Vyhledávání
naše drahé polovičky
13.11.2006 | bubu | 3.266 zobrazení | 24 odpovědí
jak snášejí Vaše manželky potažmo přítelkyně toho našeho koníčka-rybaření? Zašlo to u někoho až tak daleko „Buď ryby nebo já“
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 16. listopadu 2006 v 18:30 ® Axamith
-
Jsou chvíle, kdy manželka radost nemá, že zase mizím k vodě. Aby taky jo, když se vidíme pár desítek minut deně a když můžeme být celá rodina pohromadě, tak jdu na ryby. Má ale svoje broďáky a párkrát do roka se mnou na ryby jde.
reagovat - Čtvrtek 16. listopadu 2006 v 8:33 ® jake
-
reagovat)) no comment
- Středa 15. listopadu 2006 ve 22:26 ® fikus
-
jen jednou jsem vzal ženu sebou na ryby. Nebavilo nás to oba asi tak stejně. Už nikdy vícekrát se mnou nešla.
reagovat - Středa 15. listopadu 2006 ve 22:10 ® kopi
-
Přítelkyni to vůbec nevadí. Chodí na kaprařský výpravy se mnou. Dokonce sem jí koupil feeedra k Vánocům taxem zvědav. Chce to pevný lehátko a byvak.
reagovat - Středa 15. listopadu 2006 v 1:01 @ starec
-
Modrak, jednoduche. robil som to. Jeden batoh s deckom na zada a s vercajchom na prsa. Pohyboval som sa sice ako zbrojnoš, ale islo to
reagovat - Středa 15. listopadu 2006 v 0:51 @ starec
-
Poradím. Zobral som flašu palenky, ze si uzijeme v prirode u vody. Len tak som nahodil, ze ked sedime mozno sa ryba chyti. Ked policajt mlatil o palicu tak som ju poprosil, aby to isla aspon vytiahnut, za ja musim neodkladne curat. Pol hodinu tancovala na brehu indianske tance, palicu opretu o pupok a jacala ako Viktorka na splave. Laskavo som jej s podberakom vybral 5 kg kapra s tym ze nabudece jej na to kaslem. Na pupku mala 5 krvavych kruhov /mal som tam 0,30 a dost fest brzdu/. Ked sa nam narodili decka tak ich uvazovala na snuru od pradla o strom. Vsetci okolo ze aha tyra deti. To mala na to, ze ked padnu do vody /kalna voda a strme brehy/ aby ich mala za co vytiahnut. Potom som mal problem, labo si myslela, za zakazde ked nahodim vytiahne lochnesku priseru z vody. Ale je fajn lebo ked poviem ze idem na ryby vypne zehlicku a sporak so zarevanim ze bez nej nejdem nikam. Jedine co ju nemozem naucit je davat zizaly na hacik lebo sa stale nejako divne krutia.
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 ve 21:44 ® Cudla
-
Paráda co sem teť ten děda tak se to může hodit.
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 v 19:42 ® bubu
-
Rarach,to je dobrýýýýý. V březnu se má narodit můj první vnuk, tak toto asi vyzkouším. Jen jestli to snacha přežije.
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 ve 13:09 ® regulus
-
RARACH, MODRÁK – toto mám už zaplaťpámbůh za sebou, klukům je přes 20, ale je to přesně jak říká Rarach, seš rád, když si aspoň sem tam, zdrhneš na ryby sám. Tak do 12–13 let, je to neustálý rozmotávání pavouků, sundávání nástrahy nebo brček ze stromů ....., z druhé strany je to pěkný, že se děcka věnujou nečemu užitečnějšímu, než neustálýmu vysedávání u komplu a maštění různejch připitomělejch her. No a moje žena, ta nikdy neprojevila sebemenší snahu si to aspoň zkusit.
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 v 11:48 ® modrak reakce na …
-
To nevypadá nejhůř. Dík za inspiraci. Trofejní ryby se u nás nevyskytují, klid vyřeším špuntama do uší a pokud přidám korkovou plovací vestu nebo křidýlka, tak snad nebude remcat ani maminka. Akorát se musím podívat, jaký nejmenší dejcháče jsou na trhu. :o)))
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 v 11:10 ® rarach
-
Modráku: budeš mizet k vodě nejradši úplně sám, já jsem to párkrát zkusil takhle, ale je to příliš velkej risk, mužeš třeba přijít o trofejní rybu. Po každem záseku jsem mlaďasovi musel prut podat aby si lipoše zdolal, měl dva roky, prut je taky dvojka, zvládl to naprosto s přehledem. Jinak ten klid u vody od toho: A póč tatí, tatí pocém!
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 v 10:59 ® drozďák
-
Já jsem v tomhle směru celkem v klidu. samozřejmě, že občas to je trochu na krev, zvláště kdy měním návštěvu tchýně za ryby a podobný samozřejmosti. Zkrátka takový konflikty vyplývající z povahy ženský a jejích priorit, který jsou daný a neměnný. Bez vyjímky. Kdyby to ale někdy došlo tak daleko, že bych řešil otázku „buď ryby nebo já“, tak by volba byla jasná a okamžitá a v tu chvíli bych osiřel…
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 v 10:38 ® modrak
-
No vzhledem k tomu, že mám desetiměsíční dceru, tak to, že jsem věčně v řiti, mám na talíří každou chvíli a vycházky musím omezovat. Ale počítám, že tak za dva roky už mladou (a možná i starou) začnu pomaličku tahat k vodě sebou a situace se tím výrazně zlepší. Akorát pořád nemůžu přijít na to, jak se tříletým děckem nabrodit. :o)
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 v 10:11 ® vsetinek
-
Já mám doma tolerantní polovičku. Sice občas slyším poznámky typu kam chodím, že rybu nikdy nedonesu, ale spíš je to jenom takové popíchnutí. Letos se mnou byla jednou u vody, když jsem se vydal vláčet a ona si myslela že si lehne a bude se opalovat. To se potom divila, když co chvíli musel své stanoviště opustit a šli jsme zase o kus dál. Ale chytat ryby…to ne. Jenom nástražní rybky na splavu. To ji jediné baví.
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 v 10:06 ® toulovec
-
furt remcá sketa
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 v 9:35 ® okoun 1 reakce na …
-
Tak Teď JÁ
reagovat
U mě je to podbné Viz.paccco,regulus. Po 6letech soužití a 3letech chytání ryb-Mám za tím vše dovoleno.Na začátku rybaření byl trochu problém s financemi(To musíš mít další prut na ryby.To ti nestáčí ty 4co máš!!!!A ta cena!!!Už je to za mnouNa štěstí to přežila ona i já
)A chodí teď do rybářství nakupavat se mnou.Do konce se ptá co je na co.Na ryby jezdí často.Pokud se jedná o donešení ryby domů.Jsem ten nej.....větší hajzlík
Vždy jen ukážu fotku a pak rychle utíkám z domu.Pod palbou kuchyňských předmětů
Je jí první ryba na prutě?to byl zážitek
30min vláčky.Záběr…Miláčkůůůů¨mám rybůůůůůů
))
V tom se ohlídnu a …to moje zlato má špičku prutu v rukách a tahá silon rukáma(k tomu se snažila ještě utíkat od vody).Po vysvětlení-Ta věc dole to je naviják …atd. Vše dopadlo dobře a světu divse 40cm pstruch byl venku.(pozn.chyceno na soukromém revíru) Jinak je to moje zlato úúúplně v pořádku) Komu se to nechtělo číst..se mu ani nedivím.Sem se rozepsal pič…n
- Úterý 14. listopadu 2006 v 0:39 ® regulus
-
No u mě je to kapinku jinak. Chytám podstatně dýl, než znám svoji ženu, nikdy to nebyl žádnej problém, ale v posledních pár letech(tak 3–4) to mám na talířku pořád a pomalu abych se na ryby tiše plížil. -:))) Nicméně si za to můžu sám, protože tato situace nastala díky mýmu neustálýmu lhaní, že jsem nic nechytil (kdo by se s těma sviňama šupinatejma taky kuchal a čistil, když to nežere), jenže pak začal chytat i jeden můj kamarád a ten mě práskl, že to pouštím, no a bylo to, od té doby s ním na ryby nechodím, nicméně musím svýmju kormoránkovi sem tam nějaou tu fišlu donést, abych jí zacpal pusinku.
reagovat - Pondělí 13. listopadu 2006 ve 22:28 ® paccco
-
V tomto ohledu to mám v pohodě-manželka chodí většinou se mnou.Už začíná používat rybářské výrazy,dokonce se snaží chytat,letos už pár úlovků má.....A co si pamatuju,tak nezapomenu na její výraz ve tváři ,když poprvé měla rybu na prutě,no prostě paráda.Takže, co více si přát?
reagovat - Pondělí 13. listopadu 2006 ve 21:41 ® zany
-
no já jsem na tom podobně jako denyg.a přítelkyně ta to bere v poho a v létě chodí taky a jsou u ní první příznaky rybářky.,…
reagovat - Pondělí 13. listopadu 2006 ve 21:14 ® jaryn
-
no problem
reagovat - Pondělí 13. listopadu 2006 ve 21:12 ® Zlinsky_lovec reakce na …
-
Mě ryby spíše vyčítají rodiče, že na školu kašlu a zajímám se jen o šupiny
reagovat - Pondělí 13. listopadu 2006 ve 21:02 ® rarach
-
Je to sice staršího data, ale pěkné ne? www.chytej.cz www.chytej.cz
reagovat - Pondělí 13. listopadu 2006 ve 20:42 ® bubu
-
moje žena je v tomto směru úplně v pohodě. Ani si nevzpomenu jestli mi ryby někdy vyčetla. A to jsem, co se rybařiny týče, dosti sobec.
reagovat - Pondělí 13. listopadu 2006 ve 20:39 ® Zlinsky_lovec
-
Nene, zatím to bylo dycky v pohodě … ve většině případů se mě povedlo holku na ryby dostat. Ono takový rande v přírodě u vody snáší většinou i druhá polovička dobře
reagovat