Chytej.cz

vyvažování wobler necteno

12.11.2006 | ART | 3.649 zobrazení | 20 odpovědí

udělal jsem si krasnyho woblera ale plave bokem nahoru místo toho aby plaval hřbetem , jak ho mam upravit aby plaval normalně hřbetem nahoru

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 26. března 2010 v 19:36 ® Tuber

já woblery vyvažuju tak, že vyvrtám vrtačkou do woblera díru, a pak to zacpu olovem do pájky… funguje to a hlavně to těsní:D

reagovat
Sobota 25. listopadu 2006 v 19:39 ® BigMike reakce na …

Někde tu mám ještě jeden článek s fotkama:-)) )Ale hledat ho nebudu:-)) )

reagovat
Pátek 24. listopadu 2006 ve 21:24 ® 3stan reakce na …

myslim,ze tych clankov sa na nete da zohnat pomerne dost. ale nenasiel som ziadny,v ktorom by som nasiel vsetky informacie,podla ktorych by som vyrobil wobler taky aby som bol s nim na 100% spokojny. myslim tym materialy,postupy…a este aj neprerobit ked budem kupovat laky,lepidla,far­by…skuste posielat nejake svoje vychytavky,moze to byt zaujimava diskusia

reagovat
Pátek 24. listopadu 2006 v 0:49 ® upbraider reakce na …
upbraider

regulus:No co říct na tohle:-) Snad jen žes zapomněl ještě zmínit „Jan vyrobit popa“ a „Homemade wobler“ na Mrku. Jinak jsem si myslel že ten smajlík za mým rádobyironickým prvním příspěvkem je dost velikej:-) Ale třeba stejně tak jako ty to veme i rybaríkkk a budeme mít šestej článek:-) Ale ať woblerů není nikdy dost:-D

reagovat
Pátek 24. listopadu 2006 v 0:27 ® regulus reakce na …
regulus

upbraider – napsal „Jinak je dobře, že konečně někdo zapracuje na článku na výrobu woblerů“

kdyby ses klódně kókal, tak bys našel www.chytej.cz www.chytej.cz www.chytej.cz www.chytej.cz

reagovat
Čtvrtek 23. listopadu 2006 ve 23:39 ® upbraider
upbraider

Ale abych i něco kloudnýho napsal…myslím, že jsem četl někde v diskusi že Lerák dělá wobíky i z plastu..... snad to byl příspěvek Big Mika mám ten dojem. Dělá někdo plastový woblery?? Případně z čeho? Dík za odpovědi

reagovat
Čtvrtek 23. listopadu 2006 ve 23:32 ® upbraider reakce na …
upbraider

Já mám ještě lepší zlepšovák. Co takhle ty broky provrtat a nabodat je špendlíkama crankbaitovi do břicha:-D Nebo je rovnou tou brokovnicí na wobíka střílet:-D Jinak je dobře, že konečně někdo zapracuje na článku na výrobu woblerů. Takovej tu ještě není a na mrku taky ne:-D

Promiňte mi ale já jen žasnu nač někteří nepřijdou:-D

reagovat
Čtvrtek 23. listopadu 2006 v 8:38 ® wopen

BigMike:Klid nerozčiluj se! Každý má nějaký zaručený postup, já bych zase nekupoval olověný drátek v rybářských potřebách, když mám defakto skoro zadarmo partony a broky mají různé velikosti a wobler se tak dá krásně vyvážit dle potřeby. Já si zase myslím, že je trochu blbost něco omotávat na trojháček, ale beru to jako tvůj příspěvek, já mám zase broky, at si vybere každý co se mu líbí!Rád bych si s tebou vyměnil zkušenosti s výrobou woblerů jestli budeš chtít, mohli bychom tu založit téma na výrobu! Každý, kdo vyrábí woblery má různé postupy a zlepšováky a né vše umí každej dokonale.

reagovat
Čtvrtek 23. listopadu 2006 v 8:33 ® wopen

DUDU: Jde o to, že pokud nemáš zbrojní průkaz, tak je těžko koupíš, ale pokud máš známého myslivce, určitě ti nějaký sežene, cena je od 4 Kč do 10 Kč za kus, takže pohoda a bývá tam kolem 30g broků v jedné patroně!

reagovat
Středa 22. listopadu 2006 v 17:43 ® BigMike reakce na …

Kristepane, patrony, broky… Zajděte do ryb. potřeb, kupte tu krouceninu olovnatou, narovnejte a ustříhněte si na délku kolik do břicha libo. Ale problém tady byl nadnesen, jak dovážit, když už je w. hotov! Radím ty pláteřky z olov.rolky omotat okolo stopky trojháčku!!! Dle libosti, dle přání a klidně udělat i klesajícího a tak!

reagovat
Středa 22. listopadu 2006 v 16:01 ® dudu reakce na …

rybarikkk- kde koupím výhodně ty patrony ? Podle mě je nejlepší vysypat broky z lihoměru:-)

reagovat
Úterý 21. listopadu 2006 v 8:29 ® wopen

Podle mě nejjednoduší je vysypat z brokových patron malý broky a namačkat je ze spodu woblera do drážky, kde je zasazený drátek a pak to zalepit epoxidem nebo dobrým vteřiňákem. V průběhu zimy snad dodělám článek o výrobě woblerů, defakto ho už mám, jen potřebuju nafotit potřebné fotky na postup, tak to pak, když bude zájem můžu poslat na čtení!

reagovat
Neděle 19. listopadu 2006 ve 14:08 ® BigMike

Zkus omotat plátkové olůvko na stopku trojháčku!

reagovat
Pátek 17. listopadu 2006 ve 12:37 ® mirmen

můžeš navrtat zespodu dírku o průměru cca 8 mm a přichytit tmelem olůvko o cca 8 – 10 gramech. přetřít kytem, aby do těla nenasákla voda a vyzkoušet v misce, jak noří.

Případně dotížit, podle potřeby, dalším vrtem a zátěží. Pak zakytovat nebo – lépe – zalepoit dvousložkovým lepidlem, dokončit povrchovou úpravu. Po osazení trojháčky vyzkoušet chod, upravovat vybočování nepatrným vychylováním předního závěsného očka. Předvážený wobler bude chodit (pravděpodobně, podle sklonu a velikosti lopatky) hlouběji a bude se moct vodit pomaleji.

reagovat
Pondělí 13. listopadu 2006 v 16:06 ® ART reakce na …
ART

dudu mas to u me dik pokusim se ti kouknout po tom prutu

reagovat
Pondělí 13. listopadu 2006 v 8:26 ® 3stan reakce na …

skus nabuduce najprv pridat zavazie do brucha,potom otestovat a nakoniec farbit

reagovat
Neděle 12. listopadu 2006 ve 22:08 ® dudu

bože já su hovado- vidíš

reagovat
Neděle 12. listopadu 2006 ve 22:07 ® dudu

alespoň vydíš co za kraviny radíš ty, jen sem to tvoje zkopíroval. Jinak je opravdu článků tohoto typu všude dost. Přidej do břicha zátěž, co bys s tím jinýho chtěl dělat.

reagovat
Neděle 12. listopadu 2006 ve 22:02 ® ART reakce na …
ART

dik to si mi teda pomoh

reagovat
Neděle 12. listopadu 2006 ve 22:00 ® dudu

zkus se podivat na internet a hned neco najdes

reagovat