Chytej.cz

Podseknutí necteno

9.11.2006 | Libor | 3.194 zobrazení | 13 odpovědí

Zajímalo by mne co při přívlači a jak často podseknete, pro mě je to vždy sklamání že to není nějaký dravec.Už jsem otestoval nový vláčák na tolstolobikovi 97cm za ocas:-(

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 11. listopadu 2006 v 19:15 ® Zlinsky_lovec reakce na …
Zlinsky_lovec

Tak, za dnešek se můžu pochlubit dvama pěknejma cenjkama za hřbet :-)

reagovat
Sobota 11. listopadu 2006 ve 12:44 ® sillon

mckvak8-stane se to poměrně lehce,např.mi se to stalo,když jsem zkoušel různé rychlosti vláčení a podsek jsem parmu 60 a vypadalo to,jako bych táhnul 120 sumce(přeháním):-)

reagovat
Pátek 10. listopadu 2006 ve 21:27 ® skwor
skwor

Prichy: e-e, cormoran ;-)

reagovat
Pátek 10. listopadu 2006 ve 21:21 ® Prichy reakce na …
Prichy

skwor: fuuuj co to je? byron :-D ;-)

reagovat
Pátek 10. listopadu 2006 v 19:29 ® skwor
skwor

Prichy: Občas používám wobler, který má při délce 9cm 20g…

reagovat
foto/forum/2006/th-img1224.jpg
Pátek 10. listopadu 2006 v 18:50 ® regulus reakce na …
regulus

PRICHY – sorry, nebyl to přímo wobler, ale jerk a váha byla 25g, nepamatoju si , co která nástraha váží. www.fishing-mart.com.pl

reagovat
Pátek 10. listopadu 2006 v 17:03 ® ART reakce na …
ART

jak vubec podsekavate me se to nikdy nestalo ze bych podsek rybu

reagovat
Pátek 10. listopadu 2006 v 17:01 ® Prichy reakce na …
Prichy

regule: 20gr 10cm wobler? (nemam zadny takovy.....divim se te vaze, fakt je tak tezkej?)

reagovat
Pátek 10. listopadu 2006 v 1:23 ® regulus
regulus

Libor – měl jsem to štěstí, že se mě letos podařilo vytáhnout dvě tolstoprasata regulerně na vláčku za hubu, při nočním lovu sumců, oba měli něco přes 90 cm a víc jak 9kg. Nechápu sice proč nasáli plovoucího 10 cm dlouhýho a skoro 20g vážícího woblera, nicméně tomu tak bylo. Smutnej fakt byl ten, že po jejich záběru bylo dosumcováno.
K otázce. Podseknutí ryby, myslím tím jakékoliv, je mě často nestává, dá se říct, že je to ojedinělá věc. Že by se mě to nikdy nestalo asi říct nemůžu, ale co jsem naposledy vytáhl podseknutýho si asi nevzpomenu. Je to zcela ojedinělý. Je to možná tím, že preferuju woblery.

reagovat
Čtvrtek 9. listopadu 2006 ve 22:17 ® Zlinsky_lovec reakce na …
Zlinsky_lovec

Občas se mě stane, že podseknu nějakou rybu, ale vzhledem k tomu, že používám vážně jemné náčiní, tak ji málokdy vytáhnu. Ve většině případů se jedná o kapry ( taková šedesátka za ocas na proutku 1–8g je vážně zážitek), sem tam parma nebo bílá ryba. Sem tam se stane, že to má ryba regulerně za tlamu, ale to zase patří do jinýho fora :-)

reagovat
Čtvrtek 9. listopadu 2006 ve 22:05 ® Sander
Sander

Libor > konkrétně u tolstoje je to prý lehčí podseknutím. Plankton se těžko napichuje na háček :-) Jinak tolstolobik v mé pomyslné sbírce ještě chybí a asi to tak zůstane. Holt pstruhovka pro něj není to pravé ořechové :-((

reagovat
Čtvrtek 9. listopadu 2006 ve 22:01 ® Libor reakce na …
Libor

sander: u mne je zázrak takovou rybu prelstít normálně, ne podseknout…

reagovat
Čtvrtek 9. listopadu 2006 ve 21:50 ® Sander
Sander

Už jsem zde někde psal, že podseknutí jakékoliv ryby je u mne vyslovený zázrak, jen zřídka kdy to schytá kapr nebo cejn.
A zrovna Ty, Libore, jsi ten šťastlivec, kterému se podařilo takovýto úlovek vytáhnout z vody. Toho bych si vážil, jenže předem vím, že toto se mi nikdy nepovede. Přijmi mé gratulace a omluv tichou závist :-))

reagovat