Vyhledávání
barvení woblerů
5.11.2006 | ART | 49.207 zobrazení | 70 odpovědíjak barvíte woblery ktery si podomacku vyrobíte
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 5. listopadu 2006 ve 20:22 ® sharkcom
-
Já nejdříve balzové tělíčko uhladím tmelem na dřevo. Prstem rozetřu a pak jenom lehce přebrouším. Povrch se zpevní. Poté mymaluji barvami minicolor. Poslední povrchovkou je dvousložkové epoxidové lepidlo. Též rozetřu prstem. Vytvoří to lesklý a velice ododlný povrch.
reagovat - Neděle 5. listopadu 2006 ve 20:22 ® Prichy reakce na …
-
Coturnix: no se pochlub ne
reagovat - Neděle 5. listopadu 2006 ve 20:20 ® Coturnix reakce na …
-
Zdravim, dneska jsem take otestoval prvni tri vyrobene kusy. Barvil jsem je také laky na nehty primo na alobal z cokolady. Barva se krasne chytla. Po nabarveni lakem jsem jeste ukradl neteri barvy na okna (delaji se z toho takove ty nalepky). Ona pouziva jen klasicke barvy a v sade mela jeste takove pruhledne se spoustou trpitek. Tak jsem to prstem namazl pres barvu a nakonec cele prelakoval. Vypada to pomerne zajimave a dokonce jsem uz na to chytl pomerne peknyho bolena. Tak jsem zatim s vyrezavanim spokojen.
reagovatKdyz budete mit nekdo zajem, dejte vedet. Hodim sem fotky.
- Neděle 5. listopadu 2006 v 16:25 ® ART reakce na …
-
jo jeste neco prelakujes to bezbarvim lakem v konecny fazi?
reagovat - Neděle 5. listopadu 2006 ve 12:32 ® ART reakce na …
-
diky panove
reagovat - Neděle 5. listopadu 2006 v 11:38 ® Prichy
-
a lerakovo www.chytej.cz
reagovat - Neděle 5. listopadu 2006 v 11:37 ® Prichy
-
moje polivcicka www.chytej.cz
reagovat - Neděle 5. listopadu 2006 v 11:25 ® Sander
-
Hned na dřevo. Chci mít vrstvu barvy co možná nejslabší, aby se při případném nárazu neloupala. Stužku seženeš v papírnictví
reagovat - Neděle 5. listopadu 2006 v 11:20 ® ART reakce na …
-
dik za odpoved ale jeste jedna barviš to normalně hned na dřevo? nebo das necim podklad a tu ztuzku sezenu kde?
reagovat - Neděle 5. listopadu 2006 v 10:45 ® Sander
-
Přírodní vzory – nejdříve tempery, nyní barvičky od Revellu (stejně jako na splávky) Ale naprostou senzací je tato perleťová stužka. Snadná a rychlá výroba, o záběry není nouze.
reagovat