Chytej.cz

ANKETA necteno

8.9.2004 | HaD | 3.551 zobrazení | 28 odpovědí

Máte někdo zajímavý návrh na anketu? Sem s ním!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 5. října 2005 ve 23:08 ® Padis
Padis

mirmen myslím tím ušlechtilé ryby

reagovat
Středa 5. října 2005 ve 22:10 ® mirmen

Padis, u těch odnesených není problém, to se dá spočítat, ale nedokážu si představit, že bych měl počítat cejny, kapříky ,plotice,drobnou rybu při plavačce atd. atd., prostě ryby, které byly vráceny. Tam je to spíš o dost hrubém odhadu ( řadově ve stovkách z celkového počtu ryb). Nevedu si deník, už mne to přestalo bavit.

reagovat
Středa 5. října 2005 ve 21:49 ® Padis
Padis

Počet ulovených /odnesených /ryb na 1povolenku

reagovat
Úterý 4. října 2005 v 17:57 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

error: Dal bych tam spíše na výběr:

1. Ano
  2. Určitě
  3. Jistě a za 4) Stoprocentně
reagovat
Úterý 4. října 2005 ve 13:53 ® HaD
HaD

díky všem za tipy, už běží anketa nová, další návrhy využiji později

reagovat
Úterý 4. října 2005 ve 13:50 ® saky

dudu… to by me fakt zajimalo!!

reagovat
Úterý 4. října 2005 ve 13:03 ® ESKY

Ahoj, prosím Tě o jedno : Je možné alespoň některé pravopisné chyby dodatečně opravit? Nechápu, jak je možné, že lidi co se umí připojit na internet dokáží stvořit něco jako:třpitka, já tam nebil,ale známý tam bil apod… Děkuji a přeji PETRŮV ZDAR

reagovat
Pondělí 3. října 2005 ve 21:01 ® Kazan

>Dudu, tak tahle anketa by mě taky zajímala. Přimlouvám se za její udělání.

reagovat
Pondělí 3. října 2005 ve 20:37 ® dudu

Okouny a tlouště na pstruhovce

1. Dodržuji řád, nikdy nepouštím
  2. Ve větší vodě pouštím, v malé ne
  3. Velký vždy sežeru, malý pustím
  4. Všechny pouštím
reagovat
Pondělí 3. října 2005 v 19:51 ® mirmen

Kolik máte vycházek k vodě od počátku roku doteď ( spočítáno podle zapsané docházky):

1. 0–5

b)6–20 c)21–50 d)51–70 e)71–100 f)101–150 g)151–200 h)201 a více

reagovat
Pondělí 3. října 2005 v 19:11 ® pilot

No na Chytej jsem jako důchodce denně tak 2 – 3 hod. a přečtu vše. nejvíce mi zajímá technika rybařená ( vázání různých druhů uzlů). Jsem pro rozdělení podle formy lovu,tak jak již zde někdo prezentuje.(bob­kaři, a p.) Jinak Chytej je výborný dizkuzní server,a mohu říci i lepší než MRK, Rybičky a pod. Tím ovšem nechci říci,že uvedené servry jsou špatné,ale mají co dohánět. Dávám ke zvážení,aby chytej byl ještě navíc rozdělen podle regionů,(VČ, SČ, JČ. město Praha a pod. Možná,že by se tím zvýšil i počet přispivatelů do diskuze a to zejména z jejich regionů a každý by si to mohl přečíst a diskutovat. Zvažte prosím a klidně mi to vyvraťte,budu rád,protože více hlav více ví . Díky pilot a Petrův zdar

reagovat
Neděle 2. října 2005 ve 23:58 ® HaD
HaD

ESKY: díky

reagovat
Neděle 2. října 2005 ve 23:29 ® Tomash
Tomash

Zajímavá by byla anketa, o jakou rybu má člověk největší zájem. Třeba Bass – okiš přes 60cm, jiris – barevný lipan přes 50cm , já – parma přes 80cm. atd. Myslím, jako když člověk nahodí do vody, tak co by si nejvíc přál ulovit. Jaký jsou jeho TOP tužby…

reagovat
Neděle 2. října 2005 ve 23:18 ® ESKY

Ahoj kolegové, jsem rád za toto volné téma. Chci se zeptal : Také u vás na podzim vysazují ryby a masaři pak maj deset dnů hody. Jsou vaši funkcionáři taky tak ,,chytří, že neudělají třeba zákaz lovu kapra, třeba na měsíc? Když je pak hezky a chci si udělat relax u vody v létě večer, tak v tý vodě nic není !!!!!!! Čus Esky…

reagovat
Neděle 2. října 2005 ve 23:09 ® HaD
HaD

máte někdo zajímavý námět?

reagovat
Čtvrtek 9. září 2004 v 18:46 ® Bažus

Já navštěvuji „Chytej“ asi tak jednu hodinu denně. Ročně utratím zhruba 3000,–Kč. Snažím se o všechny způsoby lovu,zpravidla dle ročního období,počasí a také podle rodiny. Nejbližší mi je přívlač.

reagovat
Čtvrtek 9. září 2004 v 18:37 ® Bažus

Jsou lidé,ktteří jsou už dnes s cenou za povolenku nesouhlasí. Případné zdražení jim ryby"prodraží". Já souhlasím se zdražením povolenky. Za prvé,mohlo by to trochu pročistit řady od rádobyrybářů a za druhé,mohli by se zatraktivnit některé revíry,přispět na lepší práci RS apod. Jaký je váš názor na zvýšení ceny za povolenku?

reagovat
Čtvrtek 9. září 2004 v 17:11 ® Chose
Chose

Jasně tak nějak jsem to myslel. ale byl jsem z práce totálně totálně vygumovanej… chápeš…

reagovat
Čtvrtek 9. září 2004 v 16:49 ® palcat
palcat

Za rok , člověka který investuje 25 tis měsíčně do ryb bys v naší zemičce asi nepotkal.

reagovat
Čtvrtek 9. září 2004 ve 12:48 ® Dědek
Dědek

Navrhoval bych rubriku „Recepty“. Rád totiž vařím, ale protože ryby nebaštím, tak je neumím ani udělat. Třeba bych potom změnil názor

reagovat
Čtvrtek 9. září 2004 ve 12:37 ® overhaul

Jo toulovec to je dobry

reagovat
Čtvrtek 9. září 2004 v 11:13 ® toulovec
toulovec

A co třeba jací rybáři sem chodí:

Jaký způsob lovu je u Vás dominantní, nebo nejoblíbenější

• plavná
  • položená
  • přívlač
  • muškaření
reagovat
Středa 8. září 2004 ve 20:30 ® HaD
HaD

palcat: myslíš ročně, měsíčně, za život…?

reagovat
Středa 8. září 2004 ve 20:29 ® HaD
HaD

chose: a co „Jak často navštěvujete chytej. cz?“ vícekrát denně, jednou denně, několikrát týdně, několikrát měsíčně, jednou za pár měsíců, jsem tu poprvé…

reagovat
Středa 8. září 2004 ve 20:27 ® HaD
HaD

bazus: a jak by tedy měla znít anketní otázka a volby?

reagovat
Středa 8. září 2004 v 19:56 ® Chose
Chose

Kolik času trávíte na chytej. cz? šlo by to formulovat i jinak…

reagovat
Středa 8. září 2004 v 19:31 ® palcat
palcat

Kolik investujete do rybaření ?5 ,10 ,15, 20 ,25 , nebo více tisíc kč.

reagovat
Středa 8. září 2004 v 19:26 ® Bažus

Začíná se u nás diskutovat o cenách povolenek na příští rok. Budou povolenky dražší,nebo zůstanou na stejné výši jako letos?Má ČRS dostatek financí pro hospodaření na revírech. Co si o tom myslíte?[ Upraveno Bazus dne 2004–09–08 v 18:27 ]

reagovat