Chytej.cz

Co jste zapoměli necteno

11.11.2006 | staker | 2.664 zobrazení | 14 odpovědí

Když odcházím od vody, tak se dvakrát podívám, jestli jsem něco nezapoměl. Nosím batoh, ze kterého když vyndám věci co nebudu „nutně“ potřebovat, tak je těžší než když jsem je vyndal. Přesto mám pocit, že něco „nutného“ nemám ssebou. To mě přivedlo na otázku, zeptat se CO JSTE ZAPOMĚLI DOMA, KDYŽ JSTE ŠLI NA RYBY? Příklad . Kolega šel na ryby s „kamarádkou“, a zjistil že nechal doma pruty. Deku si vzít nezapoměl.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 19. srpna 2008 ve 22:26 @ ???

Zrovna dneska-v šest příchod z práce, rychle se převléknout a na Labe. Když jsem tam přijel, tak jsem zjistil, že jsem doma nechal všechny nástrahy i s krmením. Měl jsem jen polouschlé žížaly z neděle.Jak jsem nahodil, ihned truman, takže za 45 minut jsem byl i bez žížal a jel jsem domů.

reagovat
Úterý 19. srpna 2008 ve 12:20 ® Iwory
Iwory

no ja radši nebudu psát co sem zapomnel a ztratil…jelikož u vody pokuřuju travičku chodim celkem pravidelne dokupovat podberaky,pea­ny,kyblíčky atd atd…:D

reagovat
Pondělí 18. srpna 2008 v 1:38 ® Michal/
Michal/

No já sem přivázal pruty na kolo a jel jsem k rybníku cca 1km daleko. Vybalil jsem vše, ale najednou jsem si všimnul, že nemám naviják:D Tak sem valil dom. Ale s prutem se mi to taky stalo. A to to byl ještě feeder :-D

reagovat
Neděle 17. srpna 2008 ve 22:12 ® Robur
Robur

je něco nového

reagovat
Středa 15. listopadu 2006 v 16:06 ® drozďák

To měl kolega asi doma dost blbý. Nicméně mu budiž útěchou, že ten klacek, kterej na výlet s „kamáradkou“ potřeboval se zapomenout nedá… Jinak k této otátźce se vyjadřovat nebudu. Jednou nechám u vody nebo naopak doma i sám sebe :-)

reagovat
Úterý 14. listopadu 2006 v 17:13 ® Jikis

No, naposled sem nechal vestu (se všema dokladama, návazcema, metrem, peánem…) pověšenou na stromě na břehu Lipna a zjistli sem to až když sem přejel na druhej břeh. Tak sem pro ní rychle hnal zpátky, sem si připadal jak Venca Chalupa na olympiádě.

reagovat
Pondělí 13. listopadu 2006 ve 22:39 ® paccco
paccco

Není to tak dávno,co jsem se chystal na ryby a ptám se manželky ,kde mám přívlačák.Odpověď zněla,miláčku máš ho v autě.Tak jsem v poklidu vyrazil na ryby a u tchána jsem zjistil,že jsem bez prutu.....To bylo ale nadávek(samozřejmě jenom potichu).Moje rada zní,vše si zkontroluj sám.......A potom se nebudeš vracet pro zapomenuté věci-to je hold život a život je krásný!!!!!

reagovat
Neděle 12. listopadu 2006 ve 22:53 ® jake
jake

Zajímavé téma. Ve svých dřevních začátcích jsem zapomínal permanentně pořád něco. Hlavně u vody – vidličky, peán, židličku, podběrák, vezírek (dokonce i s rybou) :-)) . Jednou jsem přijel zase k vodě bez papírů. Letos jsem jedny papíry u vody ztratil a na druhý den zase s velkým štěstím našel. Loni jsme s kolegou nechali u Moravy sumcovku i s navijákem. Vraceli jsme se pro ni asi v 1:00 v noci. Postupem času už je to lepší a zapomínám minimálně. Naposledy jsem zapomněl v autě v garáži psa, kterého jsem bral na ryby s sebou. Naštěstí tam byl asi jenom 10 minut, ale uražený byl stejně…:-))

reagovat
Sobota 11. listopadu 2006 ve 22:17 ® mirmen

Doklady.
V době, kdy se nemusel psát příchod k vodě. Zjistil jsem to až při kontrole. Porybný mne za ta léta znal, nechal mne chytat dál ( s tím, že si případně ponechanou rybu dopíšu). Kontrolu mi dopsal o týden později, když jsem se cestou na ryby stavil v místní hospůdce :-)

reagovat
Sobota 11. listopadu 2006 ve 22:13 @ 

Pánové já doma nenechám nikdy nic,protože beru přípravu velice zodpovědně.Návazce připravuji s předstihem,volím uvážlivě strategii lovu ,dle počasí,vody,ročního období,kterou jsem nabyl několikaletou četbou odborných publikací a poznatky svého lovu.Přijíždím k vodě s pocitem dokonalé přípravy profesionála, včetně závodního krmení a zjišťuji,že kapři dnes opravdu nejdou,ale dravci se předhánějí v lovu v mém bezprostředním kaprařském teritóriu.Poté zjišťuji,že vláčák,který mám pečlivě připraven doma ,by byl k užitku.Hlavou se honí myšlenka,proč jsem ho doma zapomněl,ale já se uklidňuji tím,že příprava byla dokonalá,ale kapři prostě nejdou.Však zítra přezbrojím a vyrazím na dravce.Doma zvažuji,zda si vezmu také šrot na kapříky,ale po zralé úvaze přípravy docházím k závěru z dnešního dne,že to nemá cenu,protože to stejně nepůjde a jdu přeci na dravce.Poté připravím zodpovědně návazce na dravce a znaven jdu spát s představou zítřejšího lovu.Ráno u vody z hrůzou zjišťuji,že kolega vedle mne úspěšně kapraří a dravci dnes nejdou.Ale já jsem přeci šel na dravce,se uklidním a na kapry půjdu zítra.........????

reagovat
Sobota 11. listopadu 2006 ve 21:13 ® Robur
Robur

no tak k lepšímu, jel jsem na jeden revír v Brně, furt jsem řešil zda vemu i mušák a broďáky a feedr a vláčku, nakonec jsem mušák měl, ale broďáky zůstaly na dvoře a vláčka se nekonala, protože jsem vyjel jen v pantoflích a místo gatí jsem měl dlouhý termo¨jégry, takže jsem se moc neproducíroval. Ještě tu atmosféru přibarvilo to, že kousek od našeho fleku, tak 300m, byl domek s červenou lucernou, takž jsem mhl pro někoho vypadat, jak rchle odejivší zákazník. Prostě to byl klasický výsledek, když vás někdo veze na ryby a nepoužívaáte vlastní auto.

reagovat
Sobota 11. listopadu 2006 ve 21:08 ® ART reakce na …
ART

spis byses mel ptat co zapomenem na rybach kdyz dem dom.

reagovat
Sobota 11. listopadu 2006 ve 21:07 ® judas.d
judas.d

NO JÁ VYJEL NA RYBY PRUTY JSEM MĚL ALE ZAPOMNĚL JSEM DOMA KUFR S VEŠKERÍMA NÁVAZCAMA ATD.

reagovat
Sobota 11. listopadu 2006 ve 20:06 ® Robur
Robur

tak nezapomeň, že se to píše s MNĚ, což je v poho, ale asi ti pokazím radost i po 2., téme je duplicitní, takže všem přeji, aby od poslední akutalizace tohoto fóra /typuji, tak 2 měsíce vzad/ nemuseli nic psát, tj. že nic neztratili.

reagovat