Vyhledávání
Jaký sonar a od koho?
15.11.2006 | kopi | 9.433 zobrazení | 32 odpovědí
Ahoj všichni, moc vás prosim o radu jakej sonar si mam koupit k vánocům. Chtěl bych investovat tak 10–15000kč. Hodně se mi líbí od humminbirdu řada matrix. Co si myslíte o sonaru matrix 47 3D sice stojí asi 20 tisíc, ale možná by se to vyplatilo. Nemáte někdo zkušenosti s objednáváním z této stránky www.fishfinder-store.com. Chytam hlavně kapry a sumce. Se sumcema teprve začínam a kupuju výbavu.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 22. února 2007 v 19:51 ® Švejk reakce na …
-
Misel – Díky, už jsem ho tam taky našel…
reagovat - Středa 21. února 2007 ve 21:35 ® misel reakce na …
-
jestli bude stačit ve slovenštině tak tady – www.humminbird.sk/matrix2004.pdf
reagovat - Středa 21. února 2007 v 16:20 ® Švejk
-
Zdravím, nemáte někdo návod na Hummimbird Matrix 37×? Koupil jsem přes bazar, je sice v češtině, ale bez návodu kterej bych pro začátek uvítal. Díky
reagovat - Pátek 16. února 2007 v 18:32 ® Shrek reakce na …
-
Flash25: jasně že vim,jezdim nakupovat z 99% tam.Ovšem jestli ho tam Zdeněk má,to nevim.Jak tam jedeš?Rád bych se tam taky mrknul.Kdyžtak osobkou.
reagovat - Pátek 16. února 2007 v 17:57 ® Flash25 reakce na …
-
Diky,aspon nekdo me pochopil.videl jsem ho v jedny prodejne v Sokolove u voj. spravy,mozna vis kde to je.Vypada to,ze se budu muset zeptat tam.Chystas se tenhle vykend na ryby? Zitra jedu du Varů si a kouknu tam na doplneni vybavy a naky cteni na musku.Papiry si udelam koncem mesice,takze brezen uz bych mohl vyrazit.
reagovat - Pátek 16. února 2007 v 17:33 ® Shrek reakce na …
-
sharknet: nevim proč ho odrazuješ?říká,že potřebuje obyč echolot,kterej mu pouze hodí echo jestli tam je ryba nebo ne,což si myslim je základ těch nejprimitivnějších sonarů.Nepotřebuje na to 2O táců.
reagovat - Pátek 16. února 2007 v 16:28 ® sharknet reakce na …
-
Za 1200 najdeš prd, na hledání ryb potřebuješ tu částku vynásobit aspoň 18×.
reagovat - Čtvrtek 15. února 2007 ve 20:31 ® Flash25 reakce na …
-
Zdravim nevíš kde mužu sehnat ruční sonar? je to jen obycejnej na hledani ryby. nevim název,ale nepotrebuju vedet jaky je dno,znam to po vypustení,jen jestli tam jsou ryby.Nekde jsem ho videl a cena se pohybovala kolem 1200kč.Kdybyste o tom nekdo neco vedel,dejte mi prosim vedet,nebo nakej odkaz.diky
reagovat - Středa 14. února 2007 ve 22:22 @ ??? reakce na …
-
www.chytej.cz : Ty jeden posluchej,napiš to po česky bo ja tvoju řeču něruzumim.
reagovat - Středa 14. února 2007 ve 20:32 @ ???
-
Closed o on the other hand by the true foreconscious. print attachments outlook outlook 2002 junk email [url=zr.ezror.info 2002 junk email[/url] outlook 2002 stationery outlook 2002 spam filter microsoft outlook webmail blocked attachments [url=zr.ezror.info outlook webmail blocked attachments[/url]
reagovat - Úterý 6. února 2007 v 17:22 ® zany
-
tady obrázek snad
reagovat - Úterý 6. února 2007 v 17:12 ® zany
-
já jdu do humbry fisching 565 snad jsem to napsal dobře
reagovat - Pondělí 5. února 2007 ve 20:44 ® sharknet
-
Mrkni sem mají nějaký slevy, pár věcí od nich už mám a spokojenost. musov.i7.cz Ochota a cenné rady při výběru.
reagovat - Pondělí 5. února 2007 v 19:46 ® Bohdan reakce na …
-
Přehlédl jsem odkaz na ten inzerát. Bob
reagovat - Pondělí 5. února 2007 v 19:39 ® Bohdan reakce na …
-
Ahoj, o jaký jde typ a na kolik taková sranda příjde
Bob
reagovat - Pondělí 5. února 2007 v 0:35 ® kamet reakce na …
-
inzerat v bazaru z 31.12.06
reagovat - Pondělí 5. února 2007 v 0:27 ® kopi
-
Jak říkam měl jsem ho jednou a jevil se mi dobře. Zkoumal sem dno tam kde to znám, že se tam chodim koupat a vim kde je bahno a kde skála. Na sonaru sem to s pomocí grey line poznal a to s nim ještě neumim. Chytá s nim Tomi Kordy a Jakub Vágner ty by snad s huntem nechytali.
reagovat - Pondělí 5. února 2007 v 0:26 ® kamet reakce na …
-
sonar s gps eagle prodava soused je to funglovka z USA
reagovat - Pondělí 5. února 2007 v 0:24 ® kamet reakce na …
-
jakej koliv s rozlisenim min. 480×480 a dualni sondou eagle lowrence
reagovat - Pondělí 5. února 2007 v 0:04 ® Fish man
-
Kopi: taky jsem o něm uvažoval ale neměl jsem šanci ho vyskoušet jak se ti jeví?? (jako dobrý to určitě ale zajimalo by mně jaké poznatky) DÍK
reagovat - Neděle 4. února 2007 ve 23:58 ® kopi
-
Já už mám jasno. Zatim sem byl jednou na vyjíždce a paráda.
reagovat - Neděle 4. února 2007 ve 13:00 ® Bohdan reakce na …
-
Kamet, můžeš něco doporučit. Vůbec se v tom neorientuji. Možná by stálo zato mít i výstup do počitače, popř. integrovanou GPS. Dík. Bob
reagovat - Středa 31. ledna 2007 v 1:09 ® kamet reakce na …
-
Bohdan- cestinu to nema ani tam nejde nahrat ale tu vubec nepotrebujes nastaveni si ulozis a vic na to nemusis sahat za 2× to zvladnes i v aglictine jinak je tam krome cestiny dost jinych reci myslim i turecky treba
reagovat - Středa 31. ledna 2007 v 1:02 ® kamet reakce na …
-
pokud se rozhodnete pro dovoz doporucuji Eagle je podstatne levnejsi nez Lowrence a pajsl je stejnej dela to jedna firma lisi se myslim pouze v dosahu hloubky asi o 50 metru
reagovat - Středa 31. ledna 2007 v 0:58 ® kamet reakce na …
-
jeste bych dodal ze je ve vybave rychlostni cidlo za ktere si tady uctuji 3500 venku je v zakladni vybave
reagovat - Středa 31. ledna 2007 v 0:54 ® kamet reakce na …
-
Eagle -Lowrence maji metry i stupne predpokladam ze se bavime o tech vysich tridach mne vysel na 7500kc i ze clem za ty prachy mi muze byt zaruka ukradena uz jsem mel echa 3 a se zadnym jsem nikdy nemel problem
reagovat - Úterý 30. ledna 2007 ve 21:56 ® Bohdan
-
Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda při dovozu ze států je potřeba přehrát software, nebo se dá automaticky zvolit jednotky přímo v sonaru.Každopádně bych nechtěl jednotky přepočítávat během rybolovu. Pokud jde nainstalovat čeština bylo by to ideální.Budu rád za každou informaci. Děkuji. Bob
reagovat - Neděle 19. listopadu 2006 ve 13:48 ® kopi
-
romi – myslíš, že ten eagle je lepší než matrix?
reagovat - Čtvrtek 16. listopadu 2006 ve 22:07 ® kopi
-
Děkuji za všechny rady a doufam, že ještě nějaký přibydou.
reagovat - Čtvrtek 16. listopadu 2006 v 15:37 ® romi
-
mam eagle zo statov. pohoda. co sa tyka rizika reklamacie, vyvyazi ti to rozdiel v cene. humminbirdy v usa maju meranie v ft, ak to dokazes flexibilne prepocitavat, vezmi. ja som chcel vylucne eagle alebo lowrance, preto som nad tym nepremyslal
reagovat