Chytej.cz

Fotíte své úlovky? necteno

11.11.2006 | cercer | 6.665 zobrazení | 49 odpovědí

Letos jsem si udělal radost a koupil si foťáček..Lumixe DMC-FZ20..tak si hraju a nezlobím:-). zajímalo by mě,kdo jak a čím zvěčňujete své úlovky..své postřehy a rady a fígle,jak udělat tu nej fotku..

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Čtvrtek 23. listopadu 2006 v 16:48 ® harpunar

Sander- I tak to ale naštve,já vím jak ti muselo být.Marná sláva,stejnou kompozici a rybu už nevyfotíš.Tak máme poučení oba a už budeme chytřejší,není-liž pravda? Tak hezký zbytek dne a já už zítra hajdy na ryby,které neberou.Čau

reagovat
Čtvrtek 23. listopadu 2006 v 15:54 ® Sander
Sander

harpunar > bohužel já se nikam moc nedostanu, všechny fotky byly foceny Strakonice ±15km, pár z Blanice, Budějc, Boršova, Lomnice…prostě dokáži je ještě nahradit. Sice až za rok, ale dokáži. Horší by bylo jet třeba na Kamčatku a přijít o fotky odsud… Pár pěkných fotek ryb jsem sice asi měl, ale výběr, tedy spíše asi 70% toho výběru, jsem poslal do Z lovu, mohu se na ně tedy zpětně podívat. Také raději fotím ryby na podběráku, vedle navijáku atd., jak říkáš, kvůli objektivitě. Můj ksicht tam být také nemusí…

reagovat
Čtvrtek 23. listopadu 2006 v 10:46 ® harpunar

Sander-podobné štěstí jsem měl loni taky-asi 400 nejlepších fotek s Keňských parků Tsavo a Ambosseli v řiti.Naštěstí jsem měl sebou ještě zrcadlovku Canon s objektivem,tak dalších cca 200 fotek,ale klasických zbylo.Nicméně když mi kleknul disk a nešlo to vytáhnout,tak jsem myslel že mne trefí!!!Dneska si už vše ihned zálohuju.Holt jedna zkušenost stačí!!!Ale hlavně k otázce- úlovky fotím,ale hlavně rybky třeba s metrem-či prutem kvůli objektivitě,můj ksicht tam být nemusí a předpažené ruce s rybou 35cm,která pak vypadá jako devadesátka také ne.

reagovat
Čtvrtek 23. listopadu 2006 v 1:48 ® cercer reakce na …
cercer

Sander:no..taky se mi stalo něco podobného..loni..od té doby mám plnejch cédéček..jéje!!:-))

reagovat
Pondělí 20. listopadu 2006 v 17:44 ® Sander
Sander

cercer1 > komplet o všechny :-) Nezálohoval jsem, páč, jak jsem tu už někde psal, počítačům nerozumím a nikdy by mě nenapadlo, že o věci uložené na disku můžu přijít.

reagovat
Pondělí 20. listopadu 2006 v 17:27 ® cercer
cercer

Sander:fakt jsi přišel o všechny fotky??Vzhledem k tomu,co jsem tu zatím viděl,je to opravdu škoda..copak.­.nezálohuješ?:-)

reagovat
Pondělí 20. listopadu 2006 v 10:56 ® Mirus reakce na …
Mirus

Já fotím,ale mám fotˇák dnes už za 100Kč =D. Ani nemá blesk a musím počkat neš se doplní film a pak to sem nahážu =D

reagovat
Neděle 19. listopadu 2006 ve 12:12 ® srami
srami

Shadowhunter: nebo se upis jedné telekomunikační firmě jmenem T-...... a dostaneš k tomu sonyericsonu 750 ještě druhý za 1 kč

reagovat
Neděle 19. listopadu 2006 v 1:19 ® zany reakce na …

shadowhunter>hele tady jsem se koukl ne nějaký ty telefony www.nejlevnejsiobchod.cz
sony Ericcon 750i

je to solidní telofonek kámoš ho má a je sním naprosto spokojen fotky jsou z něj skvělý.

reagovat
Sobota 18. listopadu 2006 ve 22:16 ® Rendy

Bez fotek se vzpomínky vytrácejí , myslím že fotoaparát by měl patřit k výbavě rybáře .Dlouho jsem váhal jaký , volil jsem Kyoceru 4× Mpx 10× opt.zoom, za málo peněz dobrý foťák , prodal jsem a koupil Canona S2IS , chtěl jsem lepší rozlišení , větší zoom , stabilizaci obrazu , super makro , výklopný displej , , mám ho týden , zatím zjišťuji co všechno dokáže , myslím že budeme kamarádi . Má auto i manuální ovládání všeho a to se mi líbí . Jak udělat nej fotku taky nevím , prostě zkouším a když se přeci jen někdy nějaká povede je to prostě radost jako z pěkného úlovku. Chtělo by to znát trochu té teorie o focení , být ve správný čas na správném místě a umět se koukat. Přeji hodně zdaru

reagovat
Sobota 18. listopadu 2006 ve 20:20 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

Fotite nekdo mobilem? Ja sice fotak mam ale na ryby ho netaham, a mobil mam u sebe vzdy ale foti na ho*no chtelo by to nejaky lipsi mobil s lepsim fotakem, nedoporucil by nekdo nejaky? Nechci mobil za 10tis staci tak okolo 5tis jestli je nejaky co i pekne foti ;-)

reagovat
Pátek 17. listopadu 2006 v 17:46 ® Sander
Sander

Mirek > hmm, tak to fakt potěší :-)

reagovat
Pátek 17. listopadu 2006 v 16:36 ® Mirek reakce na …

Sander: Totéž se mi povedlo loni. Na infarkt. Třeba tě potěší, že v tom nejsi sám:-)

reagovat
Pátek 17. listopadu 2006 v 9:07 ® okoun 1 reakce na …
okoun 1

Já ho chytil už dost dávno.Ze 2roky to budou.Na těch našich dvou plackách Těr.Žerm.možná už ani není:-(( Jinak je to pěkná ryba a do vody patří!

reagovat
Čtvrtek 16. listopadu 2006 ve 20:53 ® Sander
Sander

Své úlovky jsem fotil moc rád. Za letošní sezonu to bylo asi 2000 fotek ryb a přírody, jenže co čert nechtěl, o VŠECHNY jsem v pondělí přišel!! Jediné fotky, na které se mohu zpětně podívat, jsou jen ty zde na chytej… Tragédie, pro mně nenahraditelná ztráta! :-( (( Ale když nejde o život, jde o hovno

reagovat
Čtvrtek 16. listopadu 2006 ve 20:50 ® splavek

Své úlovky nefotím,proto­že,když si vezmu foťák sebou na ryby,tak prd chytnu.A když,ho sebou nemám ,tak většinou chytám,ikdyž to taky občas nevyjde podle mých představ.

reagovat
Úterý 14. listopadu 2006 ve 14:39 ® okoun 1 reakce na …
okoun 1

pupak>Dostal si mě!!:-)) )))

reagovat
Úterý 14. listopadu 2006 ve 14:38 ® okoun 1 reakce na …
okoun 1
reagovat
Úterý 14. listopadu 2006 ve 14:24 ® pupak reakce na …

okoun 1 – jooooo par tocenejch bych si dal . . .

reagovat
Úterý 14. listopadu 2006 ve 13:55 ® okoun 1 reakce na …
okoun 1

pupak>A co takhle točení.Co ty na to?????????

reagovat
Úterý 14. listopadu 2006 ve 13:52 ® pupak reakce na …

okoun 1 – seru na stativ :-)) ))

reagovat
Úterý 14. listopadu 2006 ve 13:48 ® okoun 1
okoun 1

Pupak>Oprava-Taky dobré focení:-) JPfish>Já se pomalu pokouším různě nastvovat a ostřit.Kamarád je fotograf a sem tam mi poradí.Moc mi to ale nejde:-) Jinak o stativu jsem přemýšlel.Buď tak jak říkáš(ůpravou trojnožky).Vyděl jsme i 30cm stativ cca.250kč nevim zda by to stačilo?!

reagovat
Úterý 14. listopadu 2006 ve 13:42 ® okoun 1 reakce na …
okoun 1

pupak>takz dobr0 focení:-)

reagovat
Úterý 14. listopadu 2006 ve 13:06 ® pupak reakce na …

seru na foceni . . .

reagovat
Úterý 14. listopadu 2006 ve 12:52 ® vsetinek

Já mám celkem smůlu, že když si vezmu foťák, tak skoro nikdy nic nechytím. Ale když už tak fotím mým Kodakem EasyShare Z740

reagovat
Úterý 14. listopadu 2006 v 10:25 ® snek reakce na …

ZN>Amen

reagovat
Pondělí 13. listopadu 2006 ve 22:53 ® ZN
ZN

paccco: pěkné fotky dělá 98% mašinek na trhu. Ale PĚKNÉ fotky jsou výhradně v oku, citu a pohotovosti.

reagovat
Pondělí 13. listopadu 2006 ve 22:33 ® paccco
paccco

Začal jsem fotit v roce 2005,když jsem si koupil foťák značky CANON-PowerShot A 75.Nejsem sice nějaký přeborník,ale myslím si,že na těch pár fotek co udělám u vody to bohatě stačí.A dle mého názoru ta mašinka dělá velice pěkné fotky.To ho ale nesmím zapomenou doma nebo zjistit,že mám vybité baterky.....

reagovat
Pondělí 13. listopadu 2006 v 19:21 ® Robur
Robur

tak nějak jsem na to líný, 1/ vzpomenout si, že by foťák chtěl jít se mnou a ještě za konstalace nabitých baterek, je problém 2/ vzpomenout si když chytnu rybu – to je taky problém 3/ raději si nevzpomenu, protož když si vzpomenu, co jsem nechal už u vody… 4/ proto Vám chlapci, kteří fotíte posílám své velké díky

reagovat
Neděle 12. listopadu 2006 ve 21:58 ® 

Fotim a snad i budu digitalem Canon Ixus 30 – prcek do male kapsicky, nic to nevazi, ma kovove telo a udela neuveritelne fotek na jedno nabiti. A snad i budu nebot ted jsem dojel domu z ryb a zjistil, ze jsem ho zapomnel pred domem tchyne na zemi, kdyz jsem vyzvedaval zenu, bejby, psa, tasky atd....... snad jsem ho neprejel. V opacnem pripade vam napisi jak Canon Ixus 30 odolava Octavii II Combi :-)

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1