Chytej.cz

Prut a naviják na hodně jemnou přívlač necteno

9.11.2006 | | 5.486 zobrazení | 37 odpovědí

Prosím o radu. S postupným ochlazováním se přestávám věnovat sedavým a lehavým způsobům rybolovu a chodím vláčet. Největší úspěchy mám na malé gumové nástrahy, ale nemám na to vercajk, mám prut na střední přívlač 10–40g a naviják 50 , no a to není moc citlivé. Rád bych si pořídil něco hodně jemného na gumičky 2cm, malé woblerky a tak. Nic moc drahého, prut a naviják tak do 3000Kč, věnuji se tomuto chytání jenom okrajově na podzim. Chodím chytat hlavně na řeku Berounka a také na potok Rakovnický. Budu rád za každou radu, prut- délka a gramáž, naviják velikost.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Čtvrtek 9. listopadu 2006 v 16:26 ® hraji
hraji

Používám Colmic Starlet 1–8 gramů, délka 2,1 metru a naviják SPRO RedArc ve velikosti 30.

reagovat
Čtvrtek 9. listopadu 2006 v 16:05 ® Shrek reakce na …
Shrek

no tím,že to je o špičku jsem myslel to,že někteří jedinci dokáží nahodit s pickerem a nevšimnout si přitom ulétlé špičky.Pak stačí chytit pařez a je po špičce.Já vim že jí nezlomí náhozem. :-))

reagovat
Čtvrtek 9. listopadu 2006 v 15:51 ® sharkcom reakce na …
sharkcom

Alivio, Tome, máš to nějaký poletený.. tedy krom tý ulítlí špičky. Schválně zkusíme, kdo nahodí dál, jestli ty, s tím tvým párátkem, nebo já. A zlomit špičku náhozem??? To leda že by jsi si chytnul gatě… Tak di zase vařit. :-)

reagovat
Čtvrtek 9. listopadu 2006 v 15:47 ® skwor
skwor

zadar: Já používám Dragon tournament perch jig 2,4m 1,5–7g a Spro red arc 10200. Jestli chceš, můžem se někdy sejít třeba na u vody a můžeš si to vyzkoušet.

reagovat
Čtvrtek 9. listopadu 2006 ve 14:51 ® Shrek reakce na …
Shrek

Sharkcom:no jo,picker,kdo má furt dokupovat špičky,který při náhozech ulítávaj,že?A s d­voucentimetro­vou gumou bude muset jóóóóó švihnout,aby s ní něco hodil.No a to je o špičku.Ehm,kdybys nevěděl na co narážim,tak Ti to rád vysvětlim,ale myslím si že víš...... :-D

reagovat
Čtvrtek 9. listopadu 2006 ve 13:55 ® harpunar

Do 3000 to nebude,to stál jen prut,ale nicméně na UL jsem pořídil Team Dragon 1–7gr,délka 245cm,akce fast a je to naprostá bomba!!! Pak mám ještě dárek od syna Fenwicka,ten je trošku měkčí a vůbec ho nepoužívám.Byl jsem s ním 2krát u vody a po tom co jsem si zvyknul na toho Dragona je v koutě.Je v délce 210cm a gramáž tuším3–12.Tak mne napadá,pokud by jsi o něj měl zájem,pustím ho za nějakých 1800kč.Stál bez pár kaček 3000kč.Ale přesné údaje bych ti mohl pod by jsi měl zájem dát v pondělí.Na to čím chceš chytat by tenhle proutek byl dobrý.Tak popřemýšlej.Hez­ký den.

reagovat
Čtvrtek 9. listopadu 2006 ve 13:49 ® sharkcom
sharkcom

A co třeba pickerový prut??? Mám na gumky robinson GT. cena lidová.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1