Vyhledávání
Fotíte své úlovky?
11.11.2006 | cercer | 6.665 zobrazení | 49 odpovědí
Letos jsem si udělal radost a koupil si foťáček..Lumixe DMC-FZ20..tak si hraju a nezlobím:-). zajímalo by mě,kdo jak a čím zvěčňujete své úlovky..své postřehy a rady a fígle,jak udělat tu nej fotku..
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 23. listopadu 2006 v 16:48 ® harpunar
-
Sander- I tak to ale naštve,já vím jak ti muselo být.Marná sláva,stejnou kompozici a rybu už nevyfotíš.Tak máme poučení oba a už budeme chytřejší,není-liž pravda? Tak hezký zbytek dne a já už zítra hajdy na ryby,které neberou.Čau
reagovat - Čtvrtek 23. listopadu 2006 v 15:54 ® Sander
-
harpunar > bohužel já se nikam moc nedostanu, všechny fotky byly foceny Strakonice ±15km, pár z Blanice, Budějc, Boršova, Lomnice…prostě dokáži je ještě nahradit. Sice až za rok, ale dokáži. Horší by bylo jet třeba na Kamčatku a přijít o fotky odsud… Pár pěkných fotek ryb jsem sice asi měl, ale výběr, tedy spíše asi 70% toho výběru, jsem poslal do Z lovu, mohu se na ně tedy zpětně podívat. Také raději fotím ryby na podběráku, vedle navijáku atd., jak říkáš, kvůli objektivitě. Můj ksicht tam být také nemusí…
reagovat - Čtvrtek 23. listopadu 2006 v 10:46 ® harpunar
-
Sander-podobné štěstí jsem měl loni taky-asi 400 nejlepších fotek s Keňských parků Tsavo a Ambosseli v řiti.Naštěstí jsem měl sebou ještě zrcadlovku Canon s objektivem,tak dalších cca 200 fotek,ale klasických zbylo.Nicméně když mi kleknul disk a nešlo to vytáhnout,tak jsem myslel že mne trefí!!!Dneska si už vše ihned zálohuju.Holt jedna zkušenost stačí!!!Ale hlavně k otázce- úlovky fotím,ale hlavně rybky třeba s metrem-či prutem kvůli objektivitě,můj ksicht tam být nemusí a předpažené ruce s rybou 35cm,která pak vypadá jako devadesátka také ne.
reagovat - Čtvrtek 23. listopadu 2006 v 1:48 ® cercer reakce na …
-
Sander:no..taky se mi stalo něco podobného..loni..od té doby mám plnejch cédéček..jéje!!
reagovat - Pondělí 20. listopadu 2006 v 17:44 ® Sander
-
cercer1 > komplet o všechny
reagovatNezálohoval jsem, páč, jak jsem tu už někde psal, počítačům nerozumím a nikdy by mě nenapadlo, že o věci uložené na disku můžu přijít.
- Pondělí 20. listopadu 2006 v 17:27 ® cercer
-
Sander:fakt jsi přišel o všechny fotky??Vzhledem k tomu,co jsem tu zatím viděl,je to opravdu škoda..copak..nezálohuješ?
reagovat - Pondělí 20. listopadu 2006 v 10:56 ® Mirus reakce na …
-
Já fotím,ale mám fotˇák dnes už za 100Kč =D. Ani nemá blesk a musím počkat neš se doplní film a pak to sem nahážu =D
reagovat - Neděle 19. listopadu 2006 ve 12:12 ® srami
-
Shadowhunter: nebo se upis jedné telekomunikační firmě jmenem T-...... a dostaneš k tomu sonyericsonu 750 ještě druhý za 1 kč
reagovat - Neděle 19. listopadu 2006 v 1:19 ® zany reakce na …
-
shadowhunter>hele tady jsem se koukl ne nějaký ty telefony www.nejlevnejsiobchod.cz
sony Ericcon 750ije to solidní telofonek kámoš ho má a je sním naprosto spokojen fotky jsou z něj skvělý.
reagovat - Sobota 18. listopadu 2006 ve 22:16 ® Rendy
-
Bez fotek se vzpomínky vytrácejí , myslím že fotoaparát by měl patřit k výbavě rybáře .Dlouho jsem váhal jaký , volil jsem Kyoceru 4× Mpx 10× opt.zoom, za málo peněz dobrý foťák , prodal jsem a koupil Canona S2IS , chtěl jsem lepší rozlišení , větší zoom , stabilizaci obrazu , super makro , výklopný displej , , mám ho týden , zatím zjišťuji co všechno dokáže , myslím že budeme kamarádi . Má auto i manuální ovládání všeho a to se mi líbí . Jak udělat nej fotku taky nevím , prostě zkouším a když se přeci jen někdy nějaká povede je to prostě radost jako z pěkného úlovku. Chtělo by to znát trochu té teorie o focení , být ve správný čas na správném místě a umět se koukat. Přeji hodně zdaru
reagovat - Sobota 18. listopadu 2006 ve 20:20 ® Shadowhunter reakce na …
-
Fotite nekdo mobilem? Ja sice fotak mam ale na ryby ho netaham, a mobil mam u sebe vzdy ale foti na ho*no chtelo by to nejaky lipsi mobil s lepsim fotakem, nedoporucil by nekdo nejaky? Nechci mobil za 10tis staci tak okolo 5tis jestli je nejaky co i pekne foti
reagovat - Pátek 17. listopadu 2006 v 17:46 ® Sander
-
Mirek > hmm, tak to fakt potěší
reagovat - Pátek 17. listopadu 2006 v 16:36 ® Mirek reakce na …
-
Sander: Totéž se mi povedlo loni. Na infarkt. Třeba tě potěší, že v tom nejsi sám
reagovat - Pátek 17. listopadu 2006 v 9:07 ® okoun 1 reakce na …
-
Já ho chytil už dost dávno.Ze 2roky to budou.Na těch našich dvou plackách Těr.Žerm.možná už ani není
reagovatJinak je to pěkná ryba a do vody patří!
- Čtvrtek 16. listopadu 2006 ve 20:53 ® Sander
-
Své úlovky jsem fotil moc rád. Za letošní sezonu to bylo asi 2000 fotek ryb a přírody, jenže co čert nechtěl, o VŠECHNY jsem v pondělí přišel!! Jediné fotky, na které se mohu zpětně podívat, jsou jen ty zde na chytej… Tragédie, pro mně nenahraditelná ztráta!
reagovat(( Ale když nejde o život, jde o hovno
- Čtvrtek 16. listopadu 2006 ve 20:50 ® splavek
-
Své úlovky nefotím,protože,když si vezmu foťák sebou na ryby,tak prd chytnu.A když,ho sebou nemám ,tak většinou chytám,ikdyž to taky občas nevyjde podle mých představ.
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 ve 14:39 ® okoun 1 reakce na …
-
pupak>Dostal si mě!!
reagovat)))
- Úterý 14. listopadu 2006 ve 14:38 ® okoun 1 reakce na …
- reagovat
- Úterý 14. listopadu 2006 ve 14:24 ® pupak reakce na …
-
okoun 1 – jooooo par tocenejch bych si dal . . .
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 ve 13:55 ® okoun 1 reakce na …
-
pupak>A co takhle točení.Co ty na to?????????
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 ve 13:52 ® pupak reakce na …
-
okoun 1 – seru na stativ
reagovat))
- Úterý 14. listopadu 2006 ve 13:48 ® okoun 1
-
Pupak>Oprava-Taky dobré focení
reagovatJPfish>Já se pomalu pokouším různě nastvovat a ostřit.Kamarád je fotograf a sem tam mi poradí.Moc mi to ale nejde
Jinak o stativu jsem přemýšlel.Buď tak jak říkáš(ůpravou trojnožky).Vyděl jsme i 30cm stativ cca.250kč nevim zda by to stačilo?!
- Úterý 14. listopadu 2006 ve 13:42 ® okoun 1 reakce na …
-
pupak>takz dobr0 focení
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 ve 13:06 ® pupak reakce na …
-
seru na foceni . . .
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 ve 12:52 ® vsetinek
-
Já mám celkem smůlu, že když si vezmu foťák, tak skoro nikdy nic nechytím. Ale když už tak fotím mým Kodakem EasyShare Z740
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 v 10:25 ® snek reakce na …
-
ZN>Amen
reagovat - Pondělí 13. listopadu 2006 ve 22:53 ® ZN
-
paccco: pěkné fotky dělá 98% mašinek na trhu. Ale PĚKNÉ fotky jsou výhradně v oku, citu a pohotovosti.
reagovat - Pondělí 13. listopadu 2006 ve 22:33 ® paccco
-
Začal jsem fotit v roce 2005,když jsem si koupil foťák značky CANON-PowerShot A 75.Nejsem sice nějaký přeborník,ale myslím si,že na těch pár fotek co udělám u vody to bohatě stačí.A dle mého názoru ta mašinka dělá velice pěkné fotky.To ho ale nesmím zapomenou doma nebo zjistit,že mám vybité baterky.....
reagovat - Pondělí 13. listopadu 2006 v 19:21 ® Robur
-
tak nějak jsem na to líný, 1/ vzpomenout si, že by foťák chtěl jít se mnou a ještě za konstalace nabitých baterek, je problém 2/ vzpomenout si když chytnu rybu – to je taky problém 3/ raději si nevzpomenu, protož když si vzpomenu, co jsem nechal už u vody… 4/ proto Vám chlapci, kteří fotíte posílám své velké díky
reagovat - Neděle 12. listopadu 2006 ve 21:58 ®
-
Fotim a snad i budu digitalem Canon Ixus 30 – prcek do male kapsicky, nic to nevazi, ma kovove telo a udela neuveritelne fotek na jedno nabiti. A snad i budu nebot ted jsem dojel domu z ryb a zjistil, ze jsem ho zapomnel pred domem tchyne na zemi, kdyz jsem vyzvedaval zenu, bejby, psa, tasky atd....... snad jsem ho neprejel. V opacnem pripade vam napisi jak Canon Ixus 30 odolava Octavii II Combi
reagovat