Vyhledávání
Počet ryb (odnesených) v příští sezóně...
10.11.2006 | Lerak | 11.309 zobrazení | 127 odpovědíDle neověřených informací budou v JčÚS v r. 2007 takováto pravidla v počtu „odnesených“ ryb : P - 50 ks lososovitých ryb, MP – 50 ks tzv. ušlechtilých ryb…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 14. listopadu 2006 v 0:15 ® rarach
-
Vichr: klídek, to jsi naběhl na vidle, docela jsi se jevil symplasticky, tak si to nekaž woe. Rybaření je koníček jako každej jinej a halt něco stojí. To jako mám přestat lyžovat, když jsem vysolil za výbavu 20 litrů a to nepočítám, povolenky na sjezdovky, beňoš atd. O tom to přece není, buďto to dělám, protože to mám rád a chci mít pěkné tackles a nebo si chodím jenom pro maso a stačí mi na to klacek od Minga. Pokud někdo neporušuje RŘ je všechno v pořádku a pokud se týká Boba má míry hodně nad povolenou hranicí. Jo a jinak kapr s pľpou – recept od BUKA, asi by se divil. Já teda ryby nejím, ale krkovice je takto výborná. Ale minulý týden jsem pět duháků vyměnil za půlku krocana, dobrej kšeft.
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 v 0:13 ® Vichrzhor reakce na …
-
Prutos: abys porazil nepřítele, musíš ho poznat… Tak jsem si spočítal nákupy vybavení v daném roce, cenu povolenek, poplatků a při ponechaných 2ks pstruha za rok jsem dospěl ke kýženému výsledku. Jednoduhé. Když do toho započteš benzín, dojde Ti, proč přepočítávači masej jak vzteklý. Btw. Byls někdy se zájezdem Čecháčků na dovolené? Všiml sis, že každý druhý přepočítává, aby měl vše nejvýhodněji? „Franto, tam nechoď, tady maj
reagovato půl eura levnější“ „Marie, počkáme ještě půl hodiny, voni tu zeleninu vždycky v šest večer zlevněj na polovic“ – to miluju!
- Úterý 14. listopadu 2006 v 0:10 ® BoBo-Falknow
-
Vichr: JJ, tomu už rozumím
reagovatNo u mne vítězí kachna k obědu a k večeři kapr
Ten je u mne na tom chudák velmi podobně jako duháci. Konec konců obě ryby se sypou hlavně pro nakrmení hladových rybářů a nejsem přesvědčen o tom, že je to vždy správný systém.
- Úterý 14. listopadu 2006 v 0:08 ® BoBo-Falknow
-
Vichr: Čéče, tak teď Ti nerozumím, píšeš, že sám si nějakou rybu vezmeš a Prutosovi nepřímo vyčítáš, že bací duhoně. Buď sám sebe odsuzuješ za braní ryb a nebo nám tu nastoluješ rovnostářský systém
Hlavně se nečerti (což zatím nečiníš), je to diskuze
reagovat - Úterý 14. listopadu 2006 v 0:06 ® Vichrzhor reakce na …
-
BoBo: Ale já nejsem zarytý CAR
reagovatNikoho nepersekuuju, naopak budu rád, když lidi o věcech popřemýšlí. Někdo rybu rád vezme, já třeba ne – kdo se s tím má zabíjet, škrábat, kuchat, nosit
) Btw. kapr se všema těma kostma versus kachní prsíčka na medu – hádej kdo vítězí?
)
- Úterý 14. listopadu 2006 v 0:04 ® Prutos reakce na …
-
Vichrzhor: Vadí ti přepočítávání a sám přepočítáváš! To by mě zajímalo jak jsi se, nepočítaje benál, dostal k takové sumě? To jsi na každou ponechanou rybu zlomil novou hůlku nebo potrhal 1000 much?! Promiň ale tohle mě opravdu rozesmálo…
reagovat
A neboj, zbyde. Tam k vám nejezdím, zatím… - Úterý 14. listopadu 2006 v 0:00 ® BoBo-Falknow
-
Vichr: Za extrém považuji jakýkoliv názor na hranici názorového spektra. V tomto případě zaryté C&R, zrovna tak jako masaře a obojí sypu do jednoho pytle – extrémisti. Obzvláště lobují-li v táboře nevyhraněných. Já nevím jak C&R, ale já jsem normální chlap, který má v genech zakódovaný lov a rybu si rád vezme. Jako projev racionálního myšlení považuji schopnost vybrat si jakou rybu si vezmu a jakou už ne. V tom že si někdo vezme duháka, nevidím žádný problém a nechápu důvody vedoucí k jeho „neagresivní veřejné persekuci“. Já osobně si duháka rád vezmu, pokud na něj mám chuť a nehodlám se za to stydět.
P.S. Chuť mám skoro pořád
2. P.S. Kecám minulý týden jsem jednoho pustil – asi sluneční skvrny, Ruda je svědkem.
3. P.S. Teď mi došlo, že jsem pustil i siveny
reagovatSebekontrola nastoupila, snad se to dá léčit
- Pondělí 13. listopadu 2006 ve 23:55 ® Vichrzhor reakce na …
-
Prutos: V čem vidí BoBo extrmismus netuším. Jak už jsem psal, s braním ryb jako takovým problém nemám – sem tam taky rybu vezmu. Mě vadí neproporcionalita a vychcanost, když lidi přepočítávaj chytání na ulovený maso a ušetřený nebo prodělaný peníze. Já si loni vypočítal, že mě na pstruhovce vyšel 1kg ponechaného rybího masa na Kč 14.500,–, nepočítaje v to palivo do auta. Jak je to v tý reklamě na Mastercard (parafrázuju): „…jedna sezóna u vody – k nezaplacení“. Pro mě mají mnohem větší cenu zážitky než maso, ale budiž Ti i ostatním přáno. Jen to nepřehánějte, ať na mě taky něco zbyde
reagovat - Pondělí 13. listopadu 2006 ve 23:47 ® Prutos reakce na …
-
Vichrzhor:Myslím že Bobo vidí extémismus v tom, že na ponechání ryb mám nárok dle platných předpisů. Vyznělo to, jako že podle tebe na to nárok nemám.
reagovat
O pojmu výtěžnost revíru nepadlo z mé strany ani slovo (ba ani myšlenka)… - Pondělí 13. listopadu 2006 ve 23:43 ® Vichrzhor reakce na …
-
Prutos: jojo, výtěžnost revíru – tenhle terminus technicus taky miluju…
reagovat - Pondělí 13. listopadu 2006 ve 23:39 ® Prutos reakce na …
-
Vichrzhor:Ponechaná ryba běžných konzumních rozměrů ve vodě chybět samozřejmě bude, ale jen do té doby něž se místo ní nasadí jiná. Nevím jak u vás, ale u nás to tak běžně funguje. A se sebekontrolou myslím problém nemám, většinou nesahám po noži, ale po foťáku…
reagovat - Pondělí 13. listopadu 2006 ve 23:27 ® Vichrzhor reakce na …
-
BoBo: Kde vidíš extremismus?
reagovat - Pondělí 13. listopadu 2006 ve 23:22 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
Vichrzhor: Takže přeci jen trošku extremista, co?
reagovat - Pondělí 13. listopadu 2006 ve 23:17 ® Vichrzhor reakce na …
-
Prutos: Šak já Ti Tvoje chutě neberu – máš na to dle platných předpisů nárok. Jen si myslím, že by bylo dobrý se zamyslet, zda ponechaná ryba nebude ve vodě chybět. Myslím, že v téhle debatě je klíčové slovo OSOBNÍ SEBEKONTROLA.
reagovat - Pondělí 13. listopadu 2006 ve 20:14 ® Prutos
-
Vichrzhor: Pač jsem normální, tak pro mě ryba mimo jiné představuje i zpestření jídelníčku. Většinou jdu na ryby s tím, že si žádnou ponechtat nechci. Ale občas také s tím, že chci rybu na talíř a to pak má smůlu a dostane pusu klackem. Od vody si odnesu jen zlomek ulovených mírovích ryb, pač kdybych sežral vše co jsem chytil, měl bych šupiny a žábry a plaval bych v rybníce. Takže: Ryby morduju protože je rád jím! Kapišto?
reagovat - Pondělí 13. listopadu 2006 ve 20:03 ® Prutos
-
Gagi: Morálně dědek… A to by jako ten nadějný závodník měl chodit k vodě jen 8× ročně, když si bude chtít chytit rybu do kuchyně? To jako za odměnu že se je naučil chytat? Pak by podle tebe byl morálně ok?
reagovat - Pondělí 13. listopadu 2006 v 17:02 ® rarach
-
Příchy: Co mi furt nakazuješ, sežeň si na to soudní příkaz a pak tady dělej vlny. Už jsem Ti jednou psal, že jsem Tě nejmenoval, chceš to čínsky nebo jak! To, že se potrefená husa ozvala, je Tvůj problém a že vítr fouká od Tebe jsem ti taky dokázal, tak co o de mne chceš, abych ti pofoukal bolístko. Ty mne ignoruješ, tak v tom pokračuj a nestartuj na první našlápnutí. Já si naopak Tvoje příspěvky čtu rád, i když mi to nestačí na pochopení číst jenom jednou, většinou je teda nepochopím vůbec, ale budiž. Nevím proč, ale po přečtení Tvé literatury tak je mi nějak hej.
reagovat - Pondělí 13. listopadu 2006 v 16:23 ® Prichy reakce na …
-
rarach: vynech (ignorace nefunguje na cizim kompu a taky se dost blbe ctou prispevky druhych, kdyz reaguji na tebe)
reagovat - Pondělí 13. listopadu 2006 v 16:12 ® rarach
-
Já Tě nejmenoval, Ty jsi se potrefeně ozval sám. Jsou hlášky, které se nezapomínaj, tahle je jedna z nich. Mohu Tě ujistit, že již zlidověla.
reagovat - Pondělí 13. listopadu 2006 v 16:12 ® Shrek reakce na …
-
Nevim jestli si Příchy zasloužíš tolik uznání,aby tebou Ruda opovrhoval.To už je doslova privilegium.Promiň,vím že se umí vyjadřovat sám,ale my přisrávači,jak jsi mne nazval,hold občas musíme reagovat za někoho jiného
reagovat - Pondělí 13. listopadu 2006 v 16:05 ® Prichy
-
rarach: proste me vynech…tecka.
reagovat - Pondělí 13. listopadu 2006 ve 13:26 ® BoBo-Falknow
-
Pánové díky, je to prostě pohádkový, ač plnoletý vůz
reagovat - Pondělí 13. listopadu 2006 ve 12:52 ® Shrek reakce na …
-
V Passatovi zaznělo dle mého názoru už více pohádek,než jen tato.A to auto si opravdu zaslouží velké P,je to držák.
reagovat - Pondělí 13. listopadu 2006 ve 12:11 ® rarach
-
Bobo: To tedy fakt sorry, nechtěl jsem se ani náznakem dotknout onoho krásného a spolehlivého auta. Bez prdele!
reagovat - Pondělí 13. listopadu 2006 v 11:51 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
rarach: Jen bych upřesnil, nejedná se o passat, nýbrž o Passat.
reagovat - Pondělí 13. listopadu 2006 v 10:42 ® modrak reakce na …
-
Masař vyhyne v okamžiku, kdy cena za papíry převýší běžnou tržní cenu rybího masa v hypermarketu. Proto je třeba aby každý jednotlivě a nikoliv paušálně, za ponechané ryby platil, platil a zase platil. No jo, jenže, jak to prosadit, kdy tu je jen několik webobrblalů, a čtvrt milionu spokojených členů.
reagovat - Pondělí 13. listopadu 2006 v 10:40 ® rarach
-
Příchy: Slyšel jsem to od Tebe v Bobovo bílém passatu, když jsme jeli loni z vláčení na Jesenici. Na rozdíl od nás jsi chytil prd a tak jsi si vymyslel pohádku o ucukávání rybám, mi jsi tak způsobil migrénu jak prase. Kdybych si já měl vymejšlet pohádku, když chytnu prd, tak mám víc pohádek než bratři Grimmové.
reagovat
V jednom máš pravdu, můj kamarád opravdu nikdy nebudeš, pač nejsi schopnej ani dodržet onu proklamovanou ignoraci. - Neděle 12. listopadu 2006 ve 22:52 ® BoBo-Falknow
-
Gagi: Sorry, ale ne že nechci, ale ono to prostě nešlo pochopit, tak se raději zeptám, než bych vyvodil chybný závěr.
P.S. Po vysvětlivkách – morálně či amorálně je to šumák, zařvalo osm ryb.
reagovat - Neděle 12. listopadu 2006 ve 22:49 ® Prichy reakce na …
-
a vite, kdy vyhynou „masaci“…az tam zadne ryby nebudou
reagovatcili vychytat, pak nezarybnovat, chodit na belice a ona se ta clenska zakladna zuzi…pak uzavrit clestvi MO a je to
- Neděle 12. listopadu 2006 ve 22:41 ® vagi
-
Hmmm. Každý má kousek své pravdy. Já si stejně myslím, že žádné zákazy nic nevyřeší. Je to v lidech a o lidech. Pokud oni sami ve svém myšlení k tomu nedojdou, tak prostě budou nadále brát vše,co chytí i kdyby to měli dát doma slepicím. Nejsem ortodoxní chyť a pust a za rok si nějakou tu rybu vezmu, ale byly doby, kdy jsem bral skoro všechno.Jenže dneska už jsem jinde. Větší radost mi udělá, když ryba dostane po boji svobodu (zvláště pak trofejní). To jí pak přeju, aby příště nepotkala mrazákoplniče. Mně totiž strašně moc vadí nepouštění trofejních ryb. To je mi fakt líto. Těch ryb, ale vlastně i těch rybářů…
reagovat