Vyhledávání
Materiál na výrobu splávků a ostatních rybářských potřeb.
1.11.2006 | Hora | 2.561 zobrazení | 19 odpovědí
Zde by jste se mohli rozepsat všichni,co si vyrábíte sami nějaké rybářské potřeby,od splávků po další potřebné věci a vyměnit si zkušenosti,popřípadě se pochlubit svými výrobky.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 3. listopadu 2006 v 19:46 ® Hora
-
okoun 1> materiál(balsu) kupuji v modelářovi,grafitové tyčinky tamtéž,bambus-povybíral jsem kdysi něco z kontejnerů(bývalé lyžařské hůlky)jinak v Baumaxu nebo v Obi ho mají dost.Další bude ve článku,včetně postupu výroby.
reagovat - Čtvrtek 2. listopadu 2006 ve 22:24 ® okoun 1 reakce na …
-
hora>Kde kupuješ matroš na výrobu?
reagovat - Čtvrtek 2. listopadu 2006 ve 22:11 ® Sander
-
okoun1 > jen si počkej na kolegu Horu. Asi se přiučíme všichni.
Tyhle jsem před chvílí dodělal – 5 kousků, za hodinku hotovo, ale lakovat už se mi je nechce
reagovat - Čtvrtek 2. listopadu 2006 ve 22:08 ® okoun 1 reakce na …
-
Hora>Určitě počkám!Už se na člának těšim!! Sander>Když tak mi to pošli na meil(foto postupu)
ASI ZAČNU TVOŘIT SVOJE PRVNÍ VETŘELCE
reagovat)
- Čtvrtek 2. listopadu 2006 ve 22:01 ® Sander
-
BM > to myslíš koho??
reagovatJestli mně, je to úchylka. Léčit to nejde, leda bych se na zimu stěhoval do teplejch krajů… Hodně jich rozdám, okolo 10 jich utrhnu, dalších 8–10 zlámu poházený v batohu, dalších 5 vošleham při sectě s rozloženým prutem na kole, atd. Dost mi jich z loňské zimy zbylo.
- Čtvrtek 2. listopadu 2006 ve 21:53 ® BigMike reakce na …
-
Mezi námi děvčaty, to jich tolik utrháš nebo už je to odreagování a lehká úchylka jako já s woblery?
reagovat - Čtvrtek 2. listopadu 2006 ve 21:06 ® Hora
-
® okoun 1>něco o tom dám dohromady,vyjde to asi na článek,vydrž.Chvíli to potrvá než to dám dohromady.
reagovat - Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 16:39 ® Sander
-
Alivio >
reagovat))
- Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 16:38 ® Shrek reakce na …
-
jo táááááááááák,vidíš,stačí čas a mě to dojde.
reagovat)
- Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 16:33 ® Sander
-
Alivio > za celý rok jsem viděl jen jeden film – Slunce, seno, jahody… Venca to povídá té babce, co jí vodvez na motorce
reagovat - Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 16:32 ® Shrek reakce na …
-
Sander: na mě musíš omalu,chlape,pomalu,nechápu tak rychle.Cos myslel tou tetou?
reagovat - Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 16:31 ® Sander
-
Alivio > asi teta, asi…
reagovat - Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 16:30 ® Shrek reakce na …
-
Sander: tak založ fotogalerii,ne?
reagovat - Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 16:27 ® Sander
-
Hora > měl bych o té výrobě (postupu) docela dost fotek, ale nevím, jestli je dobrý nápad je sem po jedné posílat. Promysli to.
reagovat - Čtvrtek 2. listopadu 2006 ve 12:44 ® gadasnik
-
Hlavně by mě zajímal postup soustružení,broušení-jak to upínáš.
reagovat - Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 9:11 ® okoun 1 reakce na …
-
Hora>Mohl by si sem hodit foto(Pár fotek postupu při výrobě splávku)?
reagovat - Středa 1. listopadu 2006 ve 23:44 ® Hora
-
Zde jsou dráty,které používám při výrobě,splávků,jsou od průměru 1 mm do 6 mm.Vrtáky používám při výrobě určitých splávků na stojáky i řeku.
reagovat - Středa 1. listopadu 2006 ve 23:37 ® Hora
-
Nedalo mi to,abych nepokračoval dále,tak to je můj motorek na výrobu splávků/220V-1350 ot/min-asi 80W,upevněn na desce,jak jsem to udělal před cca 20 lety.Do dnešního dne jsem na něm nic neměnil.
reagovat - Středa 1. listopadu 2006 ve 22:50 ® Hora
-
No,abych taky začal,já si vyrábím splávky z orobince,balsy,korku,husích brků a polystyrénu.Balsy mám teď dost,bo se u nás rušila jedna modelářská prodejna a já si tam obstaral dost materiálu za poloviční cenu,ale přišel jsem na to dost pozdě a grafitové tyčinky už neměli.Motorek-foto dodám zítra,používám ze starého ventilátoru,ke kterému jsem nechal přes redukci přidělat vrtací hlavičku.To vše jsem připevnil na desku a upínám to do svěráku.Další věci a foto dodám zítra.
reagovat