Chytej.cz

Oblíbená značka ? necteno

1.11.2006 | Vlackar | 2.694 zobrazení | 17 odpovědí

Jaká je vaše oblíbená značka: 1,Prutu 2,Navijáku 3,Vlasce či pletenky 4,Nástrah ?????????????­???????????????????

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 3. listopadu 2006 ve 12:13 ® drozďák

prut štípanej troníček, naviják dělanej, pletenka z Lídlu (musí bejt maková) a nástraha hardyovka

reagovat
Pátek 3. listopadu 2006 v 9:35 ® harpunar

1-Dragon,Fenwick 2-Ryobi,Daiwa 3-Fl,Colmic fendreel 4-Relax gumy,woblery Salmo,Dorado,Rap­pala

reagovat
Pátek 3. listopadu 2006 v 8:47 ® Fugas

regulus: Zamáčknul jsem slzu. U mě to šlo od Rexíka přes Stabil, Roen, Tap až k MK 100. Plnej laminát Otava a pak teleskop Sona 5274K, to si budu pamatovat snad do smrti:-) . Jo to byly krásný časy. Tap mi taky moc nesed,byl hrozně težkej,občas mu při náhozu upadla cívka, ale měl podle mě nezničitelný převody i bez 10 ložisek. Kdyby se někomu válel doma třeba Roen, tak ho snad z nostalgie koupim.

reagovat
Čtvrtek 2. listopadu 2006 ve 23:27 ® Láďa reakce na …

skwor:a to jsi ještě nedržel HM 80ku v ruce

reagovat
Čtvrtek 2. listopadu 2006 ve 22:32 ® regulus reakce na …
regulus

Vichrzhor – byl to takovej kapku fórek. Stokrát omýlaný téma a když jsem se podíval na věk tazatele, v duchu jsem se přesunul o spoustu let zpět a odpověděl mu, to, co bylo aktuální v době, když jsem byl stejně mladej jako on. Mimochodem, začínal jsem s REEXem a duralovým a bambusovým prutem po dědovi. K vánocům jsem dostal jěště novej plnej laminát a novej REEX. Ty REEXy už asi nemám, pokud nejsou někde na chatě ve sklepě, STABIL asi taky ne. Teleskopy byly asi až trochu později, moc si to nepamatuju, ale dodnes mám z r. cca 1976 tehdejší soňáckej teleskop a naviják Shakespeare 2170 (tehdy za 180 Kčs)v naprosto perfektním stavu. TAP jsem měl a si po roce jsem ho prodal, naprosto mě neseděl, nikdy jsem nepochopil, proč ho všichni tak vychvalovali.

reagovat
Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 18:22 ® Vichrzhor reakce na …
Vichrzhor

regulus: původně jsem se chtěl začít smát, pak na mě ale dolehl závan nostalgie… Laminátovej teleskop od SONAy ještě mám – funguje kdybych nebyl nafrněnej, mohl bych na něj klidně chytat. Reex mám ještě z dob dětství, kupodivu též funguje. Stabil S321 mám na starým plavačkovým prutu, na kteroužto sestavu jsem před měsícem chytil největšího okouna v životě. Silon jsem používal až do doby, kdy ho přestali vyrábět. Tokoz jsem měl štikovej prut, kdeže je mu konec… Je zajímavý, kolik výrobků se produkovalo v Československu a kam se všichni výrobci poděli. Přitom třeba Tap naviják s křížovým navíjením ve své době určitě patřil k velmi dobrým výrobkům…

reagovat
Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 16:30 ® Deleted
  1. Jaxon
  2. Daiwa
  3. Asso
  4. Relax, vaškovky, masový červ :-)
reagovat
Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 16:02 ® regulus
regulus

SONA REEX, STABIL SILON TOKOZ

viz www.chytej.cz www.chytej.cz

reagovat
Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 15:25 ® Vlackar
Vlackar

Tak to já beru: 1,Ron Thompson 2,Okuma 3,Previa TOTAL 4,eMTe, Relax, Meeps

reagovat
Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 15:18 ® ART reakce na …
ART

1 Daiwa 2 Okuma 3 nemam oblibenou 4 vse na co berou zrovna ryby

reagovat
Středa 1. listopadu 2006 ve 23:30 ® Vichrzhor
Vichrzhor
  1. Sage
  2. House_of_Hardy
  3. Scientific Anglers
  4. Mucha vod Klímucha
reagovat
Středa 1. listopadu 2006 ve 22:46 ® okoun 1 reakce na …
okoun 1

Přesně jako sander-Spro-spro spro a 2proutky ron thomson a jeden naviják shimano

reagovat
Středa 1. listopadu 2006 ve 20:34 ® Shrek
Shrek

Předpokládám,že to s čím chytám je oblíbené,že? www.chytej.cz

Ale abych nebyl za vola: Abu Garcia , Shimano Abu Garcia , Shimano DAM SUMO ROYAL fluo,Colmic Fendreel Power eMTe,Mepps,Re­lax,Berkley,DAM

reagovat
Středa 1. listopadu 2006 ve 20:30 ® ČudlařX
ČudlařX

1)Trabucco,Zeb­co,Sema 2)Mitchel,Zeb­co,Kingfisher 3)Trabucco,byron 4)Relax,Meepsa a co se jedná mimo přívlač tak mam tušení ,že červy ani hnojáci žádnou značku nemaj :-D

reagovat
Středa 1. listopadu 2006 ve 20:24 ® Sander
Sander
  1. SPRO
  2. SPRO
  3. SPRO
  4. ROHLÍK PAKÁRNY VODŇANY
reagovat
Středa 1. listopadu 2006 ve 20:05 ® skwor
skwor

1, Dragon 2, Spro a Okuma 3, Byron 4, Hammer, Relax, Vaškovky

reagovat
Středa 1. listopadu 2006 ve 20:01 ® sharkcom
sharkcom

Prut nevím. Naviják tica a okuma, vlasec byron, pletenka fireline a nástrahy EmTe.

reagovat