2006 ve 20:59 ® brčal reakce na …
-
Zkus na Emule.Musíš stahnout program zase na www.stahuj.cz a tam je toho spousta
reagovat - Neděle 19. listopadu 2006 ve 20:47 ® mdx reakce na …
-
proboha co stahuješ? Má to několik problémů: 1.jsem na škole v Písku a tudíž na intru a mámě by se asi nelíbilo kdyby počítač běžel celou noc. 2.Počítač mám v pokoji kde spim a při hluku větráku se blbě spí. zaúkoloval jsem ale sestru aby to každej den spustila.Stahuju oboje,jen pro jistotu:) nemáš odkaz ještě na nějakej jinej muškařskej film?
reagovat - Neděle 19. listopadu 2006 ve 20:06 ® brčal reakce na …
-
Vypnout monitor a nechat běžet i přes noc už jsem pc nevypnul 14dní :o))))))
reagovat - Neděle 19. listopadu 2006 v 19:52 ® mdx reakce na …
-
začal jsem tak v půl desátý a protže jsem u filmu usnul tak brácha vypnul kolem půlnoci počítač.Dneska jsem to měl zapnutý od devíti ráno.
reagovat - Neděle 19. listopadu 2006 v 19:21 ® brčal reakce na …
-
i celou noc ?
reagovat - Neděle 19. listopadu 2006 v 18:52 ® mdx reakce na …
-
Mě se to ještě nestáhlo,mám 33% a to jsem to měl spuštěný celej den
reagovat - Neděle 19. listopadu 2006 v 17:34 ® brčal reakce na …
-
už to máš stáhlé
reagovat - Sobota 18. listopadu 2006 ve 22:39 ® brčal reakce na …
-
Nech to zapnuté a uvidí se
reagovat - Sobota 18. listopadu 2006 ve 22:36 ® mdx reakce na …
-
brčal:dal jsem vynucený start a moc se to nezlepšilo,uvidíme zejtra
reagovat - Sobota 18. listopadu 2006 ve 22:26 ® Rendy
-
Také by jsem rád mrknul na něco nového . Hlásím se o kus . Bylo by možné na DVD ? Díky za odpověď
reagovat - Sobota 18. listopadu 2006 ve 22:23 ® brčal reakce na …
-
Na www.stahuj.cz si stáhni ratdvd nainstaluj a v poho to běží na pc pak tam se dá dát konvertovat je to dole v pravo a vybereš si co chceš.Na toreent co jsi stáhl klikni pravým a dej vynucené stahování.
reagovat
A poslední zaleží kolik lidí ajakou mají rychlost osobně i 200kbs.A po 20kbs tak zítra - Sobota 18. listopadu 2006 ve 22:22 ® mdx reakce na …
-
už se to dalo do pohybu ale rychlost je 4 kb/s
reagovat - Sobota 18. listopadu 2006 ve 22:22 ® coatnick reakce na …
-
mam malou technickou: 1.u te ratdvd se mi to nekdy sekne v domacim kinu na 55 minute, na pc je to v pohode. Protoze je to zrovna pri pohledu na tasku od Lúmisů jde asi o pomstu, ze mam Sage. (marne jsem to prohanel pres shink apod)
2. tu 4,5G verze nejde dotahnout, kdyz mate hdd ve fat32,alespon si to myslim. Narazil jste nekdo na podobny problem?
reagovat - Sobota 18. listopadu 2006 ve 22:16 ® mdx reakce na …
-
Z toho velkýho mám staženo 57 procent,ted jsem stáhnul torent toho zabalenýho jenže se mi to nějak nehejbe.V čem se potom dá rozbalit to ratdvd?A jakou rychlostí to stahuješ ty?S torentama začínám takže v tom neumim.
reagovat - Sobota 18. listopadu 2006 ve 22:09 ® brčal reakce na …
-
těch 4,5Gb na to se vyser.Ratdvd-je DVD zabalené a dá se normálně udělat jako dvd tak tu stáhni na www.torrentspy.com
reagovat - Sobota 18. listopadu 2006 ve 22:04 ® mdx
-
Kde mám dát aktualizovat?Já stahuju tu větší verzi v mpeg
reagovat - Sobota 18. listopadu 2006 ve 22:01 ® brčal reakce na …
-
že si to ty tak to pustím a za min dej aktualizovat :o)))))
reagovat - Sobota 18. listopadu 2006 ve 21:57 ® mdx reakce na …
-
brčal:Múžeš mi poradit jak na to abych to stáhl za večer?Mě se to stahuje tak 20 kb/s
reagovat - Sobota 18. listopadu 2006 ve 21:40 ® brčal reakce na …
-
Je to na torrentspy má to 925mb a je to v ratdvd dá se to v poho stáhnout za večer i dřív.:o))))))
reagovat - Sobota 18. listopadu 2006 ve 21:23 ® mdx
-
Na isohuntu jsem našel film Mel Krieger Patagonia – 40 years fly fishing in ARGENTINA.Bohužel to má 4,6 Gb a tak to asi mailem poslat nepude
reagovat - Sobota 18. listopadu 2006 ve 13:04 ® Zauwi
-
fikus: není zač,budu v tom pokračovat…až něco najdu tak kontaktuju Boba,aby vám někde umožnil sosnout
reagovat - Sobota 18. listopadu 2006 v 7:58 ® fikus
-
Zauwi> díky že jsi si dal tu práci a našel na netu pěknou knihu o vázání a nabídl k dispozici i ostatním. BoBo-Falknow> i tobě díky, že jsi si dal taky práci a umožnil nám ostatním stáhnout tento soubor.
reagovat