Vyhledávání
Počet ryb (odnesených) v příští sezóně...
10.11.2006 | Lerak | 11.309 zobrazení | 127 odpovědí
Dle neověřených informací budou v JčÚS v r. 2007 takováto pravidla v počtu „odnesených“ ryb : P - 50 ks lososovitých ryb, MP – 50 ks tzv. ušlechtilých ryb…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 14. listopadu 2006 v 15:10 ® Dědek
-
Žádný kleště nebo scener.Máme přeci gps. Každý plůdek dostane čip, povinnou výbavou bude satelitní přijímač umístěný v prutu a potom je to už jenom o otázce vytvoření vhodného počítačového programu. A konečně vymítíme pytláky a nepodstivce.
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 ve 14:27 ® Vichrzhor
-
Asi takhle: jakákoliv pravidla jsou k prdu, jestliže není zajištěno jejich důsledné dodržování…
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 ve 14:15 ® regulus reakce na …
-
KECALKA – Rarach a Dědek začali s plombováním, je už fuk, jestli sebou taháš plombovací kleště nebo scaner. Navíc by každá ryba byla jako elektroměr. -:))))
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 ve 14:09 ® Kecalka reakce na …
-
HM HM A POVOLENKA BY PAK STÁLA 10.000KČ NÉ PLS 5oooKČ ZA TO ŽE SI MUSÍŠ KOUPIT PŘÍSTROJ NA VŠECHNO OKOLO ,ČLOVĚČE KAM NA TY DOBRY NAPADY CHODIŠ HA HA HA :.)
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 ve 13:24 ® snek reakce na …
-
regulus>A na hranicích revírů postaví Kapsh brány a je vyřešena aji migrace z jedné MO do druhé.
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 ve 12:51 ® regulus reakce na …
-
No já bych to řešil ještě propracovaněji. Všem nasazeným rybám bych implantoval čip, rybář by sebou tahal scaner a každou ulovenou rybu by zaznamenal, s poznámkou, zda ji sežral, či pustil, pochopitelně s datumem, časem a místem ulovení. Pokud by chytil rybu bez čipu, byl by povinen ji očipovat. Svaz by tak měl kompletní informace o pohymu inkriminovaných ryb.
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 v 7:42 ® Dědek
-
K tématu – byl bych pro omezení na ještě nižší hranici a to v nějaké kombinaci se značením úlovku. To, co psal rarach někde na začátku ( „blombování“ ryb )není až taková blbost, jak se může na první pohled zdát. Pokud by se to trochu propracovalo, mohlo by to fungovat. jj, líbí se mi to čím dál víc.
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 v 1:31 ® regulus reakce na …
-
BOBO co bych tam u vás dělal, tady je na pstruhovkách fišlí dost, přece bych vám to tam nemoh vychytávat. -:)))
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 v 1:25 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
Jagger: Přijeď na školení
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 v 1:25 ® rarach
-
To nemusíš, já mám největšího potoka taky na blinker a taky na MP a spím dobře.
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 v 1:22 ® regulus reakce na …
-
Rarach – kuwa, já se asi od příštího roku, kvůli těm salmonidům dám na muškaření. Už mě nebaví je zbaběle chytat v Bílovicích pod splavem na červa nebo blinkr.
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 v 1:18 ® rarach
-
Ty woe , já to taky blbě pochopil, tak máš smůlu Regule, dají ti tam howno!
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 v 1:17 ® rarach
-
Regulus: naopak jsi velmi progresivní, máš velkou šanci, že tam bude PO opět dosazem, když se mu tam tak dobře daří, to si alespoň řeknou na kraji až spočítají úlovkáče. 30 potoků se u nás vykáže dohromady od všech na pstruhovce, ale zmaseno jich jistě bude 10 x tolik.
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 v 1:12 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
Jagger: Sakra, chvilku mi trvalo, než mi došlo, že byl jen jeden 30cm a ne 30 ks
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 v 1:11 ® regulus reakce na …
-
Nee zrentgenuje ti tvoje kostičky, až ti OTO v Sokolově dají do řepy. -:)))
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 v 1:09 ® regulus
-
Vichr – čumím jak svińa (Rarach mě asi opět nazve demagogem -:))) ). To by mě nikdy nenapadlo, přepočítávat ryby na benzín a vercajk. I kdybych to za těch 33 let byl schopnej zpětně spočítat, tak se dostanu v naprosto nejlepším případě daleko víc jak 90% do mínusu. Upřímě, mě to od tebe dost překvapilo, vypadals dost normálně. -:))) No možná si do tebe rejpnu, na jaře jsem zmasil 30 PO splavenýho po povodních na MP, tak 30km pod P. Jsu si vědomej, že jsem zavraždil původní druh ryby, pánvičkové velikosti (moje minimální brací míra je právě těch osudných 30cm) a děcka říkaly, že byl dobrej (já ryby nežeru).
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 v 0:56 ® Vichrzhor reakce na …
-
Prutos: Aha, takže pracuje v Technickejch službách jako údržbář nočního osvětlení!
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 v 0:54 ® Prutos reakce na …
-
Rarach je rozdavač jistého záření pokud se nepletu…
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 v 0:50 ® Vichrzhor
-
Rarach: Co že je Tvoje profese? Podle denní doby vyhazovač v bordelu, pumpař nebo lékař
reagovat)
- Úterý 14. listopadu 2006 v 0:48 ® Prutos reakce na …
-
Vichr: K „čecháčkům“ se vyjadřovat nebudu. Ale jinak dobrej nápad… jdu chrápat!
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 v 0:47 ® rarach
-
Mám pohotovost, tj. čekám na klienty. Nebojte oni přijdou až se odebéřu do křesílka.
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 v 0:45 ® BoBo-Falknow
-
rarach: Že Ti tam pošlu nějaký cigoše?!
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 v 0:44 ® Prutos reakce na …
-
Rarach: Tak makej a nekecej!
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 v 0:41 ® rarach
-
Já jsem v práci!
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 v 0:41 ® rarach
-
Myslím tím samozřejmě duháky a ostatní dosypávanou zvěř v konzumní velikosti.
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 v 0:40 ® Prutos
-
Vichr:Jo tak to už chápu jak jsi k tomu došel. A kdo že je ten nepřítel, kterého se snažíš poznat? BoBo: Duhoně klepnu leda na soukromáku, pač P nemam. Já rád kapříka a sem tam nějakého dravčíka. Teda vyjma štiky a bolena,ty nějak nemusím (na talíři)
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 v 0:38 ® Vichrzhor reakce na …
-
rarach: Ajajaj, zse se dostáváme k oblíbenému tématu – funkčnost, či spíše nefunkčnost stávajícího systému (v kterémžto tématu se celkem shodneme). Nepůjdem radši spát? Někteří z nás krom chytání ryb chodí i do práce
reagovat)
- Úterý 14. listopadu 2006 v 0:35 ® rarach
-
No vidíš Bingo, zase jsme na začátku, plán výtěžnosti. Když nasadíš 15 cm potočáka, kolik ho ten rok vytěžíš? Odpověď je zero, to letos ovšem stalo i s duhákem loni se nasadilo tolik a tolik a dle povolenek se chytilo o hodně méně, chtěli jsme duháka aby se nemasakroval PO a lipan a odpověď, dle plánu zarybňení a odchytaných ryb, jich tam musíte mít mraky, že ho lidi nepíšou a že splave při jarní vodě do Ohře, haha nezájem. Takže v současných podmínách jsou hry na C a R jistě pro svědomí rybářů dobré, leč pro revíry to téměř nic neřeší.
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 v 0:29 ® Vichrzhor
-
rarach: ´S tu ještě chyběl
reagovatČást první jsem možná nepochopil – máš za to, že žehrám peněz vynaložených na svého koníčka? To ani náhodou, neb věci srdeční se penězi nepřepočítávají – proto jsem podrážděně reagoval na tu masitou vypočítavost. Proč mi není úplně košer „nadměrné“ braní ryb jsem vysvětlil v minulém příspěvku – patřím mezi pár procent rybářů, které vysedávání na kapry fakt nebaví, takže bohužel nevyužívám podstatnou část radostí, nabízených držitelům povolenek ČRS.
- Úterý 14. listopadu 2006 v 0:25 ® Vichrzhor
-
BoBo: Docela bingo – Tvoje poznámka o duhoňovi a kapru. Málokdo si uvědomí, že brutální nasazování těchto druhů ryb na úkor ostatních (zarybňovací plány a podobné dokumenty, platné pouze jako papír na utření zadku, zatím ponechme stranou) je právě úlitba masaření dle jednoduché rovnice: „Chtějí rybu – dáme tam to nejjednodušeji produkovatelné druhy“. Já osobně mám rád úplně jiné ryby, a tahle monokultura mě trochu děsí. Když vidím násadu na našich vodách, třeba v nádržích kolem LBC, tak je to samý kapr-štika-bílá ryba-semtamcandát-semtamamur. U nás přitom žije cca 60 druhů ryb a já se ptám: kde jsou?
reagovat