Vyhledávání
barvení woblerů
5.11.2006 | ART | 49.207 zobrazení | 70 odpovědí
jak barvíte woblery ktery si podomacku vyrobíte
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 6. listopadu 2006 v 19:20 ® upbraider reakce na …
-
Vlackar: Nic proti lípě ale zkus balsu a uvidíš že stejně jako teď říkáš smrk never more, protože se špatně opracovává, tak pak si budeš rvát vlasy a proklínat se žes s balsou nezačal dřív. Rozdíl mezi lípou a balsou je fakt rozdílem mezi světlem a tmou. Za dobu co vybrousíš jednoho woblera z lípy jich uděláš 15 balsovejch…
reagovat - Pondělí 6. listopadu 2006 v 19:20 ® Kazan
-
Vlackar> posbírám suché větve pod lípou a jen sloupnu kůru, většinou máš už průměr tak akorát a nemusíš nic štípat na menší kousky.
reagovat - Pondělí 6. listopadu 2006 v 19:20 ® regulus reakce na …
-
Mirku – asi na tom něco bude, protože Robur taky chodí nakupovat do Lídla, prozměnu ale vláčecí nástrahy, nemůže si je vynachválit. -:)))
reagovat - Pondělí 6. listopadu 2006 v 19:18 ® Mirek reakce na …
-
BoBo: Ale no tááák. Hlavně že nachytáš nééé? Tady je vidět, že je to vo rukách. Nemusíš mít vercajk za tisíce
reagovat - Pondělí 6. listopadu 2006 v 19:05 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
Mirku já Tě zbiju!
reagovat - Pondělí 6. listopadu 2006 v 19:02 ® Mirek reakce na …
-
Alivio: Nedá. BoBo Lidl prostě miluje. Koupil si tam i perfektní kompletní vybavení na muškaření a přívlač za slušnej peníz
reagovat)
- Pondělí 6. listopadu 2006 v 15:39 ® Shrek reakce na …
-
BoBo,Tobě ten Lidl nedá spát,co?
reagovat - Pondělí 6. listopadu 2006 v 15:29 ® ART reakce na …
-
Vlackar: Jak si presne rikal tak to delam. Zajdu do lesa jednu pokacim ale ne moc tlustou. Doma ji dam do kotelny vysusit a tak za 3 mesice z ni muzes pracovat a kdyz to chces delat hned tak to dam do mikrovlnky na 30 min na max. Nebo muzes se podivat na pudu, po dedovi sem nasel trochu suchyho dreva 30let stary to budou wobleri .
reagovat - Pondělí 6. listopadu 2006 v 9:47 ® Robur
-
vlackar, mrkni se na net, kde bude nová prodejna Lídlu, tam určitě nějaké stromy kácet budou…
reagovat - Pondělí 6. listopadu 2006 v 9:44 ® BoBo-Falknow
-
Vlackar: Sháníš lípu? Zkus se poptat v Lidlu, pokud se nepletu, měli by mít zásoby kvalitního, dostatečně proschlého lipového dřeva.
reagovat - Neděle 5. listopadu 2006 ve 22:52 ® Vlackar
-
no jo, ale pop je můj oblíbenej, takže…no až budu mít promo fotky tak je sem fouknu(ovšem až to bude hotový, což bude chvilku trvat, poněvadž to dělám u babičky na zahradě…)
reagovat - Neděle 5. listopadu 2006 ve 22:45 ® Prichy reakce na …
-
uklidni to pohyb
reagovat - Neděle 5. listopadu 2006 ve 22:42 ® Coturnix reakce na …
-
Nekde jsem videl, ze na ocasek wobleru se jeste pridelava mikrotwister. To me ani nelaka, ale ve vazacskych potrebach mam nejaky zbytek grizly marrabou. Nezkousel nekdo udelat ocasek z marrabou_??? Pripadne byly dobre zkusenosti_??? Mohlo by to pekne imitovat ploutvicku.
reagovat - Neděle 5. listopadu 2006 ve 22:41 ® Shrek reakce na …
-
Noooo,lípu uřízneš kdekoliv,jen nevim jestli to je ta pravá cesta.Do řezání woblerů se nepletu,nechytám na ně,takže mi jsou ukradený.
reagovat - Neděle 5. listopadu 2006 ve 22:39 ® kkarlos
-
Myslím že popa nějak nedokázal zmáknout na 100% ani BM, takže na popa asi radši pro teď kašli…
reagovat - Neděle 5. listopadu 2006 ve 22:30 ® Sander
-
Vlackar > nic proti, ale nic těžšího než právě popa jsi si do začátků vybrat nemohl
reagovat - Neděle 5. listopadu 2006 ve 22:28 ® Vlackar
-
Alivio: máš pravdu, ale začal sem vyrábět poprvé DNES a sekal sem, řezal , brousil smrkový dřevo a zjistil jsem že se to neopracovává blbě. Mam základ na popa, už jen dobarvit, vložit osu a háčky. Jenže. Smrkový dřevo je těžký, takže končí. Balzu bych měl problém sehnat a když dám dvě stovky za dřevo a 80 korun za poštovný, tak nic moc. Ale takový lipový dřevo je hodně měkký, dobře se opracovává takže neváhám. A ty bys o tom kde sehnat či uříznout
reagovatlípu věděl???
- Neděle 5. listopadu 2006 ve 22:23 ® Shrek reakce na …
-
Vlackar: ale z takovýho kusu naděláš 30 woblerů,neli víc.Kdyby se Ti jich 10 povedlo,tak to za ty dvě kila stojí,nemyslíš?
reagovat - Neděle 5. listopadu 2006 ve 22:15 ® Vlackar
-
mckvak8:tak jsem obhlídl ceny za balzu (20–20–100 cm) je asi z 200kč. + poštovné,… přijde mi to zbytečný a navíc ty nepodařený pokusy. Kde sháníš to lipový dřevo? potože přemejšlim že vezmu pilku, sekerku a vyrazim do lesa…
reagovat - Neděle 5. listopadu 2006 ve 21:40 ® regulus
-
K těm očičkám. Existuje spousta barevných fólií určených pro reklamní polep, v naprosto celé škále barev včetně různých holografických. Dá se k tomu přijít dvěma způsoby. Buď si to koupíte v prodejně s fóliemi, je tam ale riziko, že vám neprodají 10cm, který potřebuje, ale půl metru nebo metr (šířka bývá taky okolo půl metru a víc). Druhá varianta, je navštívit nějakou menší firmu, co se zabývá polepem reklam, vysvětlit za jakým účelem to potřebujete a buď si odkoupit zbytky po výřezech (obvykle vám je dají, protože je jim to už k ničemu) nebo si nechat kolečka různých velikostí na očička přímo vyříznout na plotru. Je to práce asi na 10 minut, takže to nebude nijak drahý.
reagovat - Neděle 5. listopadu 2006 ve 21:36 ® Vlackar
-
tak děkuju za rady
reagovat - Neděle 5. listopadu 2006 ve 21:16 ® Coturnix reakce na …
-
3D ocka – na tech fotkach je nemam, zrovna je u nas v Gammarusu nemeli, ale sezenes je i na netu v obchodech s muskarinou. Zalezi, kolik jich chces kupovat, aby melo cenu objednat. Cena jednoho je 3–5 kacek. Jeste jsem nekde cetl, ze nekdo pouziva vystrizene kolecko z CDcka s nalepenou teckou z cerne elektrikarske pasky (pak prelakovat). Pry to taky vypada velice dobre.
reagovat - Neděle 5. listopadu 2006 ve 21:11 ® ART reakce na …
-
Valckar: hele balsa je taky dobra ale trochu drazsi ja to delam z lipi krasny meky drevo jo s 3d ocima nevim
reagovat - Neděle 5. listopadu 2006 ve 21:03 ® Vlackar
-
tak dík, ještě mam problém sehnat 3D očka
reagovat - Neděle 5. listopadu 2006 ve 21:01 ® Sander
-
Vlackar > nebo na netu, jestli jako já žiješ na vsi či ve městě bez mod. potřeb.
reagovat - Neděle 5. listopadu 2006 ve 20:59 ® Prutos reakce na …
-
Vlackar: V modelářských potřebách.
reagovat - Neděle 5. listopadu 2006 ve 20:57 ® Vlackar
-
tajto je otázka trochu mimo, ale zkoušim dělat woblery taky sám po domácky, ovšem pouze ze smrkového dřava. Kde se dá sehnat balza?
reagovat - Neděle 5. listopadu 2006 ve 20:51 ® Coturnix reakce na …
-
a jeste jeden
reagovat - Neděle 5. listopadu 2006 ve 20:48 ® Coturnix reakce na …
-
doufam, te to bude videt, je to jen mobil
reagovat - Neděle 5. listopadu 2006 ve 20:26 ® ART
-
Coturnix ty fotky by se sikly
reagovat